Koti Puhtaaksi -lahjakortti


Puhdas koti on lahja, joka sopii kaikille ja tulee varmasti tarpeeseen. Mikäs sen parempaa, kuin puhdas koti ja hieman hemmottelua? Tämä lahjavalinta ei voi mennä pieleen!

Näin tilaat lahjakortin

 1. Täytä oheinen lomake ja paina Tilaa lahjakortti -nappia siirtyäksesi maksamaan lahjakortin.
 2. Lähetämme lahjakortin sähköpostitse tällä sivulla määrittelemällesi vastaanottajalle.
 3. Lahjakortin saaja tilaa siivouksen soittamalla tai sähköpostitse, kertoen samalla lahjakortille automaattisesti muodostuvan koodin.
Lahjakortti

Lähettäjä:
Saaja:

Lahjakortti

Lahjakortin arvo

Lahjakortin toimitus

Vastaanottajan tiedot
Lisää toinen vastaanottaja
Lähettäjän nimi ja viesti
Lahjakortin käyttöehdot
 • Hinta on kotitalousv√§hennyskelpoista kulua muutoin paitsi 9‚ā¨ k√§yntimaksun osalta.
 • K√§ytett√§v√§ toimialueellamme vuoden sis√§√§n ostop√§iv√§st√§ asutun kodin yll√§pitosiivoukseen. Ei voi k√§ytt√§√§ muihin kohteisiin tai erikoist√∂ihin.
 • Vain maksettu lahjakortti on voimassaoleva.
 • Lahjakorttik√§ynti sis√§lt√§√§ yll√§pitosiivoukseen tarvittavat aineet ja v√§lineet paikalle tuotuna lukuunottamatta wc-harjaa ja mattopiiskaa.
 • Mik√§li varattu aika perutaan 1vk sis√§ll√§ tai tai p√§√§sy asiakkaan luokse estyy¬†palveluntarjoajasta riippumattomasta syyst√§, k√§ynti katsotaan tehdyksi.
 • Asiakas huolehtii, ett√§ siirrett√§vien huonekalujen alla (sohvat, lipastot jne.) on asianmukaiset huopatassut naarmujen v√§ltt√§miseksi ja sein√§koristeet on kiinnitetty tukevasti ja asianmukaisesti. Muussa tapauksessa palveluntarjoaja ei vastaa mahdollisista vahingoista.
 • Asiakas huolehtii palveluntarjoajan k√§ytt√∂√∂n autopaikan 100m s√§teell√§ kohteesta, tai kustantaa maksullisen pys√§k√∂innin k√§ynnin ajaksi.
 • Palveluntarjoaja voi peruuttaa k√§ynnin √§killisen sairauden tai muun tilanteen vuoksi, jolloin asiakkaalle ilmoitetaan v√§litt√∂m√§sti ja sovitaan korvaava k√§ynti. Palveluntarjoajalla on voimassaoleva vastuuvakuutus L√§hitapiolassa.
 • Asiakastiedot ovat palveluntarjoajan kokoamassa asiakasrekisteriss√§. Tietoja k√§sitell√§√§n luottamuksellisesti ja tiedot ovat vain palveluntarjoajan omassa k√§yt√∂ss√§. Palveluntarjoajaa sitoo vaitiolovelvollisuus. Palveluntarjoaja sitoutuu pit√§m√§√§n salassa ja luottamuksellisena kaikki tietoonsa saamat asiakkaan luottamukselliset tiedot.