Hemmottele äitiä ihanalla lahjalla!

Puhdas koti on lahja, joka sopii jokaiselle ❤️ 

Kuvittele millaista on tulla puhtaalta tuoksuvaan, valmiiksi siivottuun kotiin. Antamalla lahjaksi puhtaan kodin, annat itse asiassa lisää arvokasta vapaa-aikaa, jonka lahjan saaja voi käyttää haluamallaan tavalla. Siksi onnistut kotisiivouslahjalla varmasti!

Näin tilaat lahjakortin

 1. Syötä lahjakortille haluamasi summa ja täytä lahjakortin tilauslomake. Kaikki kentät täytettyäsi, paina Lisää ostoskoriin -nappia siirtyäksesi maksamaan.
 2. Lähetämme lahjakortin sähköpostitse tällä sivulla määrittelemällesi vastaanottajalle valintasi mukaan joko heti tai valitsemanasi päivänä klo 18.
 3. Lahjakortin saaja tilaa siivouksen soittamalla tai sähköpostitse, kertoen samalla lahjakortille automaattisesti muodostuvan koodin.

Äitien toukokuu

250,00 

Juuri siivotussa kodissa olo on kuin hotellilomalla. Toukokuun loppuun mennessä ostetut hemmottelulahjakortit sisältävät 6 tunnin kotisiivouksen, pehmeät tohvelit ja suklaayllätyksen. Lahjakorttimme ovat voimassa vuoden ostohetkestä.

Näin tilaat lahjakortin

 1. Syötä lahjakortille haluamasi summa ja täytä lahjakortin tilauslomake. Kaikki kentät täytettyäsi, paina Tilaa lahjakortti -nappia siirtyäksesi maksamaan lahjakortin.
 2. Lähetämme lahjakortin sähköpostitse tällä sivulla määrittelemällesi vastaanottajalle valintasi mukaan joko heti tai valittuna päivänä klo 18.
 3. Lahjakortin saaja tilaa siivouksen soittamalla tai sähköpostitse, kertoen samalla lahjakortille automaattisesti muodostuvan koodin.

Lahjakortin arvo

Lahjakortin toimitus

Vastaanottajan tiedot
Lähettäjän nimi ja viesti
Äitien toukokuu

Lähettäjä:
Saaja:

Lahjakortin käyttöehdot
 • Hinta on lahjakortin käyttäjälle kotitalousvähennyskelpoista kulua 9€ käyntimaksua lukuunottamatta.
 • Lahjakortti on käytettävä vuoden sisällä ostopäivästä. Lahjakortin voi käyttää vain toimialueellamme sijaitsevan kodin ylläpitosiivoukseen. Lahjakorttia ei voi käyttää muihin kohteisiin tai erikoistöihin.
 • Kertasiivouksen minimikesto on 4 tuntia.
 • Vain maksettu lahjakortti on voimassa. Lahjakortin pienin mahdollinen arvo on 50€ ja suurin mahdollinen arvo on 5000€.
 • Lahjakorttikäynti sisältää ylläpitosiivoukseen tarvittavat aineet ja välineet wc-harjaa ja mattopiiskaa lukuunottamatta. Tuomme em. aineet ja välineet mukanamme.
 • Mikäli varattu aika perutaan 1 viikon sisällä tai pääsy asiakkaan luokse estyy palveluntarjoajasta riippumattomasta syystä, käynti katsotaan tehdyksi.
 • Asiakas huolehtii, että siirrettävien huonekalujen alla (sohvat, lipastot jne.) on asianmukaiset huopatassut naarmujen välttämiseksi ja seinäkoristeet on kiinnitetty tukevasti ja asianmukaisesti. Muussa tapauksessa palveluntarjoaja ei vastaa mahdollisista vahingoista.
 • Asiakas huolehtii palveluntarjoajan käyttöön autopaikan 100 m säteellä kohteesta, tai kustantaa maksullisen pysäköinnin käynnin ajaksi.
 • Palveluntarjoaja voi peruuttaa siivouskäynnin äkillisen sairauden tai muun tilanteen vuoksi, jolloin asiakkaalle ilmoitetaan välittömästi ja sovitaan korvaava käynti. Palveluntarjoajalla on vastuuvakuutus.
 • Lahjakortilla on 7 päivän palautusoikeus. Palautus onnistuu asiakaspalvelumme kautta.
 • Asiakastietoja säilytetään palveluntarjoajan asiakasrekisterissä. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolten käyttöön. Palveluntarjoajaa sitoo vaitiolovelvollisuus. Palveluntarjoaja sitoutuu pitämään salassa kaikki tietoonsa saamat luottamukselliset tiedot.
Lahjakortin käyttöehdot
 • Hinta on kotitalousvähennyskelpoista kulua muutoin paitsi 9€ käyntimaksun osalta.
 • Käytettävä toimialueellamme vuoden sisään ostopäivästä asutun kodin ylläpitosiivoukseen. Ei voi käyttää muihin kohteisiin tai erikoistöihin.
 • Vain maksettu lahjakortti on voimassaoleva.
 • Lahjakorttikäynti sisältää ylläpitosiivoukseen tarvittavat aineet ja välineet paikalle tuotuna lukuunottamatta wc-harjaa ja mattopiiskaa.
 • Mikäli varattu aika perutaan 1vk sisällä tai tai pääsy asiakkaan luokse estyy palveluntarjoajasta riippumattomasta syystä, käynti katsotaan tehdyksi.
 • Asiakas huolehtii, että siirrettävien huonekalujen alla (sohvat, lipastot jne.) on asianmukaiset huopatassut naarmujen välttämiseksi ja seinäkoristeet on kiinnitetty tukevasti ja asianmukaisesti. Muussa tapauksessa palveluntarjoaja ei vastaa mahdollisista vahingoista.
 • Asiakas huolehtii palveluntarjoajan käyttöön autopaikan 100m säteellä kohteesta, tai kustantaa maksullisen pysäköinnin käynnin ajaksi.
 • Palveluntarjoaja voi peruuttaa käynnin äkillisen sairauden tai muun tilanteen vuoksi, jolloin asiakkaalle ilmoitetaan välittömästi ja sovitaan korvaava käynti. Palveluntarjoajalla on voimassaoleva vastuuvakuutus Lähitapiolassa.
 • Asiakastiedot ovat palveluntarjoajan kokoamassa asiakasrekisterissä. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja tiedot ovat vain palveluntarjoajan omassa käytössä. Palveluntarjoajaa sitoo vaitiolovelvollisuus. Palveluntarjoaja sitoutuu pitämään salassa ja luottamuksellisena kaikki tietoonsa saamat asiakkaan luottamukselliset tiedot.