Me olemme Koti Puhtaaksi, Suomen eloisin siivousalan yritys!

Koti Puhtaaksi Oy on vuonna 2011 perustettu kasvava, kunnianhimoinen ja nuorekas perheyritys. Tarjoamme kotisiivouspalveluja ja meillä työskentelee jo lähes 400 työpaikkaansa tyytyväistä siistijää. Toimimme Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Turussa, Jyväskylässä ja Oulussa.

Uskomme, että kun työntekijät voivat hyvin ja viihtyvät työssään, asiakkaat saavat parasta mahdollista palvelua. Henkilöstömme onkin ollut toimintamme keskiössä kautta Koti Puhtaaksi Oy:n historian. Osoituksena tästä yrityksemme on palkittu muun muassa Suomen parhaaksi työpaikaksi sekä Euroopan parhaaksi siivousalan työpaikaksi.

Missiomme on tehdä Suomesta onnellisempi paikka elää Рkoti kerrallaan. 

‚ÄúOlen halunnut yritt√§j√§urani alusta saakka nostaa siivousalan arvostusta ja ravistella perinteisi√§ rakenteita. Ala todella kaipasi sit√§! Kun ennen siistij√§ h√§peillen kertoi ammattinsa, t√§n√§ p√§iv√§n√§ ylpeyden tunne ammatistaan on meill√§ arkip√§iv√§√§.” – Saana Tyni, siistij√§ ja toimitusjohtaja

Miksi valitsisit meidät siivoamaan kotisi?

Ota yhteyttä

Kokemuksia kotisiivouspalvelustamme

Ota yhteyttä

Koti on minulle kaikki kaikessa ūüß°

Olen kotoisin Taivalkoskelta, Kalle Päätalon pitäjästä pohjoisesta. Meidän matkamme kohti Euroopan parasta siivousalan työpaikkaa alkoi vuonna 2009 reppureissulla Australiassa, jossa tapasin sattumalta Henrin. Tutustuimme ja päätimme, että joku päivä perustamme yhteisen yrityksen. Näin kävi ja Koti Puhtaaksi Oy sai alkunsa vuonna 2011. Samoihin aikoihin menimme kihloihin.

Aloitimme yrityksemme myymällä imureja ovelta ovelle. Niitä meni ihan hyvin kaupaksi, mutta todella moni asiakas oli enemmän siivouspalvelujen perään. Myyntityössä tulot vaihtelivat ja nuorenparin tilillä summa oli yleensä lähempänä nollaa kuin satasta, joten otin kolme jatkuvaa kotisiivousasiakasta taatakseni itselleni säännölliset tulot. Alan kokemusta kun oli kertynyt jo aiemmassa historiassa. Henri jatkoi tässä kohti takaisin koulun penkille. Toisistaan tietämättömät kolme ensimmäistä asiakasta suosittelivat minua eteenpäin ja puskaradion kautta siivouspyyntöjä alkoi tulla jatkuvasti enemmän ja enemmän.

Lue koko tarina

Vuosi vuodelta asiakkaita on hakeutunut lisää palvelujemme piiriin. Sisareni Soili valmistui ja tuli kokoaikaiseksi vuonna 2013, jonka jälkeen myös kolme muuta siskoa on aloittanut meillä työskentelynsä.

Huomasimme hyvin nopeasti, että työntekijä, joka on tyytyväinen työpaikkaansa, hoitaa työnsä erittäin hyvin. Ympyrä sulkeutui, kun toinen lapsemme syntyi vuonna 2017 ja samaan aikaan Henri jätti päivätyönsä ja tuli meille kokoaikaiseksi. Samaisena vuonna päätimme yhdessä työntekijöidemme kanssa osallistua koko Suomen laajuiseen työhyvinvointitutkimukseen. Sen perusteella olimme vuonna 2018 Suomen 6. paras työpaikka ja vuonna 2019 Suomen paras työpaikka sekä Euroopan 9. paras työpaikka. Tässä samalla toteutui yksi suurimmista unelmistani.

Olen halunnut yrittäjäurani alusta saakka nostaa siivousalan arvostusta ja ravistella perinteisiä rakenteita. Ala todella kaipasi sitä! Kun ennen siistijä häpeillen kertoi ammattinsa, tänä päivänä ylpeyden tunne ammatistaan on meillä arkipäivää.

Tämä muutos on ollut huikeaa nähdä ja tahdonkin kiittää kaikkia meitä matkalla tukeneita- niin ihanaa henkilökuntaa kuin muita sidosryhmiä.

Projekti Suomesta onnellisempi paikka elää jatkuu edelleen. Teemme sen koti kerrallaan. Tähän mennessä olemme siivonneet 42 342 kotia ammattiylpeydellä.

Tahdon sanoa kaikille siistijöille, että arvostakaa työtänne! Tehkää sitä silmät palaen ja terveellä ylpeydellä. Asiakkaat arvostavat aina hyvää rehellisen työn laatua ja intoa puhkuvaa tekijää ei hymyttä voi tervehtiä!

Eloisin terveisin,

Saana Tyni
Siistijä, toimitusjohtaja ja yrittäjä

‚ÄúHuomasimme nopeasti, ett√§ ty√∂ntekij√§, joka on tyytyv√§inen ty√∂paikkaansa, hoitaa my√∂s ty√∂ns√§ hyvin.‚ÄĚ

Tavoitteenamme on olla jatkossakin yksi Suomen parhaista työpaikoista ja säilyttää paikkamme Euroopan parhaana siivousalan työpaikkana.

 

Vastuullisuus ohjaa arjen valintoja

Haluamme osaltamme olla edistämässä YK:n kestävän kehityksen tavoitteita. Koska yhden yrityksen ei ole järkevää panostaa kaikkiin osa-alueisiin, olemme keskittyneet niihin tavoitteisiin, joihin koemme omalla toiminnallamme olevan eniten merkitystä.

Toimintamme keskeisiä tavoitteita ovat osaava ja hyvinvoiva työvoima, vastuulliset hankinnat, päästöjen seuranta ja ympäristöystävällinen palvelutuotanto. Voit lukea vastuullisuusraportista, miten tavoitteet näkyvät arjessamme.

Lataa vuoden 2021 vastuullisuusraportti

‚ÄúVastuullisuus tarkoittaa kaikille hieman eri asioita. Joillekin se merkitsee ennen kaikkea ymp√§rist√∂asioita, toisille sosiaalista v√§litt√§mist√§ ja kolmansille yhteiskunnallisia asioita. Yht√§ kaikki, vastuullisuus on t√§rke√§√§, kunhan sit√§ toteutetaan k√§yt√§nn√∂ss√§.‚ÄĚ

Haluatko kokeilla palveluamme?

Jätä meille soittopyyntö oheisella lomakkeella, niin palaamme asiaan pikimmiten!

    Valitse aihe