Olen Soili, yks meistä Tynin sisaruksista Koti Puhtaaksi Oy:ltä.
Kaikenkaikkiaan meitä sisaruksiahan on tässä yrityksessä viisi. Eli Saana, Soili, Saila, Selina ja Silja Tyni. (= Meissä on paljon yhtäläisyyksiä, vaikka kaikki erilaisia olemmekin. Meidän kaikkien sisarusten nimet alkaa ässällä, meillä on häiritsevän samanlaiset äänet, nenäkin kaikilla meillä kuulema on ihan samanlainen.

Vaikka me erilaisia olemmekin (mikä on hieno asia!) tuemme toinen toisiamme. Kaikilla meillä on oma paikka työyhteisössä. Itse vastaan operatiivisesta johdosta- siitä, että työntekijöillä on hyvä olla, asiakas saa sitä mitä tilaa ja on siihen tyytyväinen. Työnkuvani on siis hyvin laaja; aina laskujen tekemisestä työsuhdeasioihin. Omasta mielestäni voin sanoa onnistuneeni tässä hyvin. Vaikka kyseistä työtehtävää olenkin jo hyvän aikaa tehnyt, tarvitsen välillä apuja. Siihen minulla onkin tukena luotettava sisarusparvi, unohtamatta yrityksen muita aivan huippuja työntekijöitä!

 

Meidän yrityksessä välittyy yhteenpuhaltamisen fiilis. Kaikilla on joustamisen asenne, ketään ei jätetä pulaan. Nyt osa siistijöistä on tulossa auttamaan minua kalenterien rakentamisessa fiksummiksi, ja viikon päästä koko kööri lähdetään tekemään hyväntekeväisyystempausta yhteen vanhustentaloon. Joskus yllätän siistijät välipalalla tai kukilla kesken työpäivän.

Se pohjalla oleva asenne on minun mielest√§ se, mik√§ tekee ty√∂yhteis√∂st√§ my√∂s jotain muuta, kuin ”vain ty√∂n”. Kutsummekin ty√∂yhteis√∂√§mme ty√∂perheeksi.
Saamme tästä myös usein asiakaspalautetta- on hieno huomata, että sydämellä tekeminen näkyy myös asiakkaille.

Omat kokemukseni perheyrityksessä työskentelystä on järkiään pelkkää hyvää.
Helposti ajatellaan, että sisarusten kanssa tulee asiasta kuin asiasta kinaa. Väittäisin, että meidän kohdalla niin harvoin että sillä ei edes ole merkitystä. Avoimuus, toisten ymmärtäminen, yhteenpuhaltaminen. Nämä on ne meidän kolme avainta mukavaan työskentelyyn ja hyvään yhteishenkeen.

Kiitos koko yrityksen väelle, että saan olla minä, oma itseni, ja tehdä oman osuuteni sillä tavalla kuten parhaaksi näen. Kiitos, että ymmärrätte ja annatte anteeksi, kiitos että tuette ja autatte. Ilman teitä, ei olisi meitä.

Jaa tämä artikkeli!

Uutiset ja vinkit helpompaan arkeen!