Siivousarvonta – Arvo 2910€ – Voita siistijä koko vuodeksi!

Osallistu täyttämällä alla oleva lomake. Onnea arvontaan!

Vapaa-aikasi on arvokasta

Jari ”Bull” Mentula on aktiivinen yrittäjä, jolloin kotona vietetty aika on hyvin rajallista. Tätä vapaa-aikaa pitää arvostaa ja hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla perheen kanssa ja kodista nauttien, ei pelkästään arjen askareita hoitaen. Kotisiivouspalvelut ovat tähän helppo ratkaisu!

Voittaminen on siistiä! Vuoden 2017 kotisiivousten voittaja ei meinannut uskoa onneaan.

Siivousarvonnan ehdot

  1. Palkinto sisältää siivoukset 4 viikon välein suoritettuna yhteen kotitalouteen, yhteensä 13 käyntikertaa. Lisäksi palkintoon kuuluu noin 4h ikkunanpesut keväällä ja syksyllä. Kukin käyntikerta käsittää neljän tunnin kotisiivouksen. Voitto on arvoltaan 2910€.
  2. Siistijät tuovat joka kerralle omat siivousvälineet ja aineet mukanaan, lukuunottamatta wc-istuinharjaa sekä mattopiiskaa. Jokaiseen käyntiin sisältyy huoneilmanpuhdistus.
  3. Arvonta suoritetaan 15.12.2019, voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittaja suostuu antamaan kaksi haastattelukertaa ja videolla suosituksensa / kokemuksensa käynneistä yrityksen vapaaseen käyttöön. Tekstit kirjoittaa ja kuvat sekä videot tuottaa Koti Puhtaaksi Oy.
  4. Mikäli emme tavoita voittajaa sunnuntaihin 30.12.2019 kello 18.30 mennessä siitä huolimatta, että yhteyttä on yritetty ottaa puhelimitse, sähköpostitse ja Facebook-viestitse, voiton lunastusoikeus raukeaa.
  5. Siivous on käytettävä toimialueellamme. Voittoa ei voi vaihtaa rahaksi tai hyödyntää jo tilattuun sopimukseen/käyntiin.
  6. Käynneissä pätee samat sopimusehdot peruutusehtoineen kuin normaalissa siivoussopimuksessamme.
  7. Facebook tai mikään muukaan taho/kanava ei ole osallinen kilpailuun, kilpailun toteuttaa Koti Puhtaaksi Oy joka vapauttaa muut tahot vastuistaan ja velvotteistaan.
  8. Yrityksen työntekijät perheineen eivät voi osallistua kilpailuun.
  9. Koti Puhtaaksi Oy:llä on oikeus muuttaa kilpailun ehtoja.
  10. Liityt samalla Koti Puhtaaksi Oy:n postituslistalle. Emme häiritse sinua kovin usein, mutta tiedotamme tulevista arvonnoista ja ajankohtaisista mielenkiintoisista asioista.