Avoimet työpaikat

Tervetuloa töihin Suomen parhaaseen ja siisteimpään työpaikkaan!

Pääkaupunkiseutu

Etsimme siistijöitä pääkaupunkiseudun vilkkaaseen ja joustavaan tiimiin. Työsuhde on vakituinen ja voit halutessasi työskennellä koko- tai osa-aikaisesti.

lue lisää

Keski-Uusimaa

Keski-Uudenmaan toimialue kattaa Keravan, Järvenpään ja Tuusulan. Avasimme toimipisteen vasta hiljattain ja uudessa tiimissä on tarjolla sekä osa- että kokoaikaista työtä.

Katso lisää

Pirkanmaa

Tule työkaveriksi Tampereelle! Työskentelemme ympäri Pirkanmaan ja porukkaan mahtuu sekä osa- että kokoaikaisia tekijöitä.

Katso lisää

Turku

Avasimme Turun toimipisteen 2019 ja asiakaskunta kasvaa kovaa vauhtia. Myös Turun alueella on tarjolla osa- ja kokoaikaista siistijän työtä.

lue lisää

Oulu

Etsimme reippaita siistijöitä vakituiseen työsuhteeseen Ouluun. Voit työskennellä valintasi mukaan koko- tai osa-aikaisesti.

lueppa lissää

Jyväskylä

Etsimme 1-2 siistijää vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylän seudulle. Halutessasi voit tehdä töitä joko osa- tai kokoaikaisesti.

Katso lisää

Apply in english

Would you like a versatile job that can be done in pairs? Apply for a job as a cleaner in Helsinki metropolitan area, Tampere, Oulu, Turku or Jyväskylä!

Apply now

Koti Puhtaaksi yrityksenä

Haluamme tehdä Suomesta onnellisemman paikan elää, yksi koti kerrallaan 🧡 Olemme nuorekas, kasvava ja kunnianhimoinen perheyritys. Myös siivouspalvelujen kysyntä kasvaa kovaa vauhtia ja alalla riittää töitä.

Haluamme myös mullistaa koko puhtausalaa. Siivoustyön lisäksi teemme kovasti töitä alan arvostuksen ja työntekijöiden hyvinvoinnin puolesta. Kokeilemme rohkeasti uutta ja haluamme näyttää esimerkkiä.

Panostamme valtavasti työyhteisöömme, sillä työperheemme voidessa hyvin myös asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Luotamme avoimuuteen, kannustamme antamaan palautetta ja pidämme työntekijämme tiiviisti mukana kehitystyössä.

Tapamme työskennellä yhdessä on kiinnittänyt huomiota sekä Suomessa että maailmalla. Tässä muutamia saamiamme tunnustuksia viime vuosilta:

🏆 Suomen paras työpaikka 2019

🏆 Puhtausalan vuoden esimies, Saana Tyni, 2019

🏆 Pirkanmaan vuoden työnantaja 2018

🏆 Vuoden kotipalveluyritys 2018

Tietysti meilläkin on haasteita, mutta erinomaisen erottaa hyvästä se, että tartumme toimeen ja puutumme epäkohtiin.

Työssä on voimaa, yhteistyössä ylivoimaa! 💪

Hae töihin ja voita 1000€!

Millaista siivoustyö on?

Alta löydät blogipostauksia, joiden avulla voit tutustua siistijän työhön tarkemmin.