Maaliskuun alussa toimistollemme ilmestyi pörräämään energisen oloinen naisihminen, jonka tehtävälista vaikutti sen verran kirjavalta, että sen perusteella oli mahdotonta päätellä mikä hänen virallinen toimenkuvansa oikein on. Koti Puhtaaksi Oy:n helmoihin oli saapunut Jaana, Tredun aikuislinjan merkonomiopiskelija.

Meille ei aktiivisesti haettu lisää työharjoittelijoita juuri sillä hetkellä, mutta Jaana oli reippaana tyttönä kirjoittanut facebookin työsuorituksia-ryhmään ilmoituksen, jossa esitteli itsensä ja kertoi etsivänsä työharjoittelupaikkaa. Koti Puhtaaksi Oy:n toimitusjohtaja Saana oli iskenyt silmänsä ilmoitukseen, koska se oli hänen mielestään hyvä ja persoonallisesti kirjoitettu. Puolin ja toisin tutustumisen sekä työalueen kartoituksen jälkeen tultiin siihen tulokseen, että toimistolla on kuin onkin Jaanan kokoinen tyhjä tila.

Jaanan tehtäviin kuuluvat muun muassa palkanlaskenta ja asiakaspalvelu, yleiset toimistotyöt, asiakastietojärjestelmät ja laskutus. Muun Koti Puhtaaksi Oy:n henkilökunnan tavoin hän on käynyt myös kentällä tutustumassa siistijöiden työnkuvaan. Näiden lisäksi Jaanasta on muodostunut toimiston päivystävä ratsuväki, joka hoitaa välitöntä huomiota vaativia hätätilanteita: Jaana on vienyt kentälle puuttuvia tavaroita, hakenut ylimääräisiä pois ja kerran käynyt jopa kaapeleiden kanssa pelastamassa erään siistijän, jonka autosta oli tyhjentynyt akku kesken työpäivän. Hän on myös avustanut toimiston sisustuksen parantelussa ja henkilöstön esittelytaulun pitämisessä ajan tasalla.

Jaanasta on muodostunut toimiston päivystävä ratsuväki, joka hoitaa välitöntä huomiota vaativia hätätilanteita

Jaanasta koituva ilo ei rajoitu pelkkään hyödyllisyyteen, sillä hän on myös huumorintajuinen ja ihana ihminen, joka onnistuu monesti piristämään kanssaihmisten päivää ja olemaan tukena haasteiden keskellä. Jaana viipyy luonamme vielä ainakin ensi kevääseen asti, auttamassa meitä ja tuomassa aurinkoa päiviimme!

Jaa tämä artikkeli!

Uutiset ja vinkit helpompaan arkeen!