Kotisiivous Pirkkala

Eloisan palvelun perheyritys palveluksessasi!

Koti Puhtaaksi on tamperelaislähtöinen perheyritys, joka tarjoaa kotisiivousta ja kotityöpalveluja – tai kuten meillä on tapana ajatella, missiomme on tarjota onnellisia koteja ja helpompaa arkea! Olemme onnistuneet rakentamaan ainutlaatuisen työyhteisön ja toteuttamaan käytännössä ajatusmallia, jonka mukaan onnelliset työntekijät tuottavat onnellisia asiakkaita. Säännöllisesti mitatut työntekijä- ja asiakastyytyväisyytemme ovat kautta aikain pysytelleet yli 4,5 pisteessä 0-5 asteikolla.

Suosituimpia palveluitamme on säännöllinen ylläpitosiivous ja puolivuosittain tehtävät ikkunanpesut. Toteutamme myös muutto- ja remonttisiivouksia, allergiasiivouksia, sänkyjen syväpuhdistuksia, lasien pinnoitusta ja erilaisia kotiavun tukipalveluja. Jätä arjen tylsimmät ja aikaavievimmät askareet meidän hoidoksemme!

Kaikki palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia, eli saat jopa puolet maksamastasi hinnasta takaisin! Olemme myös oikeutettuja tuottamaan kotisiivous- ja kotityöpalveluita arvonlisäverottomasti. Autamme mielellämme molempien etuuksien kanssa, joten kysy lisää rohkeasti.

kotisiivous pirkkala

Miksi valita meidät?