Koti Puhtaaksi Oy järjesti joulukuussa kilpailun, jonka palkintona oli ilmainen kotisiivous. Voittajaksi selvisi Taina Torvinen Tampereen Hervannasta.  Tammikuun puolella kävimme haastattelemassa Tainaa ja kyselemässä, millaisia ajatuksia palkinnosta jäi.

Astelemme sisään kodikkaasti sisustettuun, valoisaan kaksioon. Ovella on vastassa iloisesti hymyilevä Taina sekä hänen puolisonsa Björkka Blomberg. Taina on 55-vuotias matkakoordinaattori, jonka vapaa-aikaan kuuluu mm. yhdistystoimintaa ja liikuntaharrastuksia. Istahdamme keittiön pöydän ääreen juttelemaan ja olen unohtaa kysymyspaperini, kun keskustelu rönsyilee mukavasti arkisten asioiden sekä lastenlasten kuulumisten ympärillä.

Koti Puhtaaksi Oy:n Taina tiesi ennestään tuttavan kautta, kilpailun hän löysi vieraillessaan yrityksen Facebook-sivulla. Luonnollisesti ilmainen joulusiivous kiinnosti, joten hän päätti osallistua. Muutamaa päivää myöhemmin työmatkalla soi puhelin, mutta outo numero jäi kuitenkin päivän vilskeessä huomaamatta. Tieto voitosta tulikin vielä samana päivänä tekstiviestillä tuttavalta, joka oli jo ehtinyt bongata ilmoituksen yrityksen nettisivulta.

-Sitten tulikin kiire ehtiä lunastamaan palkinto, ettei sitä arvota seuraavalle, Taina nauraa.
-Tuli sellainen olo että jes, mä oon voittanut jotain!
 
Puolisonkin kahviporukassa voitto oli herättänyt kateellista jupinaa:
-Kun muut lähtivät kotiin siivoamaan, minä sanoin, että eipä tässä tarvi kun on voitto taskussa, mies myhäilee.


_Q3A8939

 

Tuumasta toimeen

Kun siistijät sitten aatonaattona saapuivat paikalle, Taina kertoi heille toiveistaan ja odotuksistaan työn toteutuksen suhteen.
Sen jälkeen hän lähti ulos ja jätti siistijät rauhassa tekemään työtään.
-Jäi sellainen positiivinen ja hyvä vaikutelma. Ammattitaitoisia ihmisiä, jotka tiesivät heti mistä puhuttiin, Taina kertoo,
-alusta asti oli tosi sujuvaa, eikä tarvinnut paljon selittää mitä pitää tehdä.
Ammattitaidon lisäksi hänelle on tärkeää suoruus.
-Kun joku tulee kotiisi, on kiva että hän tulee juttelemaan ja katsoo silmiin. Saa hyvän kontaktin ja puheyhteyden.
Siistijöiden lisäksi kiitosta sai tehokas, vesikäyttöinen imuri.
-Täällä kerrostalossa on vaikea viedä mattoja ulos, hyvä että nekin on nyt puhdistettu kunnolla.
Tainaa ilahdutti myös Koti Puhtaaksi Oy:n tapa kirjoittaa asiakkaalle ylös kaikki, mitä asunnossa on siivouksen aikana tehty.

Kotiin tultua huomasi pienten yksityiskohtien perusteella, että joku muu on ollut asialla:
-Vessassa oli laattojen reunatkin pesty, sitä ei yleensä tule itse tehtyä. Matto oli vähän siirtynyt paikaltaan, mutta ei se mitään, Taina sanoo, -työn jälki oli kuitenkin hyvää, jouluvalmistelut helpottuivat ja jäi hyvä mieli.
 
Taina on aikaisemminkin kokeillut siivouspalvelua kotonaan, mutta jatkuvaa tarvetta sellaiselle hänellä ei toistaiseksi ole. Harkintaan jäi kuitenkin, josko hänen jo 99-vuotiaalle isoäidilleen tilattaisiin yrityksestä siivousapua.

Kotisiivouksen jälkeen, vielä samana päivänä oli Koti Puhtaaksi Oy:n Facebook-sivulle ilmestynyt viisi tähteä ja viesti:
‚ÄúKyll√§ oli ihanaa tulla kotiin, kun koti oli todellakin puhdas. Iso kiitos Salla ja Krista!‚ÄĚ

 

_Q3A8953

 

Koti Puhtaaksi Oy kiittää Tainaa ja Björkkaa haastattelusta, ja toivottaa hyvää jatkoa vuodelle 2017!

Jaa tämä artikkeli!

Uutiset ja vinkit helpompaan arkeen!