Korona on vaikuttanut vahvasti myös kotisiivousyrityksiin ja alalla on jo tehty useita konkursseja.

Poikkeustilan ensimmäisten viikkojen aikana meidänkin työmäärämme putosi 42%. Aloitimme sopeuttamistoimet välittömästi.

Haimme Business Finlandilta tukea toimintamme kehittämiseen.

Olemme jo jonkin aikaa ottaneet asiakkaiksemme kotien lisäksi myös toimistoja, pieniä kauppoja ja apteekkeja. Business Finlandin tuen avulla kehitämme edelleen Toimisto Puhtaaksi -konseptia, joka toimii toimintamme toisena tukijalkana ja auttaa meitä selviytymään pitkittyvästä kriisistä.

Saimme Business Finlandilta yhteensä 71 630 euroa toimintamme kehittämiseen. Jokainen euro tulee erittäin kovaan tarpeeseen ja jokaisella saamallamme eurolla tullaan luomaan Suomeen uutta työtä. Seuraavan kahden vuoden aikana pystymme luomaan yli 300 uutta työpaikkaa.

Pelkästään viime vuonna palkkasimme 209 henkilöä ja tuotimme Suomeen yli miljoona euroa verotuloja. Seuraavan kahden vuoden aikana maksamme veroja yli 3 miljoonaa euroa.

Koronakriisistä huolimatta avasimme Oulun toimipisteen normaalisti ja oululaisia koteja on siivottu pian kuukauden ajan. Vastaanotto on ollut lämmin ja tulevaisuus näyttää lupaavalta.

Haluamme kiittää kaikkia mahtavia asiakkaitamme kaikesta saamastamme tuesta. Myös yhteen hiileen puhaltava tiimimme ansaitsee suuret kiitokset. Kaikki työntekijämme ovat vakavan paikan edessä näyttäneet kyntensä ja pystyneet sopeutumaan sekä kehittämään uutta valtavalla nopeudella.

Jaa tämä artikkeli!

Uutiset ja vinkit helpompaan arkeen!