Viisi siivoavaa sisarusta onkin nyt kuusi! Kysyimme kaikilta kuudelta siskolta 14 kysymystä liittyen työhön, haaveisiin ja sisarussuhteisiin. Kysymyksiin vastaa ensimmäisenä toimitusjohtaja Saana Tyni!

 

Kerro yhdellä lauseella kuka olet.

РOlen innokas ja sinnikäs nuori yrittäjä Saana Tyni!

Mitä vastuualueellesi kuuluu KP:ssä?

РVastaan Koti Puhtaaksi Oy:llä toimitusjohtajan vastuista. Onneksi pääsen aina välillä siivouskentällekin, mielestäni tosin liian harvoin. Siksi minut tapaa usein hinkkaamassa toimistoamme palaverin kulkiessa nappikuulokkeiden kautta!

Millainen on tyypillinen työpäiväsi?

РHerään ja jo aamulla sängystä katson ensimmäisenä tulleet viestit ja autan tarvittaessa ketä tahansa tarvitseekin. Nousen, vien lapest hoitoon ja painelen toimistolle.

Toimistolla päivä koostuu milloin mistäkin. Työnkuvaani ohjaa paljon yhtiömme hallituksen kulloinkin määrittelemät tärkeimmät projektit ja niiden edistäminen. Tällä hetkellä yksi pääprojekteista on esimerkiksi asiakaspalvelusovelluksen hankinta, johon menee lähes päivittäin aikaa määrittelyjen tai muiden teknisten palaverien osalta.

Lisäksi vastaan joidenkin työsopimusten tekemisestä sekä kerään dataa, jotta kokonaiskuva yhtiömme nykytilasta on mahdollisimman kirkkaana mielessä. Työpäivä katkeaa maanantaisin ja keskiviikkoisin, jolloin haen lapset hoidosta, mutta tiiistaisin ja torstaisin työpäiväni ovat pidempiä, kun puoliso hakee lapset hoidosta.

Mikä on työssäsi parasta?

РTyössäni on parasta, kun saan härvätä vaihtuvien projektien parissa. Työn jäljen näkee tiimien kiitollisuutena ja asiakkaiden tyytyväisyyden paranemisena. Nautin siitä, että meillä on aivan ihania ihmisiä töissä ja fiilistelen lähes päivittäin asiakkaiden tunnetiloja, kun he palaavat siivottuun kotiin.

Mistä et pidä työssäsi?

РOn myös paljon asioita mistä en pidä työssäni. Joskus esimerkiksi joudun päättämään työsuhteen, jos olemme todenneet, että tiimimme ei koe, että henkilö voisi saavuttaa missiomme ja tehdä asiakkaidemme elämästä onnellista, vaikka lisäkoulutusta tai muita toimia on tehty.

Siitäkään en pidä työssäni, että siinä missä ennen 2% tyytymättömiä asiakkaita tarkoitti 10 kappaletta, yhtiön kasvaessa ja prosentin pysyessä samana, on lukumäärä suurempi. Olen perfektionisti enkä siedä sitä, että emme ole jonkun asiakkaan kohdalla päässeet tavoitteeseemme tehdä kodista onnellinen paikka elää. Olen joutunut tosissani opettelemaan tulkitsemaan prosentteja lukumäärien sijaan, sillä lukumäärä skaalaa Рeli myös ne ikävät asiat siis skaalaavat yhtiön kasvaessa ja pääsääntöisesti juuri ne ovat niitä asioita, jotka työpöydälleni päätyvät.

Miksi olet hyvä työssäsi?

РOmasta mielestäni en ole työssäni hyvä, vaan välttävä. Teen joka päivä kovasti töitä sen puolesta, että olisin parempi esihenkilö ja parempi esikuva. Haluaisin tietää aina vain enemmän, paremmin ja laajemmin. Lahjakkain olen yksinomaan palkkaamaan meille itseäni parempia ihmisiä, mistä syystä yhtiömme on ihan brilliantti.

Mikä oli haaveammattisi lapsena ja olisitko nuorempana osannut kuvitella itseäsi nykyiseen työhösi?

РHalusin pienenä eläinlääkäriksi. Se haave kuitenkin kariutui, kun minulle puhkesi eläinallergioita. Olen ollut aina järjestelmällinen ja asioita luontaisesti koordinoiva, joten jälkikäteen katsoen en hämmästele uravalintaani.

Mitä tekisit työksesi jos nykyistä ei saisi valita?

РJos elämäntilanne ikinä sen sallisi, menisin ulkomaille auttamaan maailman aidosti köyhimpiä rakentaen kouluja ja infraa paremman tulevaisuuden puolesta.

Millaisena näet itsesi ja työsi 5 vuoden kuluttua?

РYhä vain mielenkiintoisempana kuin tänä päivänä!

Mikä tekee KP:stä yrityksenä niin hyvän?

– Brilliantit ihmiset ja erinomainen konsepti.

Millainen sisko olet muihin verrattuna?

РOlen ehkä hieman rauhallisempi, mutta silti vikkelin. Eli en siis ole niin vikkelä menijä, mutta olen sisaruksisamme varmasti vikkelimpiä kehittelemään aina kaikkea. Minua harvoin tapaa istumasta ja tekemässä ei-mitään, eli olen aina liikkeessä. Touhuan, teen kotitöitä ja pyrin tekemään montaa asiaa samaan aikaan.

Kuka oli lempisiskosi kun olitte nuorempia ja kenen kanssa vietät nykyään eniten aikaa?

РNykyään vietän eniten aikaa Lellun (eli Selinan) kanssa. Olen itse huonoin lähtemään kotoa, johon vaikuttanee eniten lapset ja pitkät työpäivät ja iso työkuorma. Olen sairaan kiitollinen että muut sisarukset tulevat aina kylään. Meillä on vieraita lähes joka iltapäivä, vähintään 4 kertaa viikossa sanoisin. Lapsemme rakastavat Lellua yli kaiken. He välittävät kyllä kaikista, mutta Lellu on ihan ykkönen. Kaikkien kanssa vietän kyllä aikaa, mutta Lellu tulee käyneeksi meillä eniten.

Miten KP on muuttanut suhdettasi siskoihisi?

РLähentänyt. Tiivistänyt. Meillä on yhteinen päämäärä ,jonka eteen teemme töitä. Se on sitonut meitä lähemmiksi. Välillä on ollut vaikeuksiakin, mutta kaikki ovat ratkenneet aina puhumalla.

Miksi kotisiivous kannattaa tilata ja miksi juuri meiltä?

РMeillä on Suomen paras työtiimi (tutkitusti) ja se mitä tehhään tehhään kunnolla! Lupaan, että olet tyytyväinen <3 Jos et, niin vielä vakaammin lupaamme kehittää toimintaamme siten, että emme tee samoja virheitä toistamiseen.

Jaa tämä artikkeli!

Uutiset ja vinkit helpompaan arkeen!