Selina on Koti Puhtaaksi oy:n vauva ja kuopus, t√§ll√§ hetkell√§ nuorin meill√§ ty√∂skentelevist√§ Tynin sisaruksista. Siistij√∂iden keskuudessa kovasti tyk√§tty ‚ÄúLellu‚ÄĚ onkin melkeinp√§ jonkinlainen ty√∂perheen maskotti ja varsinainen halinalle.

Selina muutti Taivalkoskelta Tampereelle vuosi sitten, tullakseen kesätöihin yritykseen; kesäreissu kuitenkin venähti vähän pitkäksi eikä hän raaskinutkaan enää lähteä takaisin. Täällä hän on siis edelleen, pidettynä työkaverina siistijöidemme joukossa. Vakituista työparia hänellä ei ole, mutta useita vakkariasiakkaita kyllä.

Selina on rauhallinen ja leppoisa tyttö. Työhön keskittyessään hän saattaa olla vähän omissa ajatuksissaan, mutta sopivan tilaisuuden tullen hän on mitä parhainta, aurinkoista juttuseuraa ja aina valmis kuuntelemaan, mitä ihmisillä on sanottavanaan. Kiireisen työpäivän jälkeen hänestä on mukava vain oleilla ilman sen kummempia suunnitelmia; tekemistä tuntuu kuulemma löytyvän, vaikka mitään erikoista tehtävälistaa ei valmiina olisikaan.

Siistij√∂iden keskuudessa kovasti tyk√§tty ‚ÄúLellu‚ÄĚ onkin melkeinp√§
jonkinlainen työperheen maskotti ja varsinainen halinalle.

Tulevaisuudessa Selina aikoo opiskella vielä, mielessä on ollut esimerkiksi JET eli Johtamisen Erikoisammattitutkinto. Lellu on lähdössä Helsingin laajennukseen mukaan lokakuusta 2017 lähtien seuraten näin siskonsa Soilin jalanjälkiä kasvamaan siistijästä kenties Suomen nuorimmaksi johtajaksi.

Tärkeitä asioita Selinan elämässä ovat sisarukset ja vapaus tehdä omia juttuja.

Jaa tämä artikkeli!

Uutiset ja vinkit helpompaan arkeen!