Henri Haho on ollut mukana Koti Puhtaaksi Oy:n toiminnassa aivan alkumetreiltä, jolloin hänen puolisonsa Saana Tyni perusti yrityksen. Vuosien saatossa Henri on välillä kulkenut omia urapolkujaan, mutta keväällä 2017 hän palasi taas kuvioihin auttamaan markkinointiasioissa sekä Kaikki Digittää!-projektin luotsaamisessa. Käytännössä hän siis hoitaa mm. asiakashankintaa, mainontaa, kartoituskäyntejä sekä digitalisaatioon ja nettisivuihin liittyviä asioita.

Henri on vauhdikas ja aikaansaapa ihminen, jonka meno aiheuttaa hitaammille välillä sydämentykytyksiä. Hänellä on tarkka visio siitä, millaista jälkeä hän haluaa saatavan aikaiseksi, sekä järjestelmällinen tapa pitää lukua asioiden edistymisestä.

Henrillä on myös äärimmäisen kova pää, jonka kääntämiseksi saa tehdä tosissaan ryhmätöitä silloin kun koko muu tiimi on vakuuttunut siitä, että se osoittaa väärään suuntaan.

Luotijunan tavoin ohjautuvaa tavoitteellisuutta pehmentämässä on kuitenkin hyvä huumorintaju sekä sosiaalinen, leppoisa ja ymmärtäväinen luonne, joka tekee hänen kanssaan työskentelystä varsin hauskaa ja stressitöntä. Henkka on aina valmis menemään hymyillen kohti uusia haasteita, eikä hän tiedä, mitä sana “ennakkoluulo” tarkoittaa.

Henkilökunnan keskuudessa onkin heitetty vitsillä lausahdus “Taas saa mennä Henkan jälkiä siivoamaan”

Henrin ehdoton vahvuus on markkinointiosaaminen. Hän ajattelee asioita isossa mittakaavassa, kehittää jatkuvasti uusia työtapoja sekä tulee hyvin juttuun ihmisten kanssa. Henkilökunnan keskuudessa onkin heitetty vitsillä lausahdus “Taas saa mennä Henkan jälkiä siivoamaan”, jolla tarkoitetaan kartoituskäynnin jälkeistä, ensimmäistä siivouskäyntiä uuden asiakkaan luo.

Henrin status Saanan aviomiehenä, yhdistettynä hänen rautahermoiseen mutta toimeliaaseen olemukseensa on lyhyessä ajassa muokannut hänestä toimistolle jonkinlaisen isähahmon. Siistijät ja toimiston väki voivat rauhallisin mielin keskittyä omiin työtehtäviinsä, kun Henri sekä Koti Puhtaaksi Oy:n työpäällikkö, Soili, pitävät yrityksen langat tarkasti käsissään.

Jaa tämä artikkeli!

Uutiset ja vinkit helpompaan arkeen!