Kun tulin töihin Koti Puhtaaksi Oy:lle, tiesin tulevani alansa parhaaseen, koko ajan kasvavaan ja menestyvään yritykseen, jossa on kuulemani mukaan ihana työyhteisö. En kuitenkaan osannut odottaa, että yritys antaisi minulle mahdollisuuden viettää sen leivissä monia vuosia ja rakentaa omaa uraani nykyisessä mittakaavassa.

Aloitin Koti Puhtaaksi Oy:llä siistijänä huhtikuussa 2018. Tein siivoustöitä mielelläni, ja se tuntui olevan minulle helppoa. Kentällä ollessa kivat työkaverit ja into tehdä töitä parhaalla panoksella yrityksen hyväksi toivat työntekoon uudenlaista voimaa.

Ennen nykyistä työpaikkaani Koti Puhtaaksi Oy:lla olen työskennellyt lukuisissa eri yrityksissä. Missään en ole kokenut samanlaista ilmapiiriä, jossa kaikki voi vapaasti ilmaista itseään ja kertoa, jos jokin asia mietityttää. Kaikkien mielipide otetaan huomioon ja jokainen on samanarvoinen riippumatta työtehtävästä tai mistään muustakaan asiasta. Koti Puhtaaksi Oy:lle tullessaan kaikki voivat tuntea sen lämmön – sinusta välitetään, olet tullut osaksi perhettä.

”Missään en ole kokenut samanlaista ilmapiiriä”

Vaikka nautin työskentelystä siistijänä, luonteeni hamusi uusia haasteita ja työtehtäviä. Tarvitsen vaihtelevaa, nopeaa ratkaisukykyä vaativaa työtä ja jotain, missä onnistuessa voin yllättää itsenikin.

Toimitusjohtajamme Saana tarjosi minulle kesän lopuilla sihteerin paikkaa, ja minusta tuntui välittömästi, että jokin loksahti paikoilleen. Ehkäpä tässä olisi minulle se haaveammatti, mitä olen jo muutaman vuoden tässä pyöritellyt ja ihmetellyt mielessäni. Tämä tunne tuntuu koko ajan vain kasvavan uutta työtehtävälistaa katsellessani.

Aloitin elokuun alussa sihteerin hommissa ja olen ihan innoissani! Minuun saattaa siis tulevaisuudessa törmätä useimmiten Lauttasaaren uudella toimistolla, ständeillä ja joskus myös tuuraajana kentällä siistijänä. Olen vähän niin kuin jokapaikanhöylä!

Minusta on ihan parasta, että olen valinnut jäädä Koti Puhtaaksi Oy:lle töihin ja olen nyt sellaisessa tehtävässä, joka on kuin minulle tehty. Aion myös kouluttautua oppisopimuksella toimistosihteeriksi heti kun saan koulupaikan. Tämä yritys on siis todellakin täynnä mahdollisuuksia!

Ihanaa alkavaa syksyä!

Terveisin Sini Koti Puhtaaksi Oy / sihteeri

Jaa tämä artikkeli!

Uutiset ja vinkit helpompaan arkeen!