Vuoden 2019 Suomen paras työpaikka valittiin jälleen Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon. – Palvelualalla henkilökunta on yrityksen ainoa voimavara ja kun se voi hyvin, kaikki onnistuu, toimitusjohtaja Saana Tyni tiivistää.

 

Koti Puhtaaksi palkittiin jälleen Great Place To Work -gaalassa, jossa tunnustuksia saavat vuosittain Suomen parhaat työpaikat. Osallistuimme kilpailuun nyt kolmatta kertaa. Ensimmäisellä kerralla vuonna 2018 sijoituksemme oli pienten organisaatioiden sarjassa kuudes. Vuonna 2019 nousimme sijalle 1 ja olimme samalla koko Euroopan paras siivousalan yritys. Sen jälkeen on tapahtunut paljon!

Tänä vuonna meidän sijoituksemme oli 4. keskisuurten yritysten sarjassa. Tulokset julkaistiin 28.4.2021.

Koti Puhtaaksi on Suomen neljänneksi paras työpaikka keskisuurten organisaatioiden sarjassa

Tänä vuonna kilpailimme keskisuurten, 50-499 työntekijää työllistävien organisaatioiden sarjassa. Tällä hetkellä työllistämme noin 280 työntekijää. Haastattelimme toimitusjohtaja Saana Tyniä tulosten julkistamisen jälkeen.

– Yhtiömme on kasvanut ja kehittynyt ja olemme parissa vuodessa hypänneet keskisuurten haastavaan sarjaan, jossa nyt vuonna 2021 meidät palkittiin neljänneksi. Siis koko Suomen neloseksi, ihan huippua!

– Ensin oltiin pienten sarjan kuudes, sitten ykkönen. Nyt tässä isommassa sarjassa olimme nelonen. Olisiko seuraavaksi vuorossa taas ykkönen?

Hae meille töihin!

Kun jokainen on Suomen Paras Työkaveri, on työpaikkakin Suomen paras

– Olen erittäin ylpeä kaikista meidän työntekijöistä! Kaikki ovat ymmärtäneet, että ollaksemme kokonaisuutena Suomen parhaimmistoa, tulee jokaisen keskittää huomionsa siihen, että on itse Suomen Paras Työkaveri. Tästä syystä kiitos kuuluu kaikkiin tiimeihin jokaiselle yksittäiselle ihmiselle. Kiitos kiitos kiitos!

Trust Index -tuloksemme oli tutkimushetkellä 92%. Se on valtavan hyvä tulos! Trust Index kertoo, kuinka tyytyväisiä työntekijät ovat työpaikkaansa ja kuinka paljon he luottavat työnantajaansa. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 62.

98-99% työntekijöistämme on sitä mieltä, että heitä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta sukupuolesta, syntyperästä tai seksuaalisesta suuntautumisesta. Yhtä moni työntekijöistämme kokee, että heille tarjotaan riittävästi mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja että tarpeen vaatiessa töistä saa vapaata.

Yrityksemme sertifioinnista voi lukea tarkemmin täältä.

Katso avoimet työpaikat

Yrityksen osakkaaksi pääsee 56 eurolla

Koti Puhtaaksi on työntekijöidensä omistama. Omistajia löytyy yrityksen kaikista toiminnoista ja mukaan halutaan houkutella uusiakin omistajia. Yhtiökokous päätti vastikään, että tänä vuonna osakkeita saa ostaa aiempaa pienemmissä erissä, jolloin osakkaaksi pääsee jo noin 50 eurolla.

– Olisi ihannetilanne, kun jokainen työntekijä olisi myös omistaja, Saana Tyni kertoo.

Yhteisomistajuus onkin ollut kasvun vuosina yksi yhdistävä voima.

Jaa tämä artikkeli!

Uutiset ja vinkit helpompaan arkeen!