Yrityksemme on saanut uudistusta visuaaliseen ilmeeseen! Halusimme vaihtaa logomme graafisen elementin sydämeksi, sillä se kuvaa meitä ja toimintaamme parhaiten.

 

 

Teemme työtämme täydestä sydämestä ja sydän kuvaa hyvin myös tapaamme toimia yhteiskunnallisena yrityksenä. Yrityksemme yksi suurimpia toimintaa ohjaavia tekijöitä ovat vahvat arvot, joiden johdattelemana teemme päätöksiä ja kehitämme toimintaamme.

1. Yhteiskunnallinen vaikuttaminen

Koti Puhtaaksi on työntekijöiden omistama yritys. Koko henkilökunta pääsee osallistumaan päätöksentekoon, kuten uuden logomme kehittämiseen ja valintaan. Tarjoamme myös poikkeuksellisen mahdollisuuden päästä kasvuyhtiöön omistajan rooliin koulutustaustasta tai kokemuksesta riippumatta. Koti Puhtaaksi haluaa olla näyttämässä esimerkkiä siitä, miten perinteiselläkin alalla voi uudistaa käytäntöjä ja ajatella uudella tavalla. Haluamme todella olla mukana kasvattamassa siivousalan arvostusta.

2. Välitämme ihmisistä ja ympäristöstämme

Keski√∂ss√§ on ihminen. V√§lit√§mme aidosti kaikista ihmisist√§ roolista tai asemasta riippumatta. Hyv√§ ty√∂yhteis√∂ syntyy p√§√§osin arjesta ty√∂ss√§ ja arjen kohtaamisissa. Jokaisella ty√∂ntekij√§ll√§ on vastuu olla Suomen Paras Ty√∂kaveri – vain siten syntyy hyv√§ ty√∂yhteis√∂. Olemme osallistuneet lukuisiin hyv√§ntekev√§isyyskampanjoihin, joiden avulla teemme Suomesta paremman paikan ‚Äď koti kerrallaan. V√§litt√§minen ylettyy ihmisten lis√§ksi my√∂s ymp√§rist√∂√∂mme. Valitsemme muun muassa puhdistusaineemme huolella suosien kotimaisia yrityksi√§.

3. Rakkaudesta lajiin

Teemme työmme aina intohimolla ja suurella sydämellä. Haluamme, että jokainen yrityksen työntekijä kokee ylpeyttä työstään ja kokee sen merkitykselliseksi. Työntekijöiden viihtymisellä on merkittävä rooli yrityksemme kehityksessä sekä asiakkaidemme palvelukokemuksessa.

Jaa tämä artikkeli!

Uutiset ja vinkit helpompaan arkeen!