Viisi siivoavaa sisarusta onkin nyt kuusi! Kysyimme kaikilta kuudelta siskolta 14 kysymyst√§ liittyen ty√∂h√∂n, haaveisiin ja sisarussuhteisiin. Nyt kysymyksiin vastaa asiakashankintatiimin vet√§j√§¬†Silja ”Kitta” Tyni!

 

Kerro yhdellä lauseella kuka olet.

‚Äď Onko muka joku kuka ei mua tunne? No vitsivitsi. Olen Silja Tyni, yksi viidest√§ siivoavasta sisaruksesta, 23-vuotias tehokas tiiminvet√§j√§.

Mitä vastuualueellesi kuuluu KP:ssä?

‚Äď Mun vastuualueena on meid√§n yrityksen asiakashankinta ja siihen liittyv√§t j√§rjestelm√§. V√§lill√§ v√§h√§ jokapaikanh√∂yl√§n hommia my√∂s!

Millainen on tyypillinen työpäiväsi?

‚Äď Koronatilanne on t√§t√§ meid√§n ty√∂nkuvaa kyll√§ hieman muuttanut, mutta tulen toimistolle joka aamu ja v√§rkk√§ilen kaikkea mit√§ voin ty√∂ksi sanoa! Bookkaan itsekin suunnitteluk√§yntej√§ meid√§n myyntiedustajille ja huolehdin muista myynnillisist√§ jutuista sek√§ mun ihanasta tiimist√§.

Mikä on työssäsi parasta?

‚Äď Parasta mun ty√∂ss√§ on ehdottomasti hyv√§t ty√∂kaverit. Heti hyv√§n√§ kakkosena tulee se fiilis, kun p√§√§see johonkin j√§rjett√∂m√§√§n tavoitteeseen mink√§ on itselleen asettanut. Jaetulla kakkossijalla ovat onnistuneet kanssak√§ymiset asiakkaiden kanssa ja se, kun kuulee asiakkaalta aidosti, ett√§ ollaan helpotettu h√§nen arkeaan.

Mistä et pidä työssäsi?

‚Äď Tilanteet, kun homma ei onnistu suunnitelmien mukaan enk√§ p√§√§se omiin tavoitteisiin. En tykk√§√§ ”luovuttaa”. Tavoitteet asetan saavutettaviksi!

Miksi olet hyvä työssäsi?

‚Äď Varmaan koska olen tosi m√§√§r√§tietoinen. En ota asioita liian vakavasti ja suhtaudun rennosti ja rohkeasti kaikkeen. Osaan mukautua erilaisiin tilanteisiin ja suhtaudun aika avoimesti uusiin juttuihin. Jos m√§ jotain p√§√§t√§n tehd√§, niin teen sen, vaikka puukkoja sataisi taivaalta.

Mikä oli haaveammattisi lapsena ja olisitko nuorempana osannut kuvitella itseäsi nykyiseen työhösi?

‚Äď Yll√§tys yll√§tys haaveilin poliisin ammatista. Mulla on itseasiassa koulutus turvallisuusalalta ja oon sill√§ alalla aiemmin ty√∂skennellytkin. Olen my√∂s k√§ynyt armeijan – olin siell√§ vuoden ja kotiuduin reservin v√§nrikkin√§. Mutta ehk√§ n√§in aikuisempana sit√§ on tajunnut, ettei se ole se oma polku. Tykk√§√§n p√§iv√§ty√∂st√§ myynnin ja esimiesty√∂n parissa.

Mitä tekisit työksesi jos nykyistä ei saisi valita?

‚Äď No varmaan m√§ sitte se poliisi olisin! Ja tavoittelisin kunnianhimoisesti jotain mahtavaa uraa sit√§ kautta.

Millaisena näet itsesi ja työsi 5 vuoden kuluttua?

‚Äď T√§√§ on aika paha, kun mulla ei kristallipalloa ole. Ty√∂n suhteen varmasti olisin yh√§ esimiesasemassa, mieluusti myynnin parissa. Tykk√§√§n sellaisista ty√∂teht√§vist√§, miss√§ p√§√§see oikeesti haastamaan itse√§√§n ja muita my√∂s. Ja on tilaa keksi√§ kaikkia uusia juttuja mit√§ toteuttaa.

Mikä tekee KP:stä yrityksenä niin hyvän?

‚Äď Varmasti rehellisyys ja avoimuus. Se, ettei kenelt√§k√§√§n pimitet√§ mit√§√§n. Ollaan rehellisi√§ ja avoimia ty√∂ntekij√∂ille, asiakkaille ja yhteisty√∂kumppaneille. Se tekee ty√∂st√§ tosi mielek√§st√§, kun pystyy selk√§ suorassa painaa hommia!

Millainen sisko olet muihin verrattuna?

‚Äď Meinasin ensin sanoa, ett√§ √§√§nekk√§in, mutta sitten muistin Sailan ja vet√§ydyn t√§st√§ kommentista. Ehk√§ m√§ olen kylm√§p√§isin ja p√§√§tt√§v√§isin. Ehk√§ my√∂s menevin? Er√§ilen takuulla enemm√§n kuin muut ja hei, mulla on koiranpentu kotona!

Kuka oli lempisiskosi kun olitte nuorempia ja kenen kanssa vietät nykyään eniten aikaa?

‚Äď Lapsena hengasin eniten Selinan kanssa, mik√§ johtuu varmasti pitk√§lti siit√§, ett√§ meid√§n i√§t on niin l√§hell√§ toisiaan. Saanaa pidin esikuvana nuorempana ja Soilia ihailin sen tarkkuudesta ja j√§rjestelm√§llsyydest√§, koska itse en pysty ihan samaan!

‚Äď Ty√∂ss√§ni viet√§n eniten aikaa Sailan kanssa, koska Sailakin ty√∂skentelee myynnin parissa. Me p√§ivitt√§in soitellaan ja laitellaan ainakin kymmeni√§ viestej√§. Soilin kanssa tulee hengattua vapaa-ajalla, koska Soilin kanssa olemme toistaiseksi ainoat Tynit t√§√§ll√§ Tamperreella. Muut l√§hti keh√§ kolomosen sis√§puolelle.

Miten KP on muuttanut suhdettasi siskoihisi?

‚Äď Monellakin tapaa. Ehk√§ mainittavin juttu on se, ett√§ siskoilta saa tukea aina, kun tulee jokin tilanne mihin kaipaan apua. M√§ opin jatkuvasti jokaiselta siskolta etenkin ty√∂el√§m√§√§n liittyviss√§ jutuissa.

Miksi kotisiivous kannattaa tilata ja miksi juuri meiltä?

‚Äď Moni luulee, ett√§ siivouspalvelu on aina esim viikoittaista. Itse asiassa meid√§n k√§ytetyin palvelumalli on siivous nelj√§n viikoin v√§lein. Eli k√§yd√§√§n kerran kuussa tekem√§ss√§ sellainen aikaa vievin perusteellinen siivous. Moni kehuu, ett√§ se oikeasti parantaa omaa el√§m√§nlaatua!

‚Äď Ja KP:lta ottaisin ehdottomasti siivoukset siksi, ett√§ meill√§ on parhaat ja ammattimaisimmat tyypit t√∂iss√§. Ihan niinku tutkitustikin. Meik√§l√§iseen voi ottaa yhteytt√§, mik√§li haluaa tiet√§√§ lis√§√§ meid√§n siivouspalveluista. P√§√§see varmasti asian kanssa mutkattomasti eteenp√§in!

Jaa tämä artikkeli!

Uutiset ja vinkit helpompaan arkeen!