Ikkunanpesu

Haluaisitko puhtaat ikkunat ilman, että sinun tarvitsee koskeakaan ikkunan kahvoihin?

Jätä ikkunanpesu meidän iloksemme ja nauti vapaa-ajastasi!

  Tai soita 050 1209

  Ota yhteyttä oheisella lomakkeella ja jätä ikkunanpesu meidän iloksemme!

   Tai soita 050 1209

   3 syytä ulkoistaa ikkunanpesu Koti Puhtaaksi Oy:lle

   Teemme Suomesta onnellisemman – koti kerrallaan

   Paljonko ikkunanpesu maksaa?

   Tästä näet ikkunanpesun hinnan kokonaisuudessaan sekä kotitalousvähennyksen jälkeen.

   Pääkaupunkiseutu

   alk. 54,80 ‚ā¨ / tunti

   Kotitalousvähennyksen jälkeen

   alk. 21,92 ‚ā¨ / tunti

   Tilaa tästä!

   Muu Suomi

   alk. 49,80 ‚ā¨ / tunti

   Kotitalousvähennyksen jälkeen

   alk. 19,92 ‚ā¨ / tunti

   Tilaa tästä!

   Aloitetaan!

   0$

   Odota hetki, hintaa lasketaan..

   Laske ikkunanpesun hinta-arvio

   Tee valinta jatkaaksesi

   Täytä vielä yhteystietosi, niin toimitamme sinulle hinta-arvion

   Antamiesi tietojen perusteella palvelun hinta ennen kotitalousvähennystä on noin:

   Laskurin näyttämä hinta ei ole lopullinen. Tarkka hinta määräytyy suunnittelukäynnin yhteydessä. Kotisiivouksen käyntihintaan vaikuttaa esimerkiksi kodin kalustus, lapset, lemmikit, käyntitiheys, paikkakunta, kotitalousvähennys ja mahdollisuus arvonlisäverottomaan palveluihin.   Kooste yhden käynnin hinnasta

   Kuvaus Tiedot Määrä Hinta
   Alennus:
   Yhteensä:

   K√§sittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteemme mukaisesti.

   Mitä ikkunanpesu sisältää?

   Tuomme mukanamme kaikki tarvittavat aineet ja välineet tikkaita lukuunottamatta.

   Koko asunto
   • Kaikkien ikkunoiden lasipinnat pyyhit√§√§n
   • S√§lekaihtimet kuivapyyhit√§√§n
   • Ikkunoiden puitteet ja mahdollinen ikkunapelti pyyhit√§√§n
   • Ikkunoiden edess√§ olevat verhot, tavarat ja huonekalut siirret√§√§n sivuun ja takaisin paikalleen
   • Lattia suojataan ikkunoiden pesun ajaksi
   • Parveke- ja terassilasit pest√§√§n sovittaessa
   • Mik√§li kodissa on erityisen isoja ikkunoita, t√§st√§ on hyv√§ mainita aikaa varatessa. Mik√§li ikkunoita ei saada jostain syyst√§ avattua turvallisesti, ikkunat pest√§√§n silt√§ osin kuin se on mahdollista.
   • Mik√§li ikkunoiden ulkolasit ovat pest√§viss√§ vain ulkopuolelta, ne pest√§√§n s√§√§n ja pesuymp√§rist√∂n mahdollistamissa rajoissa.
   • A-tikkaita tarvitaan kun pest√§√§n ikkunoita, jotka ylettyv√§t yli kolmen metrin korkeuteen lattianrajasta. Mik√§li asiakkaalla ei ole A-tikkaita, tuomme ne sovitusti 50‚ā¨ lis√§maksusta.
   • Maksimikorkeus pest√§ville ikkunoille on viisi metri√§. Yli kolmen metrin korkeudella olevia ikkunoita ei p√§√§st√§ avaamaan (t√§st√§ m√§√§r√§√§ ty√∂suojelulaki), vaan ne pest√§√§n jatkovarrella.
   • Ikkunanpesuajat ovat aina arvioita. Pesuaikaan vaikuttaa esimerkiksi se, kuinka suuria ikkunat ovat, milloin ne on pesty edellisen kerran, aukeavatko ikkunat helposti, onko niiss√§ 2, 4 vai 6 pest√§v√§√§ pintaa, onko laseissa pinttynytt√§ likaa ja onko ikkunoiden pesun tiell√§ painavia siirrett√§vi√§ huonekaluja. Mik√§li ikkunoita ei saada pesty√§ sovitussa ajassa, olemme yhteydess√§ asiakkaaseen ja sovimme jatkosta tapauskohtaisesti.

   Haluaisitko, että ikkunat olisi pesty, kun seuraavan kerran tulet kotiin?

   Klikkaa tästä, niin me hoidamme homman!

   Koti Puhtaaksi toimialueet

   Siivouskertoja takana

   78 700

   ...ja määrä kasvaa päivittäin!

   Asiakasarvioiden keskiarvo

   4,7 / 5

   Tyytyväinen henkilöstö takaa tyytyväiset asiakkaat.

   "Koti tuli ihanan puhtaaksi, kiitos!"

   Johanna Pekkarinen / FB

   "Olen ollut asiakas vuosia, ja aina tyytyväinen palveluun"

   Juuso Jankama / FB-arvostelu

   "Erinomainen palvelu, työn jälki moitteetonta ja siivoojat olivat ihania! Suosittelen!"

   Emma Ruotanen / FB-arvostelu

   Usein kysyttyä ikkunanpesusta

   √Ąl√§ siivoa itse, me haluamme tehd√§ sen! Jos ikkunoiden edess√§ on paljon huonekaluja tai tavaroita, voit siirt√§√§ ne sivuun jo valmiiksi. Se nopeuttaa meid√§n ty√∂t√§mme. Kerro ikkunanpesuaikaa varatessasi, mik√§li ikkunoiden turvallinen avaaminen vaatii ikkunatuen. Tuomme tuet mukanamme. Kerro my√∂s, mik√§li kotisi ikkunat ylettyv√§t yli kolmen metrin korkeuteen. Tuomme t√§ll√∂in mukanamme my√∂s A-tikkaat.

   Kotitalousvähennystä haetaan jälkikäteen. Voit ilmoittaa maksamasi palvelun verottajalle OmaVero-verkkopalvelussa tai postitse erillisellä lomakkeella. Tarkemmat ohjeet löydät www.vero.fi -sivustolta tai siivousblogistamme.

   Kyllä. Käytössämme on suomalainen, biohajoava puhdistusainesarja.

   Siivousaineemme ei sisällä synteettisiä hajusteita, se sisältää vain luonnollisen eucalyptuksen.

   Arkisin klo 8¬†‚Äď 17 v√§lisen√§ aikana.

   Kaikki lemmikit ovat ok. Mikäli omistat lemmikin tai lemmikkejä, ilmoitathan siitä meille ajanvarauksen yhteydessä, jotta osaamme varautua tulevaan vastaanottoon saapuessamme.

   Tottakai, mikäli mökkisi sijaitsee toiminta-alueellamme. Mikäpä olisikaan mukavampaa kuin aloittaa mökkiviikonloppu tai kesäloma valmiiksi siivotulla mökillä.

   Jatkuvan siivoussopimuksen laskut lähetetään seuraavan kuukauden ensimmäisellä täydellä viikolla. Kertakäynnit laskutetaan viikko toteutuneen siivouskäynnin jälkeen.

   Kyllä voit. Löydät ohjeet e-laskun tilaamiseen täältä.

   Meillä on vahinkojen varalta laaja vastuuvakuutus miljoonaan euroon saakka ja olemme aktiivisia mahdollisissa korvausasioissa. Saat tarkemmat toimintaohjeet asiakaspalvelustamme. Jos mahdollista, ota mahdollisimman pian kuva syntyneestä vahingosta äläkä heitä esimerkiksi hajonnutta esinettä roskiin.

   Kertakäynnin minimiveloitus on 4 tuntia ja jatkuvan siivouksen minimiveloitus on 3 tuntia.

   Voit tehd√§ muutoksia tilaukseesi ja sen ajankohtaan ottamalla yhteytt√§ asiakaspalveluumme numerossa 050 1209 tai s√§hk√∂postilla [email protected]. Jos muutokset koskevat seuraavaa siivousk√§ynti√§, olethan yhteydess√§ niin pian kuin mahdollista!

   Sovitun siivousk√§ynnin voi perua maksutta viikkoa ennen siivousk√§ynti√§. Voit perua siivousk√§ynnin ottamalla yhteytt√§ asiakaspalveluumme numerossa 050 1209 tai s√§hk√∂postilla [email protected].

   Reklamaatio tulee jättää vuorokauden sisällä siivouksesta.

   Kotitalousvähennystä haetaan jälkikäteen. Voit ilmoittaa maksamasi palvelun verottajalle OmaVero-verkkopalvelussa tai postitse erillisellä lomakkeella. Tarkemmat ohjeet löydät www.vero.fi -sivustolta tai siivousblogistamme.

   Toistuvuus sovitaan ennakkoon. Jatkuvassa siivouspalvelussa käynnit toistuvat toistaiseksi sovitulla tavalla. Esimerkiksi tulemme siivoamaan asuntonne kahden viikonvälein aina perjantaisin kello 8:00.

   Pidämme kodistasi huolta!

   Teemme kotisiivouksia Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Tampereella, Oulussa, Turussa ja Jyväskylässä. Työllistämme yhteensä noin 100 siistijää ja Koti Puhtaaksi -perheemme kasvaa koko ajan.

   Toteutamme kotisiivoukset, allergia-, muutto- ja remonttisiivoukset, ikkunanpesut ja erilaiset kotiapupalvelut yli kymmenen vuoden kokemuksella. Teemme kotisiivouksia sekä kertaluontoisesti että jatkuvalla sopimuksella esimerkiksi kahden tai neljän viikon välein. Siivoamme ammattitaidolla myös suuret ja haastavat kodit ja kohteet.

   Olemme vastuullinen palveluntarjoaja ja työnantaja. Onnelliset asiakkaat ja tyytyväiset työntekijät ovat meille tärkeintä. Haluamme tarjota asiakkaillemme Suomen parasta siivous- ja asiakaspalvelua. Otamme ympäristön huomioon kaikissa valinnoissamme. Meidät on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi ja Pirkanmaan vuoden työnantajaksi vuonna 2019.

   Haluatko tutustua palveluihimme?

   Kotisiivous tekee arjesta helpompaa ja mukavampaa. Olipa kyse sitten Sinun tai omaisesi kodista, autamme mielellämme.

   Maksuttomalla kartoituskäynnillä kerromme yrityksestämme ja palveluistamme ja valitsemme yhdessä juuri Sinun kotiisi sopivat siivouspalvelut.

   Tilaa kartoituskäynti