Asiakaskokemuksia

2018 Pirkanmaan vuoden työnantaja
Sertifioitu LOKA 2018-2019
Suomen parhaat työpaikat 2019
Suomen Parhaat työpaikat 2018
Yrittäjät jäsenyritys 2019
Suomalaista palvelua
Kotityöpalvelun sertifikaatti
Vuoden KTPY
Perheyritys

Suvi Teräsniska

Laulajana Suvin ty√∂ on juuretonta ‚Äď t√∂it√§ tehdess√§√§n h√§nen kotinsa on milloin takahuone ja milloin hotellihuone. Koti on h√§nelle oma turvasatama, mihin on ihana palata pitk√§n ty√∂rupeaman j√§lkeen.

Siistin kodin lisäksi Koti Puhtaaksi kotisiivous mahdollistaa perheelle arvokasta yhteistä vapaa-aikaa hektisen arjen keskelle.

Juhani ”Tami” Tamminen

Tammisille koti on pyhä paikka, jonne tullaan pitkän viikon jälkeen rentoutumaan ja viettämään aikaa yhdessä. Kiitos kotisiivouspalvelun, ei perjantai-iltaa tarvitse aloittaa viiden tunnin siivousmaratonilla.

Yrittäjien arkea helpottaakseen Tammiset käyttävät säännöllisesti Koti Puhtaaksi Oy:n tarjoamia siivouspalveluja.

Jari ‚ÄĚBull‚ÄĚ Mentula

Yritt√§j√§n el√§m√§ on usein hyvin kiireist√§, jolloin kotona vietetyn ajan haluaa k√§ytt√§√§ parhaalla mahdollisella tavalla. Jari ‚ÄĚBull‚ÄĚ Mentula on ollut tyytyv√§inen p√§√§t√∂kseen hy√∂dynt√§√§ kotisiivouspalveluita, jolloin aikaa ei kulu pelk√§st√§√§n arjen askareisiin.

Paikallinen yrittäjä Bull Mentula helpottaa arkeaan tilaamalla kotisiivouspalvelut Koti Puhtaaksi Oy:lta.

Luoman perhe

Kahden lapsen perheessä riittää vilskettä ja hulinaa. Jotta aikaa riittäisi muuhunkin kuin arjen askareisiin, pyrkivät he hyödyntämään ulkoisia palveluja mahdollisimman tehokkaasti.

Lapsiperheen arkea helpottaakseen Luomat hyödyntävät Koti Puhtaaksi Oy:n ylläpitosiivousta.

Tampereen Kauppaseura

Tampereen Kauppaseuran tiloissa on paljon haastavia pintoja ja arvokkaita, iäkkäitä kalusteita sekä koriste-esineitä, joiden käsittely ja huolto vaatii ammattitaitoisia tekijöitä.

Koti Puhtaaksi Oy huolehtii Tampereen Kauppaseuran tilojen ylläpitosiivouksesta.

Markku Nissilä

Esimerkiksi seniori-ikäiset ovat lähes poikkeuksetta oikeutettuja arvonlisäverottomiin hintoihin. Markku Nissilä on todennut arjen avun välttämättömäksi, ja suosittelee muitakin harkitsemaan esimerkiksi ylläpitosiivousta arkea keventämään.

Eläkeikäinen Nissilä hyödyntää Koti Puhtaaksi Oy:n arvonlisäverottomia palveluja, kuten ylläpitosiivousta.

Vesa Toskala

Jotta aikaa riittäisi muuhunkin, on jääkiekkoilija Vesa Toskala ulkoistanut kotinsa ylläpitosiivouksen. Vesa on tykännyt erityisesti Koti Puhtaaksi Oy:n luotettavasta ja iloisesta palvelusta.

Vesa Toskala tilaa kotinsa ylläpitosiivouksen Koti Puhtaaksi Oy:lta.

Jussi Pesonen

Kun jääkiekkoilija Jussi Pesosen uusi omakotitalo valmistui, haluttiin myös remonttisiivous hoitaa huolella ja ammattitaidolla.

Jussi Pesonen teetti Koti Puhtaaksi Oy:lla uuden omakotitalonsa remonttisiivouksen.