Suuri
siivousarvonta

Voita kotisiivoukset vuodeksi! ‚Äď Arvo 3 300‚ā¨!

ūüß° Koti Puhtaaksi suuri siivousarvonta ūüß°

Olemme yli 10-vuotisen taipaleemme aikana arponeet melkoisen m√§√§r√§n kotisiivouksia. T√§n√§kin vuonna yksi onnekas voittaa siivouspalveluja 3 300 eurolla eli koko vuoden kotisiivoukset! Oletko se sin√§? ūü§©

Näin arvontamme sujuu vuonna 2022

ūüß° Arvontaan voi osallistua nettisivujemme kautta 10.1.2022 – 14.12.2022 v√§lisen√§ aikana.

ūüß° Arvonnassa huomioidaan vain yksi arpa per osallistuja.

ūüß° Arvonnan p√§√§palkintona on vuoden kotisiivoukset.

ūüß° Saat vahvistuksen osallistumisesta s√§hk√∂postitse.

ūüß° Arvomme pitkin vuotta erilaisia yll√§tyksi√§ osallistujien kesken. Jaossa on muun muassa siivouslahjakortteja, varsi-imureita sek√§ lahjakortteja yhteisty√∂kumppaneidemme tuotteisiin ja palveluihin.

Osallistu arvontaan ja voita vuoden kotisiivoukset ūüĎá
  Arvonnan ehdot
  1. Palkinto sis√§lt√§√§ 4 viikon v√§lein suoritetut kotisiivoukset yhteen kotitalouteen vuoden ajaksi, yhteens√§ 13 k√§yntikertaa. Kukin k√§yntikerta sis√§lt√§√§ viiden tunnin kotisiivouksen. Palkinto on arvoltaan 3 300 ‚ā¨. Voittoa ei voi vaihtaa rahaksi.
  2. Arvonta suoritetaan 15.12.2022. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi ja asuinpaikka julkaistaan Koti Puhtaaksi Oy:n nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavilla.
  3. Mikäli emme tavoita voittajaa kahden vuorokauden (48 tuntia) sisällä arvonnan suorittamisen jälkeen siitä huolimatta, että yhteyttä on yritetty ottaa puhelimitse ja sähköpostitse, voiton lunastusoikeus raukeaa ja palkinto arvotaan uudelleen.
  4. Siivouspalvelun käyttö pitää aloittaa tammikuussa 2023. Palvelu on käytettävissä vain toimialueellamme (Uusimaa sekä Pirkanmaan, Turun, Oulun ja Jyväskylän alueet). Voittajan kanssa allekirjoitetaan normaali siivoussopimus ja voimassa ovat samat sopimusehdot peruutusehtoineen kuin muillakin asiakkaillamme.
  5. Voittaja sitoutuu antamaan videomuotoisen haastattelun sekä suosituksensa / kokemuksensa siivouskäynneistä yrityksen vapaaseen käyttöön. Kuvat, videot ja tekstit tuottaa Koti Puhtaaksi Oy.
  6. Koti Puhtaaksi Oy:n työntekijät perheineen eivät voi osallistua kilpailuun.
  7. Osallistuessasi arvontaan liityt samalla Koti Puhtaaksi Oy:n sähköpostilistalle. Emme häiritse sinua kovin usein, mutta tiedotamme esimerkiksi tulevista arvonnoista ja ajankohtaisista asioista. Samalla annatte luvan kontaktoida teitä puhelimitse siivouspalvelujen osalta.
  8. Arvontaan on mahdollista osallistua my√∂s hyv√§ksym√§tt√§ tietosuojaselosteemme mukaista yhteystietojen k√§sittely√§. T√§ll√∂in osallistuminen tapahtuu l√§hett√§m√§ll√§ osallistumistiedot s√§hk√∂postitse osoitteeseen [email protected] Mainitse viestiss√§si mill√§ tavalla haluat tietojasi k√§sitelt√§v√§n.
  9. Koti Puhtaaksi Oy:llä on oikeus muuttaa kilpailun ehtoja tarpeen vaatiessa.
  10. Facebook tai mikään muukaan taho/kanava ei ole osallinen kilpailuun. Kilpailusta vastaa Koti Puhtaaksi Oy, joka vapauttaa muut tahot vastuista ja velvoitteista.

  Koti puhtaaksi hall of fame

  Siivousarvonnan voittajia edellisiltä vuosilta

  Suuri syntymäpäiväarvonta 2021
  Heidi Neva

  Arvoimme 10-vuotiaan yrityksemme kunniaksi 10 vuoden kotisiivoukset. Onnettarena toiminut Suvi Teräsniska arpoi jättipalkinnon Heidi Nevan perheeseen, johon kuuluu Heidi puolisoineen sekä kaksi lasta.

  ”Ensimm√§inen ajatus oli, ett√§ eih√§n t√§llaista oikeasti tapahdu. Eik√§ sit√§ tapahdu itselle. Ehk√§ isoin tunne sen j√§lkeen, kun sain tiet√§√§ t√§st√§, oli helpotus. Meill√§ tuli miehen kanssa riitaa vain ja ainoastaan kodin siivoamisesta.”

  Suuri siivousarvonta 2020
  Christiina Jansson

  Espoolainen Kiia liikuttui kyyneliin kuullessaan, että suuren siivousarvonnan voitto osui hänen kohdalleen. Pyörätuolilla liikkuen siivoaminen on haastavaa ja siivouspalvelu helpottaakin leskeksi jääneen Kiian arkea valtavasti.

  ”T√§m√§n parempaa lahjaa en ihan oikeasti olisi t√§ll√§ hetkell√§ voinut saada! En olisi voinut toivoa mit√§√§n t√§m√§n parempaa.”

  Suuri siivousarvonta 2019
  Paula Rantala

  Jyväskyläläisen Paulan perhe elää vuorotyön rytmissä ja sujuvaa rutiinia kodin siisteyden ylläpitoon on ollut haastavaa löytää. Perheenäidin suurin toive on, että siivouspalvelu rauhoittaa arkea ja vähentää stressiä.

  ”Mulla on semmonen fiilis teist√§, ett√§ te olette nuorekas, rehellinen ja luotettava porukka, jolle on mukava avata ovet!”

  Suuri siivousarvonta 2018
  Pia Sonck-Koota

  Siivouspalvelu on vapauttanut perheen käyttöön enemmän aikaa mieluisammalle tekemiselle. Koti pysyy ammattilaisten tekemän siivouksen jälkeen siistinä pidempään ja palvelu on tuonut arkeen kaivattua helppoutta ja mukavuutta.

  ”Kyll√§ t√§m√§ on ollut palvelutasoltaan ihan omaa luokkaansa.”

  Suuri siivousarvonta 2017
  Reija Toivonen

  Ensin pirkkalalainen Reija epäili, että kyseessä saattaa olla jokin tuttujen tekemä pila. Yllätys oli kuitenkin iloinen, kun kyseessä toden totta olikin vuoden siivousarvonnan voitto. Kiitos siivouspalvelun, on arjen rientoja ollut helpompi sovittaa kalenteriin.

  ”Huusholli pysyy siistin√§, kun siivous on hyvin tehty, ja itse voit tulla vaan tulppaanikaupan kautta kotiin.”

  Osallistu vuoden 2022 siivousarvontaan t√§st√§ ūüĎá
   Miten Koti Puhtaaksi sai alkunsa?

   Yli 10-vuotinen taipaleemme on pitänyt sisällään monia värikkäitä vaiheita.

   Yrityksen tarinan voidaan katsoa alkaneen Australiasta. Minnekäs muuallekaan heikkoa kielitaitoaan tuskaillut nuori nainen olisi voinut lähteä itseään haastamaan. Reppureissulta Saanan matkaan tarttui hänen nykyinen aviomiehensä Henri, jonka kanssa yhteisestä yritystoiminnasta haaveiltiin jo maailman äärissä. 

   Unelmat yrittäjyydestä lyötiin käytäntöön Tampereella. Alkujaan imurikauppiaana kiertäessään Saana huomasi, että asiakkaiden suurin tarve olikin kotisiivouspalveluiden puolella. Mitä övereimmät kauhutarinat kuultuaan kävi Saanalle selväksi, että alalla voitaisiin hoitaa asioita huomattavasti paremminkin. 

   Imurit jäivät ja pian Saanan kalenteri täyttyi siivouskäynneistä. Puskaradion voimin kasvanutta kysyntää taltutettiin palkkaamalla ensimmäinen työntekijä. Pian toinenkin Рja niin edespäin. Aluksi palkkojen ja kulujen maksamisen jälkeen Saanan oma tili jäi lähes nollille. Vaikeimpina aikoina yrittäjä itse ruokittiin ruokakaupan roskiksen antimilla.

   Vuoden 2017 puolella Saanan palkkalistoilla oli parikymmentä ihmistä. Henrin siirtyessä täyspäiväisesti yritykseen toiminta laajentui. Tähän mennessä haltuun on otettu pääkaupunkiseutu, Pirkanmaa, Turku, Oulu, Jyväskylä ja Keski-Uusimaa. Ajan saatossa Tynin sisaruksiakin on siirtynyt Koti Puhtaaksi Oy:lle jo viisin kappalein.

   Menneen 10 vuoden kohokohtana ovat vuonna 2019 saatu tunnustus Suomen parhaana työpaikkana sekä Euroopan parhaana siivousalan työpaikkana. Saavutetun mediarumban myötä koko siivousalan kasvanut arvostus tuntuu myös erityisen merkittävältä.

   Mitähän kaikkea teemme seuraavat 10 vuotta? Siivoamme ehkä juuri sinun kotiasi!

   Saana Tyni

   Siistijä ja toimitusjohtaja / Koti Puhtaaksi

   Osallistu vuoden 2022 arvontaan ja voita vuoden kotisiivoukset ūüĎá