Viisi siivoavaa sisarusta onkin nyt kuusi! Kysyimme kaikilta kuudelta siskolta 14 kysymystä liittyen työhön, haaveisiin ja sisarussuhteisiin. Nyt kysymyksiin vastaa Helsingin aluekoordinaattorina työskentelyvä Selina ”Lellu” Tyni!

 

Kerro yhdellä lauseella kuka olet.

– Olen Selina aka Lellu, 20-vuotias tyttö.

Mitä vastuualueellesi kuuluu KP:ssä?

– Työskentelen Helsingissä aluekoordinaattorina, mutta olin mukana myös esimerkiksi Oulun toimiston avaamisessa.

Millainen on tyypillinen työpäiväsi?

– Helsingissä vastaan arjen pyörittämisestä eli siitä, että siistijöillä arki rullaa mahdollisimman mutkattomasti ja kivasti. Oulussa availin siivouspuolta ja esimerkiksi perehdytin uudet siistijät.

Mikä on työssäsi parasta?

– Työssä on parasta, että saan olla ihmisten kanssa tekemisissä. Olen sosiaalinen tyyppi ja tykkään jutella, selvittää asioita ja ratkoa ongelmia.

Mistä et pidä työssäsi?

– Super vaikea kysymys! Tämä ehkä liittyy enemmän omiin luonteenpiirteisiini, mutta en pidä ristiriitatilanteista. Ei niitä hirveästi tule, mutta haluaisin, että kaikki menee aina nappiin ja kaikki on hyvällä mielellä. Tässä hommassa olen kyllä oppinut, ettei kaikki aina suju.

Miksi olet hyvä työssäsi?

– Olen työskennellyt KP:lla neljä vuotta ja tunnen toimintatavat hyvin. Siksi niitä on helppo opettaa muillekin. Koen myös olevani asiakaspalveluhenkinen ja olen tarkka siitä, että hommat hoidetaan asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa just eikä melkein.

Mikä oli haaveammattisi lapsena ja olisitko nuorempana osannut kuvitella itseäsi nykyiseen työhösi?

– Lapsena haaveammattini oli ensihoitaja. Tai ylipäätään, että saisin työssäni auttaa ihmisiä. Koen, että pystyn toteuttamaan sitä lapsuuden ja nuoruuden paloa tässäkin työssä. En kuitenkaan usko, että olisin voinut nuorena kuvitella itseäni juuri tähän työhön.

Mitä tekisit työksesi jos nykyistä ei saisi valita?

– Veikkaan, että olisin kauneudenhoito- tai hyvinvointialalla.

Millaisena näet itsesi ja työsi 5 vuoden kuluttua?

– Tämä on aika paha, koska elän tavallaan hetkessä. Kuukausi kerrallaan, enkä suunnittele yleensä vuosien päähän. Pääasia on, että teen juuri sellaista työtä mistä nautin ja missä tunnen olevani hyvä. Se voi olla tämä yritys tai jotain ihan muuta, kunhan teen sitä mistä tykkään.

Mikä tekee KP:stä yrityksenä niin hyvän?

– Tietenkin työkaverit ja siskot. Kaiken ei tarvitse olla niin vakavaa ja töissä voi olla hauskaakin. Meillä ei myöskään ole vahvaa hierarkiaa vaan kaikki ovat selvästi saman arvoisia. Voi siis olla täysin oma itsensä eikä tarvitse hävetä mitään. Täällä voi puhua suoraan, eikä tarvitse pelätä vastaanottoa.

Millainen sisko olet muihin verrattuna?

– Olen ehkä eniten sellainen taivaanrannanmaalarityyppi. Haaveilija. Elän vahvasti tunteen mukaan ja olen aika herkkis. Joskus innostun niin nopeasti, etten oikein ehdi edes ajatella asiaa ennen kuin olen jo täysillä mukana. On mukava, että siskot auttavat ajattelemaan välillä myös järjen kautta.

Kuka oli lempisiskosi kun olitte nuorempia ja kenen kanssa vietät nykyään eniten aikaa?

– Tähän on vaikea sanoa yhtä, koska kaikki ovat niin erilaisia ja eri tavoin lemppareita. Olen kuitenkin pitänyt Sailaa aina tietyllä tapaa esikuvana. Sailalle on helppo puhua kaikesta ja pidimme paljon yhteyttä senkin jälkeen, kun Saila lähti maailmalle. Nykyään vietän eniten aikaa Saanan kanssa, koska olen heidän lastensa kanssa paljon tekemisissä. Olemme lasten kanssa hyviä ystäviä ja sitä kautta näen Saanaakin.

Miten KP on muuttanut suhdettasi siskoihisi?

– Meistä on tullut tosi läheisiä ja voimme puhua kaikki kaikille ihan mistä vain. Tuntuu, että tunnemme tosi hyvin toisemme enkä usko, että ilman KP:ta olisimme näin hyvissä ja tiiviissä väleissä.

Miksi kotisiivous kannattaa tilata ja miksi juuri meiltä?

– Onhan se arjen luksusta! Sanon monesti niin, että asiakas ostaa meiltä vapaa-aikaa. Useimmilla on tärkeämpiäkin juttuja, joihin voi aikansa käyttää. Kun ostat kotisiivousta, ostat siis vapaa-aikaa itsellesi ja perheellesi! Ja onhan se nyt fakta, että me ollaan parhaita tässä. Se, että ollaan panostettu laatuun sekä asiakas- ja työntekijätyytyväisyyteen, niin se kyllä näkyy työn jäljessä.

Jaa tämä artikkeli!

Uutiset ja vinkit helpompaan arkeen!