Toinen työharjoittelijamme Mirella oli ilostuttamassa toimistoamme maaliskuun alusta heinäkuulle saakka. Hän löytyi samaisen Facebookin työsuorituksia-ryhmän kautta, josta toimitusjohtajamme Saana on poiminut muitakin harjoittelijoita. Vaikka varsinainen työharjoittelujakso onkin jo tullut päätökseen, uskomme, että hänet saattaa nähdä vielä jatkossakin toimistolla pyörähtämässä; hänellä on nimittäin sellaisia taitoja, joille kukaan koko Koti Puhtaaksi Oy:ssä ei vedä vertoja.

Mirella opiskelee Tampereen ammattikorkeakoulussa tietojenkäsittelyn tradenomiksi (jos tämä ei sano oikein mitään, voisi häntä kuvailla maanläheisemmin jonkinlaiseksi tietokone- tai nettikuiskaajaksi). Hän on ollut vahvasti mukana nettisivu-uudistuksessa, auttanut markkinointi-, sähköposti- sekä someasioissa ja toiminut muutenkin yleisenä IT-helpdeskinä. Olen todistanut omin silmin, miten Mirella saa tulostimen toimimaan pelkästään puhumalla sille; lisäksi olen käsittänyt, että hän osaa myös tilata netistä osia ja kasata niistä itse toimivan tietokoneen. Ihan oikeasti.

Olen todistanut omin silmin, miten Mirella saa tulostimen toimimaan pelkästään puhumalla sille

Mirellalle rakkaita harrastuksia ovat hevoset ja valokuvaaminen, josta luontevasti seuraa, että hän kiertää pitkin Suomea kuvaamassa ratsastuskisoissa ja hevosnäyttelyissä. (Mirella onkin ollut hyvänä assistenttina myös Koti Puhtaaksi Oy:n valokuva- ja videomateriaalien kuvauksissa.) Edellä mainittujen lisäksi hän keskittyy musiikkiin ja keikoilla juoksemiseen. Toimistolla onkin toisinaan täytynyt pitää väliovia suljettuna, jotteivät digitiimin yhteneväiset musiikkimieltymykset häiritsisi asiakaspalvelun puhelinlinjoja.

Haluamme yhdessä kiittää Mirellaa hänen työpanoksestaan ja ajasta, jonka olemme saaneet hänen kanssaan jakaa. Tosin hän joutuu luultavasti porhaltamaan takaisin paikalle heti, kun ensimmäinen toimiston kone menee kunnolla jumiin; siispä kiitos, hyvää jatkoa ja tervetuloa takaisin koska vaan, Mirella!

Jaa tämä artikkeli!

Uutiset ja vinkit helpompaan arkeen!