Vakituinen siistij√§n ty√∂ Uudellamaalla Suomen parhaassa ty√∂paikassa! ūüß°

Kerava, Järvenpää, Hyvinkää, Tuusula

Lue lisää

Tule siistij√§ksi Suomen parhaaseen ja siisteimp√§√§n ty√∂paikkaan Keski-Uudellemaalle! ūüĎĎ

Haluaisitko työn, jossa voit nähdä oman työsi jäljen, auttaa asiakkaitasi arjen keskellä ja tehdä työparisi päivästä monin verroin paremman? Haluaisitko olla mukana palkitussa kotimaisessa perheyrityksessä, tekemässä Suomesta onnellisempaa koti kerrallaan?

Hienoa! Etsimme tällä hetkellä Keravan ja lähikuntien tiimeihin reippaita siistijöitä tuomaan iloa niin asiakkaidemme kuin työkavereidensa arkeen. Pääset työskentelemään joustavassa ja kansainvälisessä porukassa. Kiitos julkisen liikenteen ja HSL-työmatkaedun, voit tehdä töitä ilman autoa ja ajokorttia. Toimistomme sijaitsee Keravalla.

Lue alta lis√§√§ ja tipauta vapaamuotoinen hakemus saman tien!¬†ūüĎá

Miksi meille kannattaa tulla töihin?

ūü¶łūüŹĽ‚Äć‚ôÄÔłŹūü¶łūüŹĽ‚Äć‚ôāÔłŹ Parity√∂skentely tekee p√§ivitt√§isist√§ askareista helpompaa, hauskempaa ja turvallisempaa. L√§hes kaikki ty√∂kohteet ovat parillesi tuttuja, joten h√§n osaa auttaa sinua tarpeen tullen.¬†

ūüíÉ Illat ja viikonloput olet vapaalla! Ty√∂t hoidetaan alta pois l√§hes poikkeuksetta arkisin ja p√§iv√§saikaan.

ūüďį Tarjoamme sinulle turvallisen, toistaiseksi voimassaolevan ty√∂suhteen valintasi mukaan joko koko- tai osa-aikaisena.

ūüíį Sinulla on mahdollisuus nostaa palkkatasoasi jopa kolme palkkaluokkaa, vaikka jo ensimm√§isen vuoden aikana! Voit halutessasi my√∂s opiskella ty√∂n ohessa ammatin.

ūüßĹ Emme vaadi sinulta aikaisempaa ty√∂kokemusta siistij√§n teht√§vist√§. Me arvostamme ennen kaikkea reipasta ja iloista otetta ty√∂ntekoon!

ūüöó¬†Oma auto ja ajokortti katsotaan eduksi, mutta eiv√§t ole v√§ltt√§m√§tt√∂mi√§.

Kuulostaako hyv√§lt√§? ūüėä

J√§t√§ vapaamuotoinen hakemus niin otamme sinuun yhteytt√§ pikimmitenūüß°¬†

  Miten tulevat ty√∂kaverisi kokevat ty√∂ns√§ meill√§? ūü§Ē

  Jenni H - Koti Puhtaaksi Oy -siivouspalvelut

  Ihana, avoin ja hauska ty√∂yhteis√∂ ūüėÉūüß° Helppo ollut aloittaa t√§ss√§ porukassa uutena ty√∂ntekij√§n√§! ūüĎć‚ėÄÔłŹ

  Jenni / Siistijä

  Olen tyk√§nnyt siivousty√∂st√§ ja ty√∂kavereista sek√§ yrityksen toimintatavoista tosi paljon! ūüėć T√∂ihin voi aina menn√§ iloisin mielin.

  Sofia / Siistijä

  On kiva, kun työpaikka on ollut tosi joustava työaikojen suhteen. Olen voinut tehdä töitä välillä osa-aikaisesti ja välillä kokoaikaisesti aina omien tarpeiden mukaan.

  Roosa / Siistijä

  Meill√§ sinusta pidet√§√§n tutkitusti hyv√§√§ huolta ūüß°

  Mit√§ puhdas koti merkitsee asiakkaillemme? ūüß°

  Yhteistä vapaa-aikaa hektiseen arkeen

  Laulajana Suvin ty√∂ on juuretonta ‚Äď Koti on h√§nelle oma turvasatama, mihin on ihana palata pitk√§n ty√∂rupeaman j√§lkeen.

  Siistin kodin lisäksi Koti Puhtaaksi kotisiivous mahdollistaa perheelle arvokasta yhteistä vapaa-aikaa hektisen arjen keskelle.

  J√§t√§ vapaamuotoinen hakemus ūüß°

  Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten!