Näin tilaat siivouslahjan alennushintaan

 1. Syötä lahjakortille haluamasi summa ja täytä lahjakortin tilauslomake. Kaikki kentät täytettyäsi, paina Lisää ostoskoriin -nappia siirtyäksesi maksamaan. Huom. 15% alennus lasketaan maksuvaiheessa automaattisesti.
 2. Lähetämme lahjakortin sähköpostitse tällä sivulla määrittelemällesi vastaanottajalle valintasi mukaan joko heti tai valitsemanasi päivänä klo 17-18 välillä.
 3. Lahjakortin saaja tilaa siivouksen soittamalla tai sähköpostitse, kertoen samalla lahjakortille automaattisesti muodostuvan koodin.

Ps. Lahjakortti on saajalle koko arvonsa osalta kotitalousvähennyskelpoinen, vaikka kyseessä on alennushintainen tuote.

Lahjakortti kotisiivoukseen

Lahjakortin arvo

Lahjakortin toimitus

Vastaanottajan tiedot
Lisää toinen vastaanottaja
Lähettäjän nimi ja viesti
Lahjakortti kotisiivoukseen

Lähettäjä:
Saaja:

Lahjakortin käyttöehdot
 • Hinta on lahjakortin k√§ytt√§j√§lle kotitalousv√§hennyskelpoista kulua 9‚ā¨ k√§yntimaksua lukuunottamatta.
 • Lahjakortti on k√§ytett√§v√§ vuoden sis√§ll√§ ostop√§iv√§st√§. Lahjakortin voi k√§ytt√§√§ vain toimialueellamme sijaitsevan kodin yll√§pitosiivoukseen. Lahjakorttia ei voi k√§ytt√§√§ muihin kohteisiin tai erikoist√∂ihin.
 • Kertasiivouksen minimikesto on 4 tuntia.
 • Vain maksettu lahjakortti on voimassa. Lahjakortin pienin mahdollinen arvo on 50‚ā¨ ja suurin mahdollinen arvo on 5000‚ā¨.
 • Lahjakorttik√§ynti sis√§lt√§√§ yll√§pitosiivoukseen tarvittavat aineet ja v√§lineet wc-harjaa ja mattopiiskaa lukuunottamatta. Tuomme em. aineet ja v√§lineet mukanamme.
 • Mik√§li varattu aika perutaan 1 viikon sis√§ll√§ tai p√§√§sy asiakkaan luokse estyy palveluntarjoajasta riippumattomasta syyst√§, k√§ynti katsotaan tehdyksi.
 • Asiakas huolehtii, ett√§ siirrett√§vien huonekalujen alla (sohvat, lipastot jne.) on asianmukaiset huopatassut naarmujen v√§ltt√§miseksi ja sein√§koristeet on kiinnitetty tukevasti ja asianmukaisesti. Muussa tapauksessa palveluntarjoaja ei vastaa mahdollisista vahingoista.
 • Asiakas huolehtii palveluntarjoajan k√§ytt√∂√∂n autopaikan 100 m s√§teell√§ kohteesta, tai kustantaa maksullisen pys√§k√∂innin k√§ynnin ajaksi.
 • Palveluntarjoaja voi peruuttaa siivousk√§ynnin √§killisen sairauden tai muun tilanteen vuoksi, jolloin asiakkaalle ilmoitetaan v√§litt√∂m√§sti ja sovitaan korvaava k√§ynti. Palveluntarjoajalla on vastuuvakuutus.
 • Lahjakortilla on 7 p√§iv√§n palautusoikeus. Palautus onnistuu asiakaspalvelumme kautta.
 • Asiakastietoja s√§ilytet√§√§n palveluntarjoajan rekisteriss√§. Tietoja k√§sitell√§√§n luottamuksellisesti eik√§ niit√§ luovuteta kolmansien osapuolten k√§ytt√∂√∂n. Palveluntarjoajaa sitoo vaitiolovelvollisuus. Palveluntarjoaja sitoutuu pit√§m√§√§n salassa kaikki tietoonsa saamat luottamukselliset tiedot.

Koti Puhtaaksi toimialueet