Suuri siivousarvonta – voita vuoden kotisiivoukset! 2017-09-06T00:21:42+00:00

Siivousarvonta – Arvo 2244€ – Voita siistijä koko vuodeksi!

Osallistu täyttämällä alla oleva lomake. Onnea arvontaan!
Katso myös mahtava behind the scenes -video arvontakuvan ottamisesta.

Voittaminen on siistiä!

Koti Puhtaaksi Oy järjesti joulukuussa kilpailun, jonka palkintona oli ilmainen kotisiivous. Voittajaksi selvisi Taina Torvinen Tampereen Hervannasta.  Tammikuun puolella kävimme haastattelemassa Tainaa ja kyselemässä, millaisia ajatuksia palkinnosta jäi.

Lue voittajan haastattelu blogista

Siivousarvonnan ehdot

  1. Palkinto sisältää siivoukset 4 viikon välein suoritettuna yhteen kotitalouteen, yhteensä 13 käyntikertaa. Kukin käyntikerta käsittää neljän tunnin kotisiivouksen. Voitto on arvoltaan 2244€.
  2. Tuomme joka kerralle omat siivousvälineet ja aineet mukanamme, lukuunottamatta wc-istuinharjaa sekä mattopiiskaa. Jokaiseen käyntiin sisältyy huoneilmanpuhdistus.
  3. Arvonta suoritetaan 22.12.2017, voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittaja suostuu antamaan kaksi haastattelukertaa ja videolla suosituksensa / kokemuksensa käynneistä yrityksen vapaaseen käyttöön. Tekstit kirjoittaa ja kuvat sekä videot tuottaa Koti Puhtaaksi Oy.
  4. Mikäli emme tavoita voittajaa torstaihin 30.12.2017 kello 18.30 mennessä siitä huolimatta, että yhteyttä on yritetty ottaa puhelimitse, sähköpostitse ja Facebook-viestitse, voiton lunastusoikeus raukeaa.
  5. Siivous on käytettävä toimialueellamme. Voittoa ei voi vaihtaa rahaksi tai hyödyntää jo tilattuun sopimukseen/käyntiin.
  6. Käynneissä pätee samat sopimusehdot peruutusehtoineen kuin normaalissa siivoussopimuksessamme.
  7. Facebook tai mikään muukaan taho/kanava ei ole osallinen kilpailuun, kilpailun toteuttaa Koti Puhtaaksi Oy joka vapauttaa muut tahot vastuistaan ja velvotteistaan.
  8. Yrityksen työntekijät perheineen eivät voi osallistua kilpailuun.
  9. Koti Puhtaaksi Oy:llä on oikeus muuttaa kilpailun ehtoja.
  10. Liityt samalla Koti Puhtaaksi Oy:n postituslistalle. Emme häiritse sinua kovin usein, mutta tiedotamme tulevista arvonnoista ja ajankohtaisista mielenkiintoisista asioista.