Tänään sunnuntaina vietetään kansainvälistä Siskojen päivää. Viime vuonna Tynin siskokset juhlistivat päivää kuumailmapallolennolla. Sen jälkeen viiden siivoavan sisaruksen saavutuksia on tunnustettu ja juhlittu monin tavoin ympäri Suomen!

Yksi tämän vuoden tähtihetkistä on Suomen paras työpaikka -kilpailun voitto pienten yritysten sarjassa. Taakse jäivät trendikkäät digitoimistot ja ICT-firmat.

Koko Euroopan tasolla sijoitus pienten yritysten sarjassa on yhdeksäs. Saana Tyni palkittiin myös puhtausalan Vuoden esimiehenä puhtausalan Esimies- ja asiantuntijapäivillä tammikuussa. Loppuvuodesta 2018 Koti Puhtaaksi Oy palkittiin Pirkanmaan vuoden työnantajana.

Markkinointipäällikkö Henri Hahon sanoin – On ollut todella haastava ja palkitseva vuosi.

Keskiviikkona 24.7. yksi siskosten “hupsuista unelmista” toteutui, kun Koti Puhtaaksi Oy:tä saatiin ihastella koko Helsingin Sanomien etukannen täydeltä, yhdessä tärkeimpien yhteistyökumppaneiden kanssa. Syksyn tullen vipinää riittää niin siistijöillä, myyjillä kuin rekryssäkin!

Menestyksen taustalla on ennen kaikkea tiiviit sisarussuhteet, avoin keskustelukulttuuri ja siskosten tinkimätön sitoutuminen perheyrityksen tavoitteisiin. Yksi tärkeimmistä on, että kaikki työntekijät kokevat olevansa osa Koti Puhtaaksi -perhettä. Motto “työntekijä, joka on tyytyväinen työpaikkaansa, hoitaa työnsä erittäin hyvin” on antanut vahvan perustan kaikelle menestykselle.

Yhteensä 15 sisaruksesta yrityksessä työskentelee tällä hetkellä 5 siskosta – Saana, Silja, Soili, Saila ja Selina.

– Yleinen kysymys on, että miten me voidaan työskennellä kaikki samassa työpaikassa, Saana kertoi Iltalehden haastattelussa vuosi sitten.

– Itse asiassa läheiset suhteet ovat valtava voimavara. Emme olisi mitenkään päässeet yrityksen kanssa näin pitkälle ilman muiden siskojen näin suurta panostusta, lisäsi Soili Tyni.

Perhe on paras! Hyvää sunnuntaita ja Siskojen päivää!

Lue Iltalehden artikkeli (2018) aiheesta: Tynin siskot pitävät yhtä sekä töissä että vapaalla: ”Läheiset suhteet ovat valtava voimavara”

 

Jaa tämä artikkeli!

Uutiset ja vinkit helpompaan arkeen!