Koti Puhtaaksi:n toimitusjohtaja Saana Tyni on mukana Vuoden Nuori Johtaja -kilpailun finaalissa, kymmenen parhaan joukossa. Voittaja julistetaan huomenna 11.12. palkitsemistilaisuudessa.

Monelle tulee varmasti siivousalasta fiilis halvasta ja v√§h√§n v√§heksytt√§v√§st√§kin ty√∂st√§. T√§m√§ ajatusmalli on l√§htenyt viime vuosina tekem√§√§n t√§ysk√§√§nn√∂st√§, osittain varmasti my√∂s Saanan johtaman aktiivisen mediarummutuksen takia. ”Syd√§menasiani ei ole pelk√§st√§√§n terverakenteisen, skaalautuvan yrityksen kasvattaminen ja kansainv√§list√§minen, vaan my√∂s koko alan nostattaminen aiemmasta huonkoksikin tulkittavasta maineesta.”

Koko alan imagoon vaikuttavaa mediatyötä tehdään pitkällä tähtäimellä ja erityisesti nuoriin kohdentaen. Olisi tärkeää saada houkuteltua kouluaan valitsevia siivousalan ja kodinhoidon opintoihin, sillä näistä on jo leikattu merkittävä osa tutkinnoista kokonaan pois. Koti Puhtaaksi on tehnyt yhteistyötä esimerkiksi nuorten somevaikuttajien Janita Aution ja Madden kanssa, käytössä oleva palkkausmalli kannustaa kouluttautumaan ja yrityksen pitkäaikaiset siistijät ovat esiintyneet mediassa alan puolesta puhuen.

Pienestäkin voi lähteä iso meteli ja siivousalakin saadaan vielä nostettua hitaasti mutta varmasti sille arvostuksen tasolle, minkä se ansaitseekin!

Saana - Perheyrityksen päänainen
Saana - Perheyrityksen päänainen

Jaa tämä artikkeli!

Uutiset ja vinkit helpompaan arkeen!