Helpota arkeasi jättämällä siivoustyöt meidän iloksemme!

  Tai soita 050 1209

  Siivouspalvelu

  Helpottaisiko siivoustöiden ulkoistaminen arkeanne?

  Jätä siivoaminen meidän iloksemme ja nauti vapaa-ajastasi.

   Tai soita 050 1209

   3 tapaa ulkoistaa siivouspalvelu Koti Puhtaaksi Oy:lle

   Teemme Suomesta onnellisemman Koti kerrallaan

   Muista myös kotitalousvähennys saadaksesi -40% hinnoista.

   Halutessasi voit lukea lisää kotitalousvähennyksestä täältä: kotipuhtaaksi.fi/kotitalousvahennys

   Suvi Teräsniskan kokemuksia siivouspalvelusta

   Laulajana Suvin ty√∂ on juuretonta ‚Äď t√∂it√§ tehdess√§√§n h√§nen kotinsa on hotelli- ja takahuoneissa. Oma koti Oulussa on h√§nelle turvasatama, johon on ihana palata pitk√§n ty√∂rupeaman j√§lkeen.

   Siistin kodin lisäksi Koti Puhtaaksi Oy:n siivouspalvelu mahdollistaa perheelle arvokasta yhteistä vapaa-aikaa hektisen arjen keskelle.

   Katso video

   Mitä siivouspalveluja tarjomme?

   Kotisiivous

   Kodin ylläpitosiivouksen ulkoistamalla vapautat itsellesi tärkeää vapaa-aikaa. Kotisiivous räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan vastaamaan arjen tarpeita. Katso täältä ylläpitosiivouksen yleisin sisältö.

   Ikkunanpesu sisältää ikkunaruutujen lisäksi, ikkunan karmien, ikkunaa ympäröivien listojen ja mahdollisten sälekaihtimien pyyhinnän. Katso täältä lisää ikkunanpesusta. 

   Liikuntarajoite oikeuttaa usein edulliseen alvittomaan siivouspalveluun. Pyydä meidät kartoittamaan tilanne puhelimitse tai kotikäynnillä. Arvioimme tilanteen ja teemme päätöksen alvittoman kotiavun tarpeesta.

   Kotiapu on yleisimmin kotisiivousta ja pientä apua arjen haasteissa. Voimme myös esimerkiksi käydä kaupassa, pyörittää pyykkiä tai vaihtaa lakanoita. Katso täältä tarkempi kuvaus kotiapu-palvelusta.

   Siivous on rakennushankkeen viimeisin ja tärkein vaihe turvallisen asumisen kannalta. Siivouksen ja ilmanpuhdistuksen jälkeen uusi asunto kiiltää ja kaikki rakennuspöly on poissa.

   Loppusiivous sisältää kaikkien pintojen pyyhinnän ja ilman puhdistuksen, jotta pöly ei laskeudu pinnoille siivouksen jälkeen. Katso täältä tarkempi loppusiivouksen sisältö.

   Ammattimaisen muuttosiivouksen jäljiltä koti on valmis seuraavia asukkaita varten raikkaana ja puhtaana.

   Muuttosiivous sisältää kattavasti koko asunnon siivouksen mukaanlukuien lattiakaivot, ilmavaihtoventtilit ja kodinkoneiden sisukset. Katso täältä tarkempi muuttosiivouksen sisältö.

   Siivous on remontin viimeisin ja tärkein vaihe. Siivouksen ja ilmanpuhdistuksen jälkeen remontoitu asunto kiiltää ja kaikki remonttipöly on poissa.

   Remonttisiivous sisältää kaikkien pintojen pyyhinnän ja ilman puhdistuksen, jotta pöly ei laskeudu pinnoille siivouksen jälkeen. Katso täältä tarkempi remonttisiivouksen sisältö.

   Löytyikö tarpeeseesi sopiva siivouspalvelu?

   Klikkaa tästä, me hoidamme!

   Paljonko siivouspalvelu maksaa?

   Tästä näet siivouspalvelujen hinnan kokonaisuudessaan sekä kotitalousvähennyksen jälkeen.

   Pääkaupunkiseutu

   alk. 54,80 ‚ā¨ / tunti

   Kotitalousvähennyksen jälkeen

   alk. 21,92 ‚ā¨ / tunti

   Tilaa tästä!

   Muu Suomi

   alk. 49,80 ‚ā¨ / tunti

   Kotitalousvähennyksen jälkeen

   alk. 19,92 ‚ā¨ / tunti

   Tilaa tästä!

   Laskuri antaa sinulle hinta-arvion siivouspalveluistamme.

   Laske siivouspalvelun hinta ¬Ľ

   Siivouskertoja takana

   78 700

   ...ja määrä kasvaa päivittäin!

   Asiakasarvioiden keskiarvo

   4,7 / 5

   Tyytyväinen henkilöstö takaa tyytyväiset asiakkaat.

   "Koti tuli ihanan puhtaaksi, kiitos!"

   Johanna Pekkarinen / FB

   "Olen ollut asiakas vuosia, ja aina tyytyväinen palveluun"

   Juuso Jankama / FB-arvostelu

   "Erinomainen palvelu, työn jälki moitteetonta ja siivoojat olivat ihania! Suosittelen!"

   Emma Ruotanen / FB-arvostelu

   Usein kysyttyä

   Näet vastauksemme klikkaamalla haluamaasi kysymystä. Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta tältä sivulta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

   Valitse aihe:
   √Ąl√§ siivoa itse, me haluamme tehd√§ sen! Irtotavaroiden (esimerkiksi lasten lelujen) ker√§√§minen pois lattialta helpottaa siistij√∂idemme ty√∂t√§, mutta teemme senkin halutessanne puolestasi. Kirjoita toiveet asiakaskansioon ja nauti vapaa-ajastasi!

   Voit hakea kotitalousvähennystä palveluiden ostamisen jälkeen OmaVero-verkkopalvelussa tai postitse erillisellä lomakkeella. Tarkemmat ohjeet löydät www.vero.fi -sivustolta tai siivousblogistamme.

   Omaveron kautta voit myös ilmoittaa verottajalle arvion vähennyskelpoisista kuluista ennakkoon ja tilata nämä vähennykset huomioon ottavan muutosverokortin. Näin ollen voit laskea vähennykset verotukseesi jo kuluvan verovuoden aikana.

   Olemme vuosien myötä panostaneet monella tapaa vastuullisuuteen. Ekologisuus ja kotimaisuus ovat aina olleet tärkeitä arvoja yrityksessämme, joita vaalimme toimittajia sekä siivousaineita ja -välineitä valitessa. Lisäksi haluamme luoda siivousalan ympärille arvostusta panostamalla henkilöstön työhyvinvointiin ja asiakkaiden tyytyväisyyteen. Lue lisää vastuullisuudestamme täältä.

   Jatkuvissa siivouksissa vähintään toinen siistijöistä on tuttu, eli on käynyt teillä jo aiemmin. Jos kaikki teille tutut siistijät ovat estyneet, ilmoitamme siitä etukäteen.
   Kyllä. Käytössämme on suomalainen, biohajoava puhdistusainesarja.

   Siivousaineemme ei sisällä synteettisiä hajusteita, se sisältää vain luonnollisen eucalyptuksen.

   Kertakäynnin minimiveloitus on 4 tuntia ja jatkuvan siivouksen minimiveloitus on 2 tuntia.

   Siivoamme arkisin Uudenmaan alueella kello 7-18 v√§lisen√§ aikana ja muualla Suomessa klo 7‚Äď17 v√§lisen√§ aikana.

   Kaikki lemmikit ovat ok. Mikäli omistat lemmikin tai lemmikkejä, ilmoitathan siitä meille ajanvarauksen yhteydessä, jotta osaamme varautua tulevaan vastaanottoon saapuessamme.
   Tottakai, mikäli mökkisi sijaitsee toiminta-alueellamme. Mikäpä olisikaan mukavampaa kuin aloittaa mökkiviikonloppu tai kesäloma valmiiksi siivotulla mökillä.
   Kotisiivouksen hinta muodostuu tuntihinnasta sek√§ k√§ynti- ja v√§linemaksusta. Kolmiossa yll√§pitosiivous kest√§√§ normaalisti 3h ja siivous kustantaa noin 150‚ā¨. Ty√∂n osuus on t√§st√§ summasta kotitalousv√§hennyskelpoinen.
   Jatkuvan siivoussopimuksen laskut lähetetetään siivousta seuraavan kuukauden alkupuolella. Kertakäynnit laskutetaan noin viikko toteutuneen siivouskäynnin jälkeen.
   Kyllä voit. Löydät ohjeet e-laskun tilaamiseen täältä.
   Meillä on vahinkojen varalta laaja vastuuvakuutus miljoonaan euroon saakka ja olemme aktiivisia mahdollisissa korvausasioissa. Saat tarkemmat toimintaohjeet asiakaspalvelustamme. Jos mahdollista, ota mahdollisimman pian kuva syntyneestä vahingosta äläkä heitä esimerkiksi hajonnutta esinettä roskiin.
   Voit tehd√§ muutoksia tilaukseesi ja sen ajankohtaan ottamalla yhteytt√§ asiakaspalveluumme numerossa 050 1209 tai s√§hk√∂postilla [email protected]. Jos muutokset koskevat seuraavaa siivousk√§ynti√§, olethan yhteydess√§ niin pian kuin mahdollista!
   Sovitun siivousk√§ynnin voi perua maksutta viikkoa ennen siivousk√§ynti√§. Voit perua siivousk√§ynnin ottamalla yhteytt√§ asiakaspalveluumme numerossa 050 1209 tai s√§hk√∂postilla [email protected].
   Reklamaatio tulee jättää vuorokauden sisällä siivouksesta.
   Toistuvuus sovitaan ennakkoon. Jatkuvassa siivouspalvelussa käynnit toistuvat toistaiseksi sovitulla tavalla. Esimerkiksi tulemme siivoamaan asuntonne kahden viikonvälein aina perjantaisin kello 8:00.

   Huolehdimme kodistasi!

   Tarjoamme siivouspalveluita muun muassa Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Oulussa, Tampereella, Turussa, Järvenpäässä ja Jyväskylässä. Työllistämme nykyisin noin 200 siistijää, minkä lisäksi Koti Puhtaaksi -perheemme kasvaa koko ajan.

   Saat kauttamme kotisiivoukset, allergia-, muutto- ja remonttisiivoukset, ikkunanpesut ja erilaiset kotiapupalvelut yli kymmenen vuoden kokemuksella. Tarjoamme siivouspalveluita sekä kertaluontoisesti että jatkuvalla sopimuksella, täysin tarpeesi mukaan.

   Olemme vastuullinen palveluntarjoaja ja työnantaja. Tyytyväiset asiakkaat ja onnelliset työntekijät ovat meille tärkeintä. Haluamme tarjota asiakkaillemme Suomen parasta siivous- ja asiakaspalvelua. Otamme ympäristön huomioon kaikissa valinnoissamme. Meidät on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi ja Euroopan parhaaksi siivousalan työpaikaksi vuonna 2019.

   Haluatko tietää enemmän?

   Ulkoistettu siivouspalvelu keventää arjen taakkaa huomattavasti. Olipa kyse sitten Sinun tai omaisesi auttamisesta, olemme valmiina hyppäämään avuksi.

   Voit jättää meille yhteydenottopyynnön alta. Palaamme asiaan pikimmiten ja kerromme Sinulle tarkemmin, miten voimme auttaa. Samalla voit esittää meille kysymyksiä niin yritykseemme kuin palveluihimme liittyen.

   Jätä yhteydenottopyyntö