Koti Puhtaaksi voitti vuoden 2019 Great Place To Work -kilpailun!

Great Place to Work® -sertifiointi on kansainvälisesti arvostettu tunnustus siitä, että työntekijät kokevat organisaation hyvänä työpaikkana. Sertifiointi on työntekijöiden organisaatiolle antama tunnustus hyvän työpaikan rakentamisesta – heidän jokapäiväisessä arjessaan. Great Place To Work julkaisee vuosittain listan Suomen parhaista työpaikoista ja tänä vuonna Koti Puhtaaksi ylsi listan ensimmäiselle sijalle.

Koti Puhtaaksi Oy:lle on satanut paljon tunnustuksia viime aikoina. Vain muutama viikko sitten toimitusjohtaja Saana Tyni valittiin myös puhtausalan esimieheksi.

Aiemmin Suomen parhaan työpaikan tittelin voittajia ovat olleet it-firmoja, lääkefirmoja ja konsulttitaloja. On huomiota herättävää, että nyt perinteisen alan yritys vei voiton.

Miltä nämä tunnustukset tuntuvat, Saana Tyni?

Mahtavalta tottakai! Olen hyvin ylpeä tästä porukasta, tämä on täysin meidän upeiden työntekijöiden ansiota, kiitos heille!

Mikä teistä teki Suomen parhaan työpaikan?

– Työntekijöiden arvostaminen ja tyytyväisyys on meidän prioriteetti numero yksi. Tyytyväiset työntekijät tekevät hyvää työtä ja se näkyy heti asiakastyytyväisyydessä. Mittaamme tyytyväisyyttä jatkuvasti ja kehitämme toimintaamme sen pohjalta, kaikki yhdessä. Meillä on toimivia rutiineja, joiden myötä jokaisen työntekijän on helppo antaa kehitysehdotuksia. Tärkein näistä rutiineista on kuukausipalaverit, joissa kokoonnumme paikkakuntakohtaisesti yhteen ja käymme läpi tärkeitä asioita – hauskanpitoa unohtamatta, Saana kertoo.

Siivousalan arvostuksen nostaminen on ollut koko ajan yksi Koti Puhtaaksi Oy:n tavoitteista. Tämä tunnustus on taas askel eteenpäin sitä kohti. 

Koti Puhtaaksi Oy - Great Place to Work