Työntekijämme Lauran kertomus virkistyspäivästä

06d94b130d8acfebe24d934c9b250f66Koti Puhtaaksi-porukalla on tapana järjestää muutaman kuukauden välein pomo Saanan johdolla virkistyspäiviä. Itse suhteellisen tuoreena jengin tulokkaana en ollut aikaisemmin näihin vielä päässyt mukaan, mutta kuulopuheiden perusteella odotin seuraavaa virkistyspäivää mielenkiinnolla. 20.2 kauan odotettu työporukan yhteinen hengailuiltapäivä koitti. Aiemmat virkistyspäivät ovat sisältäneet muunmuassa saunalauttailua ja seinäkiipeilyä. Tällä kertaa olimme yhdessä suunnitelleet jotain rauhallisempaa. Se sopi hyvin, sillä tämä raskaan työn raataja ei välttämättä olisi mitään extremejuttuja jaksanutkaan työviikon päätteeksi. Se, mitä toimistolla odotti, tuli todella tarpeeseen ja iltapäivän päätteeksi sai lähteä rentoutunein ja virkistynein mielin viikonlopun viettoon.

kuva 3Saavuimme kaikki yksitellen tai pareittain Hervannan toimistolle viimeisten kohteidemme jälkeen ja vastassa oli pöytä täynnä ruokaa ja herkkuja. Yhdessä tuumin olimme suunnitelleet evääksi tortilloja, kaikkien toiveet ja mieltymykset huomioonottaen. Kattauksen kruunasi Saanan itse leipoma mutakakku jota ei voinut vastustaa, taivaallista ja harvinaista herkkua. Ruoan ja vapaan seurustelun lisäksi paikalle oli saatu hieroja. Aivan ihanaa raskaan viikon päätteeksi!

Muutama työkaveri oli vielä tapaamatta, joten oli mielenkiintoista tutustua vihdoin koko poppooseen. Saana ja Soili olivat järjestäneet äänestyksen jossa me työntekijät saimme äänestää joukostamme asiakaspalveluhenkisen arjen sankarin ja toiset huomioonottavan ja auttavaisen tyypin. Äänet jakautuivat usealle, mikä kertoo siitä, että meistä kaikista löytyy nuo ominaisuudet. Tottakai, emmehän muuten olisi Koti Puhtaaksi-paidoissa tekemässä tärkeää työtämme. Iltapäivän päätteeksi räpsäisimme vielä edustavan yhteiskuvan uusissa, räväkän oransseissa työpaidoissamme. Rupatellessa, syödessä, rentoutuessa ja nauraessa kulunut iltapäivä päättyi hymyssäsuin!

Loppuun on aivan pakko kehaista meidän ”pomoporrasta” eli Saanaa ja Soilia, jotka näitä kivoja virkistyspäiviä järjestää. Heidän asenteensa meitä kentällä toimivia työntekijöitä kohtaan on mahtava. Se näkyy juuri siinä, että omien kiireiden ja töiden lisäksi he haluavat ja viitsivät vielä panostaa työntekijöiden hyvään fiilikseen ja viihtyvyyteen firmassa. Pidän siitä, että meidän porukassa kaikilla on henkilökohtainen ja välitön yhteys niin esimiehiin kuin toisiimmekin. Meitä arvostetaan, kuunnellaan, meiltä kysytään, ehdotetaan ja kaikin tavoin sisällytetään firman toimintaan. Emme ole pelkästään nappuloita joita sijoitellaan kentälle ja käskytetään ylempää. Aivan ehdottoman upea juttu! :)

Nyt malttamattomana odottamaan seuraavaa virkistyspäivää. Ehkä menemme keilaamaan, keikalle tai vaan kahvittelemaan, sitä ei vielä tiedetä, mutta tällä sakilla virkistyspäivä ohjelmasta riippumatta on ehdottomasti virkistävä!

kuva 2 (1)

 

Jaa tämä artikkeli!

Tuoreimmat artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen tietosuojalauseke ja käyttöehdot pätevät.