Oletko aina halunnut tietää minkä tyyppiset ihmiset käyttävät kotisiivouspalveluita? Nyt me se paljastetaan! Katso löydätkö itsesikin kuudesta erilaisesta asiakastyypistä.

 

Poikamies
Poikamies on noin 20-30v mies, jolla ei ole vakituista parisuhdetta. Tämä käyttäjä ei häpeile likaisia kalsareita tiskipöydällä eikä siistijä yllättyisi, jos kodista löytyisi joulun alla pizzalaatikoista koottu joulukuusi. Poikamies on aidosti ylpeä siivouspalveluiden käyttäjä ja voi hyvillä mielin leveillä kavereilleen käyttävänsä näitä palveluita.
”Hei venaa dude ei sun tarvii siivota, meillä käy siistijä. ;)”

Lapsiperhe
Perinteinen äiti, isä ja yksi tai muutama Pirkko-Petteriä tahmatassuineen. Tämä perhe tiedostaa hyvin oman tarpeensa siivouspalveluille, mutta eivät mainosta erityisemmin palveluiden käyttämistä. Aiheen puheeksi tullessa eivät kuitenkaan häpeä kertoa, että ovat asiakkaita. Yhteiseen perhe-elämään jää enemmän aikaa ja siivoaminen ei tuota harmaita hiuksia. Siistijää odottaa aina tuttu ja turvallinen näky: tasainen tassulähmä ympäri asuntoa ja tavaroita sikin sokin kiireisen aamun jäljiltä.

Hienostorouva
Hienostorouva on yleensä keski-ikäinen nainen, joka todellakin ansaitsee käyttää siivouspalveluita ja tiedostaa sen hyvin. Hän rakastaa luksusta ja vapautta ja onkin erittäin tarkka omasta kodistaan. Siistijä saattaa ajatella kohteeseen mennessään, että ihana kohde kun on niin siistiä jo valmiiksi!
”Olen siivonnut koko elämäni itse, nyt on vuoroni nauttia!”

Mummo tai pappa
Mummot ja papat alkavat käyttää kotisiivouspalveluita sen jälkeen, kun on ensin käynyt itsensä ja muiden kanssa kamppailua siitä, kehtaako siivouspalvelua ottaa ollenkaan. Kun hän on kerran lähtenyt peliin mukaan, ei paluuta enää ole. Historiaan jää kurkottelut ja konttaamiset sänkyjen alustaa imuroidessa. Moni ihmetteleekin, miksi on odottanut näin pitkään ennen avun ottamista. Siitä huolimatta nämä vievät tiedon palveluiden käyttämisestä vaikka hautaan asti, jos se on mahdollista. Siistijä saattaa löytää kaapin päältä 40 vuoden pölykerroksen, antiikkia antiikkia!

Huithapeli
Huithapeli voi olla minkä ikäinen tahansa. Hän ei vaan yksinkertaisesti itse saa aikaan siivoamista, tai ei tykkää siitä. Huithapeli usein epäilee ensin siivouspalveluita ja meittii, että tarvitseeko niitä oikeasti. He ajattelevat, että siivouspalveluiden käyttäjiä ovat yleensä vain ikäihmiset tai jollain muulla tapaa estyneet – vaikka asiahan ei näin ole. Huithapelin kotona odottaa siistijän näkökulmasta tasainen ja kaunis kaaos.

Pariskunta
Kaikenikäiset pariskunnat käyttävät siivouspalveluita tajuttuaan, että on helpompaa ulkoistaa siivoaminen, kuin väitellä ikuisuus työnjaosta keskenään. Monille siivoaminen saattaa olla oikeasti merkittäväkin kiistan aihe arjen keskellä – ei kenelläkään ole hauskaa, jos koti on likainen ja siivoaminen kolkuttaa takaraivossa. Pariskunnat ovatkin tunnollisia siivouspalveluiden käyttäjiä ja kun siivoaminen on poissa to do-listalta, jää aikaa enemmän parisuhteen hoitamiseen.

Jaa tämä artikkeli!

Uutiset ja vinkit helpompaan arkeen!