Yrityksemme on saanut uudistusta visuaaliseen ilmeeseen! Halusimme vaihtaa logomme graafisen elementin sydämeksi, sillä se kuvaa meitä ja toimintaamme parhaiten.

 

 

Teemme työtämme täydestä sydämestä ja sydän kuvaa hyvin myös tapaamme toimia yhteiskunnallisena yrityksenä. Yrityksemme yksi suurimpia toimintaa ohjaavia tekijöitä ovat vahvat arvot, joiden johdattelemana teemme päätöksiä ja kehitämme toimintaamme.

1. Yhteiskunnallinen vaikuttaminen

Koti Puhtaaksi on työntekijöiden omistama yritys. Koko henkilökunta pääsee osallistumaan päätöksentekoon, kuten uuden logomme kehittämiseen ja valintaan. Tarjoamme myös poikkeuksellisen mahdollisuuden päästä kasvuyhtiöön omistajan rooliin koulutustaustasta tai kokemuksesta riippumatta. Koti Puhtaaksi haluaa olla näyttämässä esimerkkiä siitä, miten perinteiselläkin alalla voi uudistaa käytäntöjä ja ajatella uudella tavalla. Haluamme todella olla mukana kasvattamassa siivousalan arvostusta.

2. Välitämme ihmisistä ja ympäristöstämme

Keskiössä on ihminen. Välitämme aidosti kaikista ihmisistä roolista tai asemasta riippumatta. Hyvä työyhteisö syntyy pääosin arjesta työssä ja arjen kohtaamisissa. Jokaisella työntekijällä on vastuu olla Suomen Paras Työkaveri – vain siten syntyy hyvä työyhteisö. Olemme osallistuneet lukuisiin hyväntekeväisyyskampanjoihin, joiden avulla teemme Suomesta paremman paikan – koti kerrallaan. Välittäminen ylettyy ihmisten lisäksi myös ympäristöömme. Valitsemme muun muassa puhdistusaineemme huolella suosien kotimaisia yrityksiä.

3. Rakkaudesta lajiin

Teemme työmme aina intohimolla ja suurella sydämellä. Haluamme, että jokainen yrityksen työntekijä kokee ylpeyttä työstään ja kokee sen merkitykselliseksi. Työntekijöiden viihtymisellä on merkittävä rooli yrityksemme kehityksessä sekä asiakkaidemme palvelukokemuksessa.

Jaa tämä artikkeli!

Uutiset ja vinkit helpompaan arkeen!