Kotisiivous Kalasatama

Eloisan palvelun perheyritys palveluksessasi!

Koti Puhtaaksi on kotisiivousta ja kotityöpalveluja tarjoava tamperelaislähtöinen perheyritys – tai kuten meillä on tapana ajatella, missiomme on tarjota onnellisia koteja ja helpompaa arkea! Olemme onnistuneet rakentamaan ainutlaatuisen työyhteisön ja toteuttamaan käytännössä ajatusmallia, jonka mukaan onnelliset työntekijät tuottavat onnellisia asiakkaita. Niin asiakas- kuin työntekijätyytyväisyytemme on kautta aikain pysytellyt yli 4,5 pisteessä 0-5 asteikolla säännöllisesti mitattuna.

Suosituimpia palveluitamme on säännöllinen ylläpitosiivous ja puolivuosittain tehtävät ikkunanpesut. Toteutamme myös remontti- ja muuttosiivouksia, allergiasiivouksia, lasien pinnoitusta, sänkyjen syväpuhdistuksia ja erilaisia kotiavun tukipalveluja. Jätä arjen tylsimmät ja aikaavievimmät askareet meidän huoleksemme!

Tarjoamamme palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia, eli saat jopa puolet maksamastasi hinnasta takaisin! Olemme myös oikeutettuja tuottamaan kotisiivous- ja kotityöpalveluita arvonlisäverottomasti. Autamme mielellämme molempien etuuksien kanssa, joten kysy rohkeasti lisää.

kotisiivous kalasatama

Miksi valita meidät?