– Ja sitten tottakai, jos mä lähtisin sitä itse nyt tekeen, niin tulisko siitä mitään? Tai tulis siitä jotain, mutta ei siitä tulis niin hyvää. Siinä on jo monta perustetta, miksi.

Jari ”Bull” Mentula on yksi niistä kiireisistä yrittäjistä, joiden arkea kotisiivous helpottaa.

Vuorokaudessa on 24 tuntia

– No, meillä kaikillahan on vuorokaudessa 24 tuntia aikaa. Mutta jotenkin siihen päivään ja arkeen pitää löytää lisää tunteja.

Jari ”Bull” Mentula on ammattilaiskehonrakentaja, valmentaja ja yrittäjä. Hän asuu vaimonsa ja pienen poikansa kanssa Pirkkalassa. Moni voi samaistua siihen, kuinka hän arkeaan kuvailee:

– Töitä on paljon, reissuja on paljon ja sitten sitä kotona oloa on liian vähän. Mutta sen vähän mä haluan sitten olla mahdollisimman laadukkaasti paikalla.

Jari "Bull" Mentula kotisiivous

Perhe on Jarille tärkeä – se näkyy konkreettisesti hänen valinnoissaan

– Aika on arvokasta, niin priorisoitaisiin niitä asioita, mihin sitä oikeasti haluaa käyttää. Jos sitä omaa aikaa niihin tärkeisiin, esimerkiksi perheeseen, pystyy jollain keinolla tekemään, niin ne kannattaa tehdä.

– Ja tottakai, sen voisi oikeastaan tiivistää niin, että nyt se mahdollistaa viihtymisen siellä kotona. Kuitenkin koti on mulle kaikista tärkein asia, se on pyhä ja oon kotiin panostanut paljon joka tavalla, niin myös mä pääsen nauttimaan niistä asioista sitten konkreettisesti perheen kanssa.

”Koti on mulle kaikista tärkein asia ja näin mä pääsen nauttimaan niistä asioista sitten konkreettisesti perheen kanssa.”

Siivoojan valinta onnistui

Yhteistyö Koti Puhtaaksi Oy:n kanssa on Jarin mielestä toiminut loistavasti.

– Se on paljon enemmän kuin pelkkää siivousta. Se miten se on meille osoittautunut – sinä päivänä meillä hoituu kaikki muutkin askareet, mitä meillä kotona pitää hoitaa, niin ne on myös hoidettu.

Hän kertoo myös, miksi siivooja oli helppo ottaa.

– Mut se oli tosi helppo lähteä siihen, siinä oli hyvin huomioitu tärkeitä asioita, mitä siinä alussa pitää käydä läpi ja tehdä selväksi ja ne vähintäänkin tuli selväksi.

Mieti, mikä on tärkeintä

Lopuksi Jari kiteyttää vielä ajatuksensa näin:

– Että vähän suhteuttaa sitä, mikä oikeesti on tärkeetä ja mihinkä sitä aikaa haluaa käyttää – ja sitten vain toimia.

Jaa tämä artikkeli!

Uutiset ja vinkit helpompaan arkeen!