Kotisiivous Espoo

Eloisan palvelun perheyritys palveluksessasi!

Koti Puhtaaksi on Tampereelta lähtöisin oleva perheyritys, joka tarjoaa kotisiivousta ja kotityöpalveluja – tai kuten me haluamme tämän työn ajatella, tehtävämme on tarjota onnellisia koteja ja helpompaa arkea! Olemme onnistuneet rakentamaan ainutlaatuisen työyhteisön ja toteuttamaan käytännössä ajatusmallia, jonka mukaan onnelliset työntekijät tuottavat onnellisia asiakkaita. Sekä työntekijä- että asiakastyytyväisyys on kautta aikain pysytellyt yli 4,5 pisteessä 0-5 asteikolla säännöllisesti mitattuna.

Suosituimpia palveluitamme on säännöllinen ylläpitosiivous ja puolen vuoden välein tehtävät ikkunanpesut. Toteutamme myös muutto- ja remonttisiivouksia, allergiasiivouksia, sänkyjen syväpuhdistuksia, lasien pinnoitusta ja erilaisia kotiavun tukipalveluja. Jätä arjen tylsimmät ja aikaavievimmät askareet meidän hoidoksemme!

Kaikki palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia, eli saat jopa puolet maksamastasi hinnasta takaisin! Olemme myös oikeutettuja tuottamaan kotisiivous- ja kotityöpalveluita arvonlisäverottomasti. Autamme mielellämme molempien etuuksien kanssa, kysy lisää rohkeasti.

kotisiivous espoo

Miksi valita meidät?