Olemme huomanneet, että pareittain työskentely lisää sekä siistijöiden että asiakkaiden tyytyväisyyttä. Ja itse asiassa siihen on monta oikein loogista syytä! Tässä niistä seitsemän.

 

Vähintään toinen siistijöistä on asiakkaalle tuttu

Kotisiivouspalvelu perustuu luottamukseen. Useimmat asiakkaat ovat antaneet meille avaimensa ja monet myös pyrkivät olemaan poissa kotoa siivouksen ajan. Siksi monelle heistä on tärkeää, että siistijät eivät vaihdu joka kerta. Tietysti myös siistijöiden on kaikkein mukavin asioida tuttujen asiakkaiden kanssa.

Vähintään toinen siistijöistä tuntee siivottavan kodin

Jokainen koti on erilainen ja siivoustyössä on eduksi, että työparista vähintään toinen tuntee siivottavan kodin jo ennestään. Jokaisen siivouskohteen tiedot ja asiakkaan erityistoiveet näkyvät siistijöille omasta puhelinsovelluksestamme, mutta tutussa paikassa on aina helpompi työskennellä. Se näkyy myös työn laadussa.

Kaksin siivous sujuu puolet nopeammin

Lyhyempi siivousaika on iloksi ennen kaikkea asiakkaillemme, mutta myös siistijät ovat olleet tyytyväisiä siitä, että päiviin mahtuu useampia siivouskohteita. Vaikka siivouksen perusrunko on aina sama, on jokainen koti kuitenkin erilainen paikka työskennellä ja päivistä tulee hyvinkin monipuolisia.

Katso avoimet työpaikat

Töitä on kiva tehdä mukavan työparin kanssa

Kotisiivouksen perusrungon tehtäviä voi jakaa työparin kanssa monella tapaa ja ne vähemmänkin mieluisat hommat hoituvat yhdessä reippaasti. Työpäivän aikana ehtii myös vaihtaa kuulumisia ja ovatpa monet meillä pitkään työskennelleistä siistijöistä ystävystyneetkin työn kautta.

Pareittain työskenteleminen tuntuu turvalliselta

Vaikka kotisiivous on työnä turvallista ja työturvallisuus on huomioitu sekä työtapojen että -välineiden valinnassa, on tapaturmien riski olemassa. Myös asiakkaiden omaisuuteen kohdistuvia vahinkoja sattuu silloin tällöin. Kun töitä tehdään yhdessä, voi mahdollisia riskejä arvioida kaksin ja jos vahinko sattuu, saa työparilta apua heti.

Kokeneempi siistijä voi opettaa toista

Ennen siivouskin oli sellainen työ, jossa mestari opetti kisälliä. Siivoustyön oppii kaikkein parhaiten tekemällä, etenkin jos saa työskennellä yhdessä kokeneemman työparin kanssa. Kotisiivouksessakin parhaat opit kertyvät kokemuksen kautta ja ne kannattaa siirtää myös uusille tekijöille.

Apua on aina saatavilla

Oli ongelma mikä hyvänsä, työpari on aina paikalla. Vuosien varrella olemme oppineet, että yllätyksiä tulee toisinaan ja töissäkin haasteet on mukavampi ottaa vastaan kaksin. Lisätuki on silti aina soiton päässä!

Hae meille töihin!

Jaa tämä artikkeli!

Uutiset ja vinkit helpompaan arkeen!