Pikkujoulut ja kuvauksia

Tammi, helmi, maalis… Oho! Tuli (ja menikin) jo joulukuu! Se tiesi kinkkua, suklaata, kiirettä. Niitä oli meidänkin yrityksessämme. Jälkimmäisin tosin oli valintakysymys- tai oikeastaan nuo kaikki vaikka suklaan kohdalla valintaa voi olla hankalampi toteuttaa ;-)
Joka vuosi joulun alla yrityksen väki kokkoontuupi yhteen, juhlistaaman kulunutta vuotta pikkujoulujen merkeissä. Tänä vuonna  pikkujouluja vietettiin 11.12.2015 illalla. Kokoontumispaikkana Tampereen Portin saunatilat.
Kello löi jo viisi, ja henkilöstöämme alkoi pikkuhiljaa astumaan ovesta tiloihin. Sauna oli lämpeämässä, uima-allas puhtaan kloorin tuoksuisena houkutteli polskuttelemaan.

Pöydät notkuivat ruoasta- oli salaattia, juustoja, leipiä, hedelmiä.. Jokaiselle jotain. Samalla kun ruoka siirtyi sinne minne se kuuluukin, juttu kävi. Ruokailun yhteydessä oli ”positiivisuus-haaste”, joka oli yhden työntekijöistä ehdottama ja organisoima. Jokainen antoi työkavereilleen häntä kuvaavia adjektiiveja leikin muodossa. Ja jokaisen adjektiivin mitä itse kaikista kuulin, voisin kyllä allekirjoittaa. Meillä on mahtava työporukka.

Kun ruokaa oltiin sulateltu, siirryttiin saunan puolelle. Hauskanpito jatkui altaan puolella- vesi pärsky ja nauru kuulu kauas. Mukavaa oli!
Ilta kului nopeaa jutun risteillessä vakavan ja humoristisen kenren läpi luontevasti. Osa henkilöstöstä lähti, osa vielä jäi. Kun lukitsin oven perässäni ja näin viimeisten autojen takavalot, oli rentoutunut, ravittu ja kiitollinen olo. Tämän tekstin myötä haluan mehustella ja muistella tätä hyvin sujunutta vuotta 2015.
Ja jotta pystymme myös teille, arvoisat lukijat jakamaan enemmän fiilistä illastamme, on tekstin ohessa muutamia otoksia. Luottovalokuvaajamme Konsta ikuisti meidän perinteitä kuviksi. Konsta on hiljakkoin myös kuvannut yrityksen lähes kaikki muut kuvat uusiksi ja yhdenmukaisiksi, oheisesta linkistä http://www.kotipuhtaaksi.fi/kotisiivous/ näette yhden esimerkkiotoksista. Konstan tavoittaa instagramista @konstaphoto ja muita kuvia mihin itse tykästyimme löytää täältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aivan tosi paljon onnea uudelle vuodelle vielä toivottelen vaikka se hyvälle mallille on pyrähtänytkin jo!!

Soili

Jaa tämä artikkeli!

Tuoreimmat artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen tietosuojalauseke ja käyttöehdot pätevät.