Henri Haho on ollut mukana Koti Puhtaaksi Oy:n toiminnassa aivan alkumetreiltä, jolloin hänen puolisonsa Saana Tyni perusti yrityksen. Vuosien saatossa Henri on välillä kulkenut omia urapolkujaan, mutta keväällä 2017 hän palasi taas kuvioihin auttamaan markkinointiasioissa sekä Kaikki Digittää!-projektin luotsaamisessa. Käytännössä hän siis hoitaa mm. asiakashankintaa, mainontaa, kartoituskäyntejä sekä digitalisaatioon ja nettisivuihin liittyviä asioita.

Henri on vauhdikas ja aikaansaapa ihminen, jonka meno aiheuttaa hitaammille välillä sydämentykytyksiä. Hänellä on tarkka visio siitä, millaista jälkeä hän haluaa saatavan aikaiseksi, sekä järjestelmällinen tapa pitää lukua asioiden edistymisestä.

Henrillä on myös äärimmäisen kova pää, jonka kääntämiseksi saa tehdä tosissaan ryhmätöitä silloin kun koko muu tiimi on vakuuttunut siitä, että se osoittaa väärään suuntaan.

Luotijunan tavoin ohjautuvaa tavoitteellisuutta pehment√§m√§ss√§ on kuitenkin hyv√§ huumorintaju sek√§ sosiaalinen, leppoisa ja ymm√§rt√§v√§inen luonne, joka tekee h√§nen kanssaan ty√∂skentelyst√§ varsin hauskaa ja stressit√∂nt√§. Henkka on aina valmis menem√§√§n hymyillen kohti uusia haasteita, eik√§ h√§n tied√§, mit√§ sana ‚Äúennakkoluulo‚ÄĚ tarkoittaa.

Henkil√∂kunnan keskuudessa onkin heitetty vitsill√§ lausahdus ‚ÄúTaas saa menn√§ Henkan j√§lki√§ siivoamaan‚ÄĚ

Henrin ehdoton vahvuus on markkinointiosaaminen. H√§n ajattelee asioita isossa mittakaavassa, kehitt√§√§ jatkuvasti uusia ty√∂tapoja sek√§ tulee hyvin juttuun ihmisten kanssa. Henkil√∂kunnan keskuudessa onkin heitetty vitsill√§ lausahdus ‚ÄúTaas saa menn√§ Henkan j√§lki√§ siivoamaan‚ÄĚ, jolla tarkoitetaan kartoitusk√§ynnin j√§lkeist√§, ensimm√§ist√§ siivousk√§ynti√§ uuden asiakkaan luo.

Henrin status Saanan aviomiehenä, yhdistettynä hänen rautahermoiseen mutta toimeliaaseen olemukseensa on lyhyessä ajassa muokannut hänestä toimistolle jonkinlaisen isähahmon. Siistijät ja toimiston väki voivat rauhallisin mielin keskittyä omiin työtehtäviinsä, kun Henri sekä Koti Puhtaaksi Oy:n työpäällikkö, Soili, pitävät yrityksen langat tarkasti käsissään.

Jaa tämä artikkeli!

Uutiset ja vinkit helpompaan arkeen!