Videovinkit kotisiivoukseen

Keittiö, Ekologisuus

Taas yksi fiksu kikka välttää jätteen syntymistä!

Oletko jo tutustunut silikoniseen leivinpaperiin? Tee vihreä valinta, ja jätä kertakäyttöiset leivinpaperit historiaan!

Keittiö

Miten raikastaa haiseva keittiöliina hetkessä!

Katso videolta kuinka raikastat haisevan keittiöliinan hetkessä. Saana Tyni Koti Puhtaaksi Oy:ltä näyttää, kuinka mikroa hyödyntämällä saadaan liinasta äkkiä raikas.

Keittiö

Oletko aina leikannut jäävuorisalaatin väärin?

Kuinka saat jäävuorisalaatin kannan poistettua helpoiten? Tämän jälkeen ehkä ajattelet, että miksi olet aina käsitellyt jäävuorisalaatin väärin =)

Siivous

Huippukikka imurointiin!

Kuinka vältät pahan hajun imuroitaessa pölypussillisella imurilla?

Siivous, Ekologisuus

Kätsy hankausneste ruoka-aineista!

Tällä reseptillä valmistat kotitekoista, ekologisempaa hankausnestettä!

Muut

Siivoojien työ mageella 360-videolla!

Tsekkaa tästä huippu 360-video siitä, mitä siivoojien työnkuvaan oikein kuuluukaan. Hiirellä raahaamalla pystyt liikuttelemaan kuvaa ympäri huonetta, kokeile ja hämmästy!

Keittiöniksit

Onko voiveitsi hukassa? KATSO veitsitemppu!

Saana jakaa huikean veitsitempun, minkä jälkeen voiveitsi ei pääse enää hukkaan!

Muut

Kotisiivousarvonnan voittaja!

Me arvottiin Facebookissa kevään kunniaksi huippupalkinto, 4h kotisiivous jollekin onnekkaalle! Tällä videolla Saila paljastaa arvonnan voittajan, heti kerrottuaan ihan huippuhyvän vitsin. ;)

Keittiö

Pinttynyttä likaa mikrossa? Ei kauaa! Katso ja hämmästy!

Kuinka poistaa mikrosta helposti pinttynyt lika? Kuikkaa videolta superi vinkki!

Lelut

Lasten lelut hetkessä puhtaaksi!

Aina välillä meinaa unohtua, miten kätsysti vaikka ne lelutkin saa pestyä. Mutta ei hätää, Saana muistuttelee taas arjen pienistä vinkeistä!

Kylpyhuone

Miten puhdistaa haiseva lattiakaivo?

Suihkun lattiakaivon putsaaminen tuottaa useille päänvaivaa, ja siivoamaton lattiakaivo alkaa haista tosi pahalta. Saana näyttää, miten hoidat tämänkin taskin sujuvasti!

Lattiat

Miksi laminaattilattia muuttuu harmaaksi?!

Laminaattilattioista pitää pitää tarkasti huolta, jotta ne pysyvät siisteinä ja kestävät käyttöä pidempään. Tsekkaa tästä video, missä Saana kertoo parhaat vinkit laminaattilattian hoitamiseen!

Keittiö

Kuinka poistat pahan hajun roskakorista

Meinaako teilläkin roskis vähän haiskahtaa? Vilkaise tästä vinkki, miten pääset näppärästi eroon ikävistä hajuista!

Muut

Kuinka poistat karvat helposti huonekaluista kotikonstein

Koirat ja kissat kämppäkavereina näkyvät myös huonekalujen pinnoilla. Saana esittelee videolla taas supernäppärän vinkin, millä siistit huonekalut nopsasti ja helposti!

Kylpyhuone

Kuinka hidastaa suihkun laattojen kalkkeutumista

Laattojen kalkkiutuminen, tuo varmasti jokaisen kohtaama ongelma! Tällä kätevällä kikalla saat pidettyä pesutilat pikkuisen pidempään siistinä.

Vaatteet

Miksi mustat vaatteet haisevat ja miten ne saa raikastettua?

Oletko huomannut uusien mustien vaatteiden haisevan vähän pahalta? Kurkkaa Sailan jakama helppo vinkki, millä saat raikastettua uudet vaatteet kertaheitolla.

Muut

Värikynäjälkien poistaminen pinnoilta kätevästi

Lipsahtiko puuvärikynästä vähän myös puu- tai muovipinnalle? Ei hätää, se on näppärästi putsattu!

Vaatteet

Näin puhdistat vaatteet lemmikkien karvoista vaivatta

Jokainen kissa- ja koirakodissa joskus käynyt varmasti tietää, miten tiukkaan irtokarvat tykkäävät tarrautua jokaiseen mahdolliseen vaatekappaleeseen. Onneksi meillä kuitenkin on Saila, joka tietää myös, miten niistä irtokarvoista pääsee vaivatta eroon!

Ekologisuus

Ekologinen yleispuhdistusaine

Koti Puhtaaksi haluaa uskoa vähän ekologisempaan arkeen, jonka vuoksi puhdistusaineenkin voi vaihtaa aina välillä teollisista ihan itse tehtyihin.

Keittiöniksit

Kokeile tätä ekologisempaa putkenavaajaa

Onko viemäri tukossa, mutta putkenavaaja hukassa? Tai haluaisitko muuten vain kokeilla jotain vähän ympäristöystävällisempää vaihtoehtoa?

Muut

Ruokasooda toimii kaikkeen Рmyös hikisiin kenkiin!

Kesä, kärpäset ja hikiset tossut. Näin näppärällä pikkukikalla Saila pitää omat kenkänsä hajuttomina kesäkuumillakin =)

Keittiöniksit

Tällä vinkillä pilkot sipulit itkemättä!

Tuo keittiön pieni paholainen, kovempaakin kokkia itkettävä sipuli. Saila on kuitenkin keksinyt miten sipulitkin saa silputtua itkemättä, ota tästä näppärä vinkki haltuun!

Vaatteet

Tiesitkö jo tämän kikan, millä poistat purkan paidoista vaivatta?

Yksinkertaisuus on aika usein myös tosi toimivaa! Vilkaise videolta, miten näppärästi Saila saa paitaan eksyneen purkan poistettua jälkeä jättämättä.

Lemmikit

Näin näppärästi poistat lemmikkisi pedistä ikävän hajun!

Puhtaammankin lemmikin pedit ja tyynyt alkavat ajan myötä kerätä hajua. Vilkaise videolta superhelppo kikka, millä saat raikastettua tyynyn vartissa!

Keittiö

Tiesitkö, että tiskiharjakin pitäisi pestä?

Tätä ei moni tule varmasti ajatelleeksikaan, mutta tiskiharja jos mikä kannattaa pitää puhtaana jo yleisen hygienian ylläpidon vuoksi.

Vaatteet

Haisevien vaatteiden pikaraikastus

Ammattilaisten ekologiset ja näppärät vinkit arkesi helpottamiseen! Vaatteet pesemättä, mutta jotain pitäisi saada päälle? Kokeile tätä!

Keittiö

Posliiniastiat kiiltämään!

Ammattilaisten ekologiset ja näppärät vinkit arkesi helpottamiseen! Posliiniastioiden kiillottaminen uuden veroisiksi on näin helppoa!

Keittiö

Mikron helppo puhdistus

Ammattilaisten ekologiset ja näppärät vinkit arkesi helpottamiseen! Näin näppärästi helpotat mikron puhdistusta.

Keittiö

Tarttuiko leikkuulautaan hajuja?

Ammattilaisten ekologiset ja näppärät vinkit arkesi helpottamiseen! Ruokaa laitellessa esimerkiksi sipuli jättää helposti hajuja leikkuulautaan. Kokeile tätä puhdistuskikkaa!

Muut

Pinttynyt lika kengistä näin helposti

Ammattilaisten ekologiset ja näppärät vinkit arkesi helpottamiseen! Jäikö kenkään tahra huolellisen puhdistuksenkin jälkeen?

Keittiö

Pinttyneen kupin näppärä puhdistus

Ammattilaisten ekologiset ja näppärät vinkit arkesi helpottamiseen! Tee ja kahvi jättävät usein jälkensä mukeihin huolellisesta pesusta huolimatta, näin helppoa värjäytymien puhdistaminen on.

Ikkunat

Kotitekoinen vaihtoehto ikkunanpesuaineelle

Ammattilaisten ekologiset ja näppärät vinkit arkesi helpottamiseen! Loppuiko ikkunanpesuaine kesken, mutta lasi on täynnä tahroja? Tästä nopea korvike!

Ikkunat

Ikkunanpesun viimeistely, raidaton lopputulos!

Ammattilaisten ekologiset ja n√§pp√§r√§t vinkit arkesi helpottamiseen! √Ąrsytt√§√§k√∂ ikkunanpesussa helposti j√§√§v√§t raidat? Kokeile t√§t√§!

Muut

Hyväntuoksuinen puhdistusaine kotikonstein

Ammattilaisten ekologiset ja näppärät vinkit arkesi helpottamiseen! Näin helppoa on tehdä ekologinen ja upealta tuoksuva puhdistusaine.

Vaatteet

Huulipunaa vaatteissa? Kokeile tätä vinkkiä!

Ammattilaisten ekologiset ja näppärät vinkit arkesi helpottamiseen! Onko huulipunaa tarttunut vaatteisiin? Testaa auttaisiko tämä niksi.

Muut

Hopeakorut puhtaaksi ja kiiltäväksi kotikonstein

Ammattilaisten ekologiset ja näppärät vinkit arkesi helpottamiseen! Jos hopeakorut alkavat jo tummua, kokeile tätä kotikikkaa.

Muut

Perinteinen ansa banaanikärpäsille

Ammattilaisten ekologiset ja näppärät vinkit arkesi helpottamiseen! Banaanikärpästen ansa on helppo ja nopea väsätä.

Muut

Tarraliiman poisto käy näin näppärästi

Ammattilaisten ekologiset ja näppärät vinkit arkesi helpottamiseen! Jäikö tarrasta liimaa pinnoille? Kokeile tätä puhdistuskikkaa.

Vaatteet

Valkoiset vaatteet tahrattomiksi

Ammattilaisten ekologiset ja näppärät vinkit arkesi helpottamiseen! Onko valkoiseen vaatteeseen jäänyt tiukka tahra? Kokeile tätä kikkaa!

Muut

Onko puhdistuskivi jo tuttu tuote?

Ammattilaisten ekologiset ja näppärät vinkit arkesi helpottamiseen! Olemme todenneet puhdistuskiven aivan supernäppäräksi apuvälineeksi siivouksiin, kokeile sinäkin!

Siivous

Oikotie jouluonneen, upealta tuoksuva koti!

Ammattilaisten ekologiset ja näppärät vinkit arkesi helpottamiseen! Jäikö joulusiivous vähän kesken? Upean jouluisen tuoksun luominen on superhelppoa!

Keittiö

Superhelppo vinkki kahvinkeittimen raikastamiseen!

Ammattilaisten ekologiset ja näppärät vinkit arkesi helpottamiseen! Alkaako kahvi maistua vähän pahalta ja keitinkin näyttää tunkkaiselta?

Muut

Näin helposti putsaat auton lasin jäästä

Ammattilaisten ekologiset ja näppärät vinkit arkesi helpottamiseen! Talvella auton lasin raappaaminen on raivostuttavaa, näin näppärästi saat sitäkin hommaa helpotettua.

Keittiö

Näppärä kikka kattilan puhdistamiseen

Ammattilaisten ekologiset ja näppärät vinkit arkesi helpottamiseen! Näin helppoa on pohjaan palaneen ruuan puhdistaminen kattilasta.

Keittiö, Ekologisuus

Ekovinkki uunin puhdistamiseen

Ammattilaisten ekologiset ja näppärät vinkit arkesi helpottamiseen! Monet kemialliset uuninpuhdistusaineet vaativat pitkän vaikutusajan ja levittävät asuntoon pahaa hajua.

Muut

Takan lasiluukun puhdistaminen

Ammattilaisten ekologiset ja näppärät vinkit arkesi helpottamiseen! Takkojen lasiset luukut on aivan superhelppo pyyhkiä noesta.