Haastattelussa Koti Puhtaaksi Oy:n hallituksen jäsen Reetta Keränen.

Reetta on empatiaa hyödyntävä bisnesnainen ja kehittäjäsielu, joka risteilee sujuvasti tässä hetkessä ja tulevaisuudessa. Hän haluaa kehittää koko ajan omaa osaamistaan ja tällä hetkellä hänen intohimonaan on sellaisten kasvuyhtiöiden rakentaminen, joissa on vahva merkitys.

– Vapaa-aikani kuluu pienen pojan ja mieheni kanssa. Tykkäämme kotoilusta yli 100-vuotiaassa hirsitalossa, jota kunnostelemme pikku hiljaa. Nautin erityisesti matkustelusta, tanssimisesta, musiikista ja kaikenlaisen uuden tutkimisesta, Reetta kertoo.

Reetan suurimmat saavutukset yritysmaailmassa ovat yritykset, joita hän on saanut olla perustamassa ja kehittämässä.

– Olemme luoneet kolme upeaa tarinaa, joissa jokaisessa on vahva merkityksellisyys ja missio: Sivupersoona mahdollistaa kommunikaation ihmisille, jotka eivät pysty puhumaan tai jotka eivät kuule. Joiku of Life tarjoaa eläkeikäisille hoitajille hyvinvointiyhteisön ja mahdollisuuden jatkaa keikkatöitä omien toiveidensa mukaan. Kolmas Persoona puolestaan kehittää uudenlaisia palvelukonsepteja, jotka lisäävät onnellisuutta ja hyvinvointia ympärilleen.

Reetan mielestä kaikissa yrityksissä on tärkeää, että asiakkaiden kokemus on ainutlaatuinen ja työntekijät kokevat kuuluvansa unelmien työyhteisöön. Reetta pitää tärkeänä, että hän voi omalla työllään muuttaa tätä maailmaa paremmaksi paikaksi.

Reetta Keränen
Reetta Keränen, hallituksen jäsen

”Kaikissa yrityksissä on tärkeää, että asiakkaiden kokemus on ainutlaatuinen ja työntekijät kokevat kuuluvansa unelmien työyhteisöön.”

Miksi olet Koti Puhtaaksi Oy:n hallituksessa?

– Hallituksen tärkein tehtävä on varmistaa, että yritys pärjää hyvin myös tulevaisuudessa. Hallitus auttaa yrityksen johtoa ja sitä kautta koko työyhteisöä suunnittelemaan tulevaa sekä ratkaisemaan haasteita tässä hetkessä. Omat ammatilliset vahvuuteni liittyvät juuri tulevaisuusajatteluun, strategioihin ja kehittämiseen sekä työyhteisöjen rakentamiseen ja asiakaskokemukseen.

Koti Puhtaaksi on hänen sanojensa mukaan loistava esimerkki yrityksestä, joka muuttaa positiivisella tavalla omaa alaansa ja panostaa merkittävästi henkilöstön hyvinvointiin ja kestävään kasvuun. Reetta haluaa olla mahdollistamassa Koti Puhtaaksi -jengin onnistumisen myös tulevaisuudessa.

– Toivon, että tuon Koti Puhtaaksi Oy:n hallitustyöhön empatiaa ja bisnesajattelua.

Jaa tämä artikkeli!

Uutiset ja vinkit helpompaan arkeen!