Tilaa lahjakortti

http://www.kotipuhtaaksi.fi/wp-content/uploads/2017/05/Lahjakortti-etupuoli-1024×527.png

Puhdas koti on lahja, joka sopii kaikille ja tulee varmasti tarpeeseen, mikäs sen parempi, kuin puhdas koti ja hieman hemmoittelua. Tämä lahjavalinta ei voi mennä pieleen!

Miten tilaan lahjakortin?

1. Täytä alla oleva lomake ja paina Tilaa lahjakortti – nappia.

2. Lähetämme sinulle lahjakortin ja laskun sähköpostitse.

3. Tilaa siivous soittamalla tai sähköpostitse ja kerro samalla lahjakortin kääntöpuolella oleva koodi.

Tilaa lahjakortti

Haluan, että lahjakortti lähetetään minulle myös postitse

Hinta on kotitalousvähennyskelpoista kulua muutoin paitsi 9€ käyntimaksun osalta.

Käytettävä toimialueellamme vuoden sisään ostopäivästä asutun kodin ylläpitosiivoukseen. Ei voi käyttää muihin kohteisiin tai erikoistöihin.

Vain maksettu lahjakortti on voimassaoleva.

Lahjakorttikäynti sisältää ylläpitosiivoukseen tarvittavat aineet ja välineet paikalle tuotuna lukuunottamatta wc-harjaa ja mattopiiskaa.

Mikäli varattu aika perutaan 1vk sisällä tai tai pääsy asiakkaan luokse estyy palveluntarjoajasta riippumattomasta syystä, käynti katsotaan tehdyksi.

Asiakas huolehtii, että siirrettävien huonekalujen alla (sohvat, lipastot jne.) on asianmukaiset huopatassut naarmujen välttämiseksi ja seinäkoristeet on kiinnitetty tukevasti ja asianmukaisesti. Muussa tapauksessa palveluntarjoaja ei vastaa mahdollisista vahingoista.

Asiakas huolehtii palveluntarjoajan käyttöön autopaikan 100m säteellä kohteesta, tai kustantaa maksullisen pysäköinnin käynnin ajaksi.

Palveluntarjoaja voi peruuttaa käynnin äkillisen sairauden tai muun tilanteen vuoksi, jolloin asiakkaalle ilmoitetaan välittömästi ja sovitaan korvaava käynti. Palveluntarjoajalla on voimassaoleva vastuuvakuutus Lähitapiolassa.

Asiakastiedot ovat palveluntarjoajan kokoamassa asiakasrekisterissä. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja tiedot ovat vain palveluntarjoajan omassa käytössä. Palveluntarjoajaa sitoo vaitiolovelvollisuus. Palveluntarjoaja sitoutuu pitämään salassa ja luottamuksellisena kaikki tietoonsa saamat asiakkaan luottamukselliset tiedot.

Lahjakortteja max 1kpl per talous, sama ostaja voi siis ostaa useamman, mutta käyttää vain yhden per talous.