Koti Puhtaaksi Oy on Suomen paras työpaikka ja Euroopan paras siivousalan työpaikka 2019!

Koti Puhtaaksi Oy sai molemmat palkinnot Great Place to Work® -kilpailussa.

Great Place to Work®-sertifiointi on kansainvälisesti arvostettu tunnustus, jonka työntekijät antavat organisaatiolle hyvän työpaikan rakentamisesta.

Vuonna 2019 Koti Puhtaaksi ylsi historiallisesti ensimmäiselle sijalle – ensimmäisenä siivousalan työpaikkana kautta historian!

Aiemmin Suomen parhaan työpaikan tittelin voittajia ovat olleet it-firmoja, lääkefirmoja ja konsulttitaloja. On huomiota herättävää, että tänä vuonna perinteisen alan yritys vei voiton!

Mikä teistä teki Suomen parhaan työpaikan Saana Tyni?

– Työntekijöiden arvostaminen ja tyytyväisyys on meidän prioriteetti numero yksi. Tyytyväiset työntekijät tekevät hyvää työtä ja se näkyy heti asiakastyytyväisyydessä. Mittaamme tyytyväisyyttä jatkuvasti ja kehitämme toimintaamme sen pohjalta, kaikki yhdessä. Meillä on toimivia rutiineja, joiden myötä jokaisen työntekijän on helppo antaa kehitysehdotuksia. Tärkein näistä rutiineista on kuukausipalaverit, joissa kokoonnumme paikkakuntakohtaisesti yhteen ja käymme läpi tärkeitä asioita – hauskanpitoa unohtamatta, Saana kertoo.

Siivousalan arvostuksen nostaminen on ollut koko ajan yksi Koti Puhtaaksi Oy:n tavoitteista ja nämä tunnustukset ovat taas uusia askelia sitä kohti.

– Olen halunnut yrittäjäurani alusta lähtien nostaa siivousalan arvostusta ja ravistella perinteisiä rakenteita. Ala todella kaipasi sitä! Kun ennen siistijä häpeillen kertoi ammattinsa, tänä päivänä ammatillinen ylpeydentunne on meillä arkipäivää. Tämä muutos on ollut huikeaa nähtävää, ja tahdonkin kiittää kaikkia, jotka ovat tukeneet meitä matkan varrella – ihanaa henkilökuntaamme sekä muita sidosryhmiä, Saana kiittelee.

– Tavoitteemme on tehdä Suomesta onnellisempi paikka elää, ja se tavoite jatkuu edelleen. Teemme sen koti kerrallaan. Tähän mennessä olemme siivonneet puhtaaksi 42 342 kotia vahvalla ammattiylpeydellä.

– Tahdon sanoa kaikille siistijöille, että arvostakaa työtänne! Tehkää sitä palavin silmin ja terveellä ylpeydellä. Asiakkaat arvostavat aina hyvää, rehellisen työn laatua, ja intoa puhkuvaa tekijää ei voi hymyttä tervehtiä!

Koti Puhtaaksi Oy - Great Place to Work
Koti Puhtaaksi Oy - Great Place to Work
TALOUSELÄMÄ 7.2.2019: TÄSSÄ OVAT GREAT PLACE TO WORK -VOITTAJAT – ”HYVÄN TYÖPAIKAN KEHITTÄMINEN ON PÄÄTTYMÄTÖN PELI” GREAT PLACE TO WORK 7.2.2019: TYÖELÄMÄ PARANEE EDELLEEN – TÄSSÄ OVAT SUOMEN PARHAAT TYÖPAIKAT 2019 ILTALEHTI 8.2.2019: VIIDEN SISKON SIIVOUSYRITYS PESI KAIKKI MUUT – VALITTIIN SUOMEN PARHAAKSI: ”OLEMME ALUSTA SAAKKA HALUNNEET TEHDÄ TOISIN JA RAKENTAA ILOISEN TYÖPAIKAN”

Jaa tämä artikkeli!

Uutiset ja vinkit helpompaan arkeen!