Ensimmäinen vastuullisuusraporttimme on nyt julkaistu! Olemme vuosien mittaan tehneet paljon vastuullisia tekoja ja kertoneet niistä satunnaisilla julkaisuilla sosiaalisessa mediassa sekä nettisivuilla. Nyt halusimme luoda yhtenäisen raportin, jossa tuomme laajalti koko toimintaamme esille.

“Yhtä kaikki, vastuullisuus on tärkeää kunhan sitä toteutetaan käytännössä”

Visiomme on tehdä Suomesta onnellisempi paikka elää – koti kerrallaan. Tähän ajatukseen kiteytyy meidän arvot ja missio.

Pääteemat vastuullisuuteen

Olemme muodostaneet kolmen kohdan vastuullisuusteemat, joiden pääkohdat ovat kuvattuna alla.

Yhteiset tavoitteet – osaava ja hyvinvoiva työvoima


Arvotamme jokaisen henkilöstön jäsenen tärkeäksi osaksi yhtiötämme. Vastavuoroisuus ja avoimuus ovat avainasemassa toiminnassamme, jota toteutamme moni eri keinoin. Haluamme olla tukemassa myös jokaisen omaa ammatillista kehittymistä – meillä on mahdollisuus oppisopimuskoulutukseen sekä koulutamme yhtiön sisällä henkilöstöä.

Vastuullinen hankinta ja päästöjen seuranta


Ympäristöasiat ovat meille tärkeitä ja olemmekin vuosien mittaan tehneet merkittäviä muutoksia toimintaamme. Haluamme toiminnallamme pyrkiä vähentämään ympäristön kuormittamista ja tehdä laadukkaita valintoja luonnonvarojen suojelemisen kannalta.

Ekologista ja ympäristöystävällistä siivousta


Haluamme suosia kotimaisuutta, jolla tuemme suomalaista yrittäjyyttä ja suojelemme ympäristöä päästöiltä lähellä tuotetun tuotteen ansiosta. Julkaisemme myös sosiaalisessa mediassa ekologisempia vaihtoehtoja siivouksiin asiakkaillemme sekä muille aiheesta kiinnostuneille.

Haluatko tietää lisää? 🧡

Lataa Koti Puhtaaksi Oy:n vastuullisuusraportti 👇

Lataa vastuullisuusraportti

Otamme mielellämme palautetta ja kehitysideoita vastaan. Markkinointi- ja kehitysjohtajamme Henri Haho vastaa mielellään kysymyksiin aiheeseen liittyen.

0447334458
[email protected]