Miksi Jari ”Bull” Mentula käyttää kotisiivouspalvelua?

Jari "Bull" Mentula
Jari "Bull" Mentula

Vuorokaudessa on 24 tuntia

– No, meillä kaikillahan on vuorokaudessa 24 tuntia aikaa. Mutta jotenkin siihen päivään ja arkeen pitää löytää lisää tunteja, Jari toteaa.

Jari ”Bull” Mentula  on ammattilaiskehonrakentaja, valmentaja ja yrittäjä. Hän asuu vaimonsa ja pienen poikansa kanssa Pirkkalassa. Moni voi ehkä samaistua siihen, miten hän arkea kuvailee:

– Töitä on paljon, reissuja on paljon ja sitten sitä kotona oloa on liian vähän. Mutta sen vähän mä haluan sitten olla mahdollisimman laadukkaasti paikalla.

– Ja sitten tottakai, jos mä lähtisin sitä itse nyt tekeen, niin tulisko siitä mitään? Tai tulis siitä jotain, mutta ei siitä tulis niin hyvää. Siinä on jo monta perustetta, miksi.

Jari "Bull" Mentula kotisiivous
Jari ”Bull” Mentula, kehonrakentaja, valmentaja ja yrittäjä

Perhe on Jarille tärkeä – se näkyy konkreettisesti hänen valinnoissaan

– Aika on arvokasta, niin priorisoitais niitä asioita, mihinkä sitä oikeesti haluaa käyttää. Jos sitä omaa aikaa niihin tärkeisiin, esimerkiksi perheeseen pystyy jollain keinoo tekeen, niin ne kannattaa tehdä.

– Ja tottakai, sen vois oikeestaan tiivistää että nyt se mahdollistaa viihtymisen siellä kotona. Kuitenkin koti on mulle kaikista tärkein asia, se on pyhä ja oon kotiin panostanut paljon joka tavalla, niin myös mä pääsen nauttiin niistä asioista sitten konkreettisesti perheen kanssa.

”Koti on mulle kaikista tärkein asia ja näin mä pääsen nauttiin niistä asioista sitten konkreettisesti perheen kanssa.”

Siivoojan valinta onnistui

Yhteistyö Koti Puhtaaksi Oy:n kanssa on Jarin mielestä toiminut loistavasti.

– Se on paljon enemmän kuin pelkkää siivousta. Se miten se on meille osoittautunut – sinä päivänä meillä hoituu kaikki muutkin askareet, mitä meillä kotona pitää hoitaa, niin ne on myös hoidettu.

Hän kertoo myös, miksi siivooja oli helppo ottaa.

– Mut se oli tosi helppo lähteä siihen, siinä oli hyvin huomioitu tärkeitä asioita, mitä siinä alussa pitää käydä läpi ja tehdä selväksi ja ne vähintäänkin tuli selväksi.

Mieti, mikä on tärkeintä

Lopuksi Jari kiteyttää vielä ajatuksensa näin:

– Että vähän suhteuttaa sitä, mikä oikeesti on tärkeetä ja mihinkä sitä aikaa haluaa käyttää – ja sitten vain toimia.

Jaa tämä artikkeli!

Tuoreimmat artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen tietosuojalauseke ja käyttöehdot pätevät.