Kotisiivous

kotisiivous

Kotisiivous meidän välineillämme, vain kertakäyntiasiakkaille

Tuomme kaiken aineista välineisiin mukanamme kotisiivouskäynnille lukuunottamatta wc-harjaa ja mattopiiskaa (hygieniasyistä).

Käytössämme on vesisuodatteinen huoneistonpuhdistusjärjestelmä, joka puhdistaa huoneilman siivouksen yhteydessä. Laitteen poistoilma on tutkitusti 99,996 % puhdasta ja se myös nostaa huoneilman kosteustasapainoa, joka tuppaa Suomen arktisissa oloissa olemaan liian alhainen varsinkin talvisin.

Samalla saat valintasi mukaan joko suolahoidon tai lisämaksusta raikkaan aromaterapiatuoksutuksen aidoilla eteerisillä öljyillä omaan kotiin; luxusta, eikö! Miksi et kokeilisi?

Kotisiivous asiakkaan välineillä

Käytämme siivouksessa asiakkaan omia siivousvälineitä ja puhdistusaineita. Puhtaat siivousliinat tulevat meiltä.

Tilaa maksuton kartoituskäynti, niin katsotaan mikä siivouspalvelumme sopii Sinulle parhaiten!

Kotisiivous Pirkanmaalla

alk. € 44,90 tunnissa

Kotisiivous pääkaupunkiseudulla

alk. € 48,50tunnissa

Esimerkki kotisiivouksesta

Siivottava kohde on 80m² koti Tampereelta. Kartoituskäynnin perusteella kohteen ylläpitosiivoukseen riittää 4 tunnin työaika, jolloin kotisiivous Koti Puhtaaksi Oy:n välineillä kustantaisi kokonaisuudessaan 44,9 x 4 + 9 – (44,9 x 2) = 98,80 € asiakkaan ollessa oikeutettu kotitalousvähennykseen. Tuntihintaan on lisätty 9 € käyntimaksu.

Jätä tähän tietosi, niin soitamme heti ja
varataan juuri Sinulle sopiva paketti!


Kokemuksia kotisiivouspalveluista

Luoman perhe

Kahden lapsen perheessä riittää vilskettä ja hulinaa. Jotta aikaa riittäisi muuhunkin kuin arjen askareisiin, pyrkivät he hyödyntämään ulkoisia palveluja mahdollisimman tehokkaasti.

Lapsiperheen arkea helpottaakseen Luomat hyödyntävät Koti Puhtaaksi Oy:n ylläpitosiivousta.