Hei!

Kesällä on rakenneltu talon perustukset ja rungot kuntoon, ja syksyn vaihtuessa alkutalveksi rakentajat siirtyvät sisätiloihin jatkamaan rakennusprojektia. Iso liuta uusia taloja valmistuu aina vuodenvaihteesta tulevalle keväälle saakka- huollamme ja viritämme välineet taas huippuunsa odottaen innolla uutta sesonkikautta raksasiivouspuolella!

Rakennusprojekti on pitkä, joskus jopa hermoja raastava monelle perheelle. Kiire ja stressi painaa päälle- tuleehan talo/remontti valmiiksi suunnitellussa ajankohdassa? Pääsemmehän muuttamaan vanhasta kodista / tilapäismajoituksesta uuteen kotiin suunniteltuna aikatauluna?

Kun remontti/rakennus on loppusuoralla, voimat ovat usein aivan loppu. Voi ei- niin, se loppusiivous- eihän sinne pölyiseen kotiin voi muuttaa! Tässä tilanteessa me riennämme hätiin. Ei- pölyiseen kotiin ei voi eikä kannatakaan muuttaa. Ja tuossa kohtaa loppusiivousta jos ei tee kunnolla, kun koti on vielä tyhjä ja se sujuu kokeneilta jouhevasti, niin voimme kertoa, että kyllä, sitä pölyä on vielä pitkänkin asumisen jälkeen kotona. Voihan sen kodin jälkikäteenkin siivota, mutta silloin se on huomattavasti haasteellisempaa, kuin talon ollessa tyhjänä. Jos loppusiivouksen tekee kunnolla- huomioiden joka ikisen pinnan lattiasta kattoon ja siltä väliltä, niin voi muuttaa tuliterään kotiin turvallisin mielin- niiden perheen pienimpienkin kanssa.

Rakennuspöly on erittäin vaikeasti vangittavissa normaalivälineistöllä. Tai oikeammin sanottuna moni laitehan raksapölyä ei edes kestä- jos pölyä menee moottoriin, se leikkaa kiinni. Ja se, että pesee pinnat, ja vaikka kunnolla joka pinnan pesisikin, ei riitä, sillä huoneilmaan jää leijailemaan pölyä, joka tilanteen tasoituttua laskeutuu takaisin niille juuri siivotuille pinnoille. Dämn! Siksi pidämmekin todella todella tärkeänä sitä, että huoneilmaa ei unohda loppusiivoustyössä- se on yksi yhtä olennainen tai jopa olennaisempi työvaihe kuin vaikkapa lattioiden loppupesu.

Tampereen Ilveksen pelaajan JUSSI PESOSEN talo valmistui loppukesästä. Hän valitsi meidät luottokumppanikseen suorittamaan talon loppusiivouksen. Oheisella videolla Pesonen kertoo syyt, miksi päätti ulkoistaa juuri valmistuneen talon siivousurakan, ja miksinimenomaan valitsi Koti Puhtaaksi OY:n yhteistyökumppanikseen. Käy katsomassa  video, saat myös vähän perspektiiviä mitä työ oikeasti tuollaisessa reilusti päälle sataneliöisessä kodissa kestää sekä vähän tietoutta, mitä hyvä loppusiivoustyö pitää sisällään.

Mukavaa viikkoa kaikille tasapuolisesti! =)

Jos mitä tahansa kysyttävää, vastaan mielelläni!

Yst.t.Saana Tyni

Koti Puhtaaksi  OY

Jaa tämä artikkeli!

Uutiset ja vinkit helpompaan arkeen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen tietosuojalauseke ja käyttöehdot pätevät.