Viisi siivoavaa sisarusta onkin nyt kuusi! Kysyimme kaikilta kuudelta siskolta 14 kysymystä liittyen työhön, haaveisiin ja sisarussuhteisiin. Nyt kysymyksiin vastaa asiakashankintatiimin vetäjä Silja ”Kitta” Tyni!

 

Kerro yhdellä lauseella kuka olet.

– Onko muka joku kuka ei mua tunne? No vitsivitsi. Olen Silja Tyni, yksi viidestä siivoavasta sisaruksesta, 23-vuotias tehokas tiiminvetäjä.

Mitä vastuualueellesi kuuluu KP:ssä?

– Mun vastuualueena on meidän yrityksen asiakashankinta ja siihen liittyvät järjestelmä. Välillä vähä jokapaikanhöylän hommia myös!

Millainen on tyypillinen työpäiväsi?

– Koronatilanne on tätä meidän työnkuvaa kyllä hieman muuttanut, mutta tulen toimistolle joka aamu ja värkkäilen kaikkea mitä voin työksi sanoa! Bookkaan itsekin suunnittelukäyntejä meidän myyntiedustajille ja huolehdin muista myynnillisistä jutuista sekä mun ihanasta tiimistä.

Mikä on työssäsi parasta?

– Parasta mun työssä on ehdottomasti hyvät työkaverit. Heti hyvänä kakkosena tulee se fiilis, kun pääsee johonkin järjettömään tavoitteeseen minkä on itselleen asettanut. Jaetulla kakkossijalla ovat onnistuneet kanssakäymiset asiakkaiden kanssa ja se, kun kuulee asiakkaalta aidosti, että ollaan helpotettu hänen arkeaan.

Mistä et pidä työssäsi?

– Tilanteet, kun homma ei onnistu suunnitelmien mukaan enkä pääse omiin tavoitteisiin. En tykkää ”luovuttaa”. Tavoitteet asetan saavutettaviksi!

Miksi olet hyvä työssäsi?

– Varmaan koska olen tosi määrätietoinen. En ota asioita liian vakavasti ja suhtaudun rennosti ja rohkeasti kaikkeen. Osaan mukautua erilaisiin tilanteisiin ja suhtaudun aika avoimesti uusiin juttuihin. Jos mä jotain päätän tehdä, niin teen sen, vaikka puukkoja sataisi taivaalta.

Mikä oli haaveammattisi lapsena ja olisitko nuorempana osannut kuvitella itseäsi nykyiseen työhösi?

– Yllätys yllätys haaveilin poliisin ammatista. Mulla on itseasiassa koulutus turvallisuusalalta ja oon sillä alalla aiemmin työskennellytkin. Olen myös käynyt armeijan – olin siellä vuoden ja kotiuduin reservin vänrikkinä. Mutta ehkä näin aikuisempana sitä on tajunnut, ettei se ole se oma polku. Tykkään päivätyöstä myynnin ja esimiestyön parissa.

Mitä tekisit työksesi jos nykyistä ei saisi valita?

– No varmaan mä sitte se poliisi olisin! Ja tavoittelisin kunnianhimoisesti jotain mahtavaa uraa sitä kautta.

Millaisena näet itsesi ja työsi 5 vuoden kuluttua?

– Tää on aika paha, kun mulla ei kristallipalloa ole. Työn suhteen varmasti olisin yhä esimiesasemassa, mieluusti myynnin parissa. Tykkään sellaisista työtehtävistä, missä pääsee oikeesti haastamaan itseään ja muita myös. Ja on tilaa keksiä kaikkia uusia juttuja mitä toteuttaa.

Mikä tekee KP:stä yrityksenä niin hyvän?

– Varmasti rehellisyys ja avoimuus. Se, ettei keneltäkään pimitetä mitään. Ollaan rehellisiä ja avoimia työntekijöille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Se tekee työstä tosi mielekästä, kun pystyy selkä suorassa painaa hommia!

Millainen sisko olet muihin verrattuna?

– Meinasin ensin sanoa, että äänekkäin, mutta sitten muistin Sailan ja vetäydyn tästä kommentista. Ehkä mä olen kylmäpäisin ja päättäväisin. Ehkä myös menevin? Eräilen takuulla enemmän kuin muut ja hei, mulla on koiranpentu kotona!

Kuka oli lempisiskosi kun olitte nuorempia ja kenen kanssa vietät nykyään eniten aikaa?

– Lapsena hengasin eniten Selinan kanssa, mikä johtuu varmasti pitkälti siitä, että meidän iät on niin lähellä toisiaan. Saanaa pidin esikuvana nuorempana ja Soilia ihailin sen tarkkuudesta ja järjestelmällsyydestä, koska itse en pysty ihan samaan!

– Työssäni vietän eniten aikaa Sailan kanssa, koska Sailakin työskentelee myynnin parissa. Me päivittäin soitellaan ja laitellaan ainakin kymmeniä viestejä. Soilin kanssa tulee hengattua vapaa-ajalla, koska Soilin kanssa olemme toistaiseksi ainoat Tynit täällä Tamperreella. Muut lähti kehä kolomosen sisäpuolelle.

Miten KP on muuttanut suhdettasi siskoihisi?

– Monellakin tapaa. Ehkä mainittavin juttu on se, että siskoilta saa tukea aina, kun tulee jokin tilanne mihin kaipaan apua. Mä opin jatkuvasti jokaiselta siskolta etenkin työelämään liittyvissä jutuissa.

Miksi kotisiivous kannattaa tilata ja miksi juuri meiltä?

– Moni luulee, että siivouspalvelu on aina esim viikoittaista. Itse asiassa meidän käytetyin palvelumalli on siivous neljän viikoin välein. Eli käydään kerran kuussa tekemässä sellainen aikaa vievin perusteellinen siivous. Moni kehuu, että se oikeasti parantaa omaa elämänlaatua!

– Ja KP:lta ottaisin ehdottomasti siivoukset siksi, että meillä on parhaat ja ammattimaisimmat tyypit töissä. Ihan niinku tutkitustikin. Meikäläiseen voi ottaa yhteyttä, mikäli haluaa tietää lisää meidän siivouspalveluista. Pääsee varmasti asian kanssa mutkattomasti eteenpäin!

Jaa tämä artikkeli!

Uutiset ja vinkit helpompaan arkeen!