Suvi Teräsniska asuu perheensä kanssa Oulussa historiallisessa, 1930-luvulla valmistuneessa kaupparakennuksessa. Kahden viikon välein perheen kotona käy Koti Puhtaaksi kotisiivouspalvelu. Siistin kodin lisäksi kotisiivouspalvelu mahdollistaa perheelle arvokasta yhteistä vapaa-aikaa hektisen arjen keskellä.

 

Laulajana Suvin työ on tietyllä tapaa juuretonta – töitä tehdessä hänen kotinsa on takahuoneissa ja hotelleissa.

– Tämä koti on minulle sellainen oma turvasatama, mihin on ihana palata pitkän työrupeaman jälkeen. Sen takia tykkään myös siitä, että koti on kaunis ja siisti, Suvi kertoo.

Kotimaisuus oli tärkeä tekijä

Perheen kotona käy kahden viikon välein kaksi siistijää, jotka siistivät kodin kaikki huoneet, keittiön ja kylppärit.

– Minullahan on kotona kolme pientä lasta. Se sotkun määrä on vakio – sitä tulee joka viikko ja joka päivä, Suvi naurahtaa.

Koti Puhtaaksi Oy:ssä Suvin vakuutti erityisesti palvelukokonaisuuden selkeys ja kotimaisuus.

– Minusta on ihanaa, että kotisiivouspalvelussa on kotimaisia tekijöitä. Minulle tulee olo, että nyt on kyse todella suomalaisesta yrityksestä, Suvi sanoo.

Käytössämme on kotimaiset puhdistusaineet ja osa siivousvälineistäkin on valmistettu Suomessa. Olemme valinneet myös yhteistyökumppaneiksemme ennen kaikkea paikallisia toimijoita.

”Olen ollut todella tyytyväinen siivouspalvelun laatuun”

Kotisiivouspalvelu on osoittautunut perheen arjessa hyvin merkitykselliseksi. Suvin omien sanojen mukaan aina kun kotiin tulee siivouksen jälkeen, fiilis on hyvä.

– Olen ollut todella tyytyväinen siivouspalvelun laatuun. Siihen on myös mahdollista itse vaikuttaa jättämällä palautetta ja toiveita.

– Minulle sellaista suurta mielihyvää tuottaa se, että kun meillä on lasinen saunan ovi – jonka siivous on hermoja raastavaa – niin nyt se on kahden viikon välein putipuhdas. Silloin siinä ei ole yhtäkään sormenjälkeä tai vesipisaraa. Ai että minulle tulee siitä hyvä olo, Suvi hymyilee.

Koko perhe ehtii nyt viettää enemmän aikaa yhdessä

Yksi tärkeä tekijä Suville ja hänen perheelleen on lisääntynyt vapaa-aika. Myös Suvilla on enemmän omaa aikaa.

– On ollut ihan äärimmäisen ihana huomata, kuinka siivouspalvelu luo arkeen ihan uudenlaista rytmiä ja järjestystä. Se tuo myös lisää vapaa-aikaa.

– Meille perheenä tällainen siivouspalvelu merkitsee tietysti siistin kodin lisäksi sitä, että saamme koko perheenä lisää yhteistä aikaa. Se on ihan äärimmäisen arvokasta tänä päivänä, Suvi painottaa.

Jaa tämä artikkeli!

Uutiset ja vinkit helpompaan arkeen!