Olemme lähettäneet seuraavan tiedotteen asiakkaillemme maanantaina 9.3.2020.

Koronavirustilanne toimialueillamme

Koronavirusepidemian tilanne on muuttunut viime päivinä ja uudet tartunnat koskettavat meidänkin toimialueitamme.

Suomessa todetut tartunnat eivät toistaiseksi edellytä meiltä toimenpiteitä, mutta seuraamme viranomaisten tiedotusta ja ohjeistamme työntekijöitämme viranomaisten antamien ohjeiden mukaan.

Luotettavaa ja ajantasaista tietoa koronaviruksesta tarjoaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL. Medioissa voi levitä myös virheellistä tietoa tilanteesta.

Hyödyllisiä linkkejä THL:n nettisivuille

Koronavirus COVID-19
Ajankohtaista koronaviruksesta
Usein kysyttyä koronaviruksesta
Koronavirus selkokielellä

Käsihygienia

Koronaviruksen (kuten muidenkin hengitystieinfektioiden) leviämistä voi tehokkaasti ennaltaehkäistä hyvällä käsihygienialla. Korostamme hyvän käsihygienian merkitystä sekä työntekijöillemme että asiakkaillemme.

Ty√∂ntekij√§mme pesev√§t k√§tens√§ ennen ja j√§lkeen asiakask√§ynnin ja k√§ytt√§v√§t k√§sidesinfektioainetta. K√§yt√§mme siivotessamme suojahanskoja ja siivouksessa huomioidaan aseptinen ty√∂j√§rjestys (eli eteneminen ”puhtaasta kohti likaista”).

Nämä ovat toimenpiteitä, jotka huomioimme myös normaalin influenssakauden aikana.

Matkustaminen epidemia-alueilla

Jos työntekijämme on matkustanut epidemia-alueella, varmistamme ennen töihinpaluuta, ettei kyseisellä henkilöllä tai hänen lähipiirissään ole havaittu infektioon viittaavia oireita (kuume, yskä tai hengenahdistus).

Toivomme, että myös asiakkaamme ottavat meihin pikimmiten yhteyttä jos on aiheellista epäillä, että kodissa asuvat tai oleskelevat henkilöt ovat altistuneet virukselle ennen sovittua siivouskäyntiä.

Jos epäilet altistumista tai tartuntaa, ota aina ensin puhelimitse yhteyttä paikallisen sairaalan tai terveyskeskuksen päivystykseen. Saat ohjeet hoitoon hakeutumiseen. Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Laita käytetty nenäliina välittömästi roskiin.

THL tiedottaa ja antaa toimintaohjeita tilanteen muuttuessa

Seuraamme tiedotusta ja toimimme annettujen ohjeiden mukaisesti. Asiakaspalvelumme vastaa siivouskäyntejä koskeviin kysymyksiin tavalliseen tapaan puhelimitse ja sähköpostilla.

[email protected]
050 1209

Eloisin terveisin,
Koti Puhtaaksi

Jaa tämä artikkeli!

Uutiset ja vinkit helpompaan arkeen!