Koti Puhtaaksi Oy:n toimitusjohtaja Saana Tyni on mukana Vuoden Nuori Johtaja -kilpailun finaalissa, kymmenen parhaan joukossa. Voittaja julistetaan 11.12. palkitsemistilaisuudessa.

Pienelläkin yrityksellä voi olla suuren suuri vastuu, ja näin Saanakin haluaa ajatella. Koti Puhtaaksi ottaa säännöllisesti toimistoon ja kentälle useisiin eri tehtäviin harjoittelijoita, joille mahdollistetaan tehokas ja tuottava oppiminen käytännön tehtävissä. Yhteiskunnalliseksi vaikuttamiseksi voidaan varmasti myös katsoa se, että otetaan vastuuta työllistämisestä ja luodaan uusia työpaikkoja. Vuonna 2019 Koti Puhtaaksi luo noin 50-60 uutta työpaikkaa, joiden rekrytoinnissa Saana lupaa huomioida osa-aikaeläkkeellä olevia sekä työttömiä.

Myös palkkausmalli on rakennettu niin, että se kannustaa kouluttautumaan. Oppisopimuskoulutuksen ajalta maksetaan täyttä palkkaa, ja valmistumisesta palkitaan stipendillä sekä palkankorotuksella. Oppisopimuskoulutuksessa olevia pyydetään kirjaamaan uusia oivalluksiaan ylös, jotta koko yritys pystyy hyödyntämään uusia oppeja.

”Haluan kiittää ja kannustaa alalle hakeutuneita nuoria henkilökohtaisesti. Perustin Saana Tyni Säätiön, ja tuen säätiön myötä omista varoistani nuoria alalle hakeutuneita opiskelijoita vuosittain stipendein.”

Tutustu Saana Tyni -säätiöön

Jaa tämä artikkeli!

Uutiset ja vinkit helpompaan arkeen!