Palvelua ilman alvia!

Arvonlisäverovapaa sosiaalipalvelu

Kuva2Onko sinulla iäkkäät vanhemmat, joiden arkea haluat helpottaa? Onko puolisollasi tai itselläsi sairaus joka aiheuttaa ongelmia arjen pyörittämisessä?

Esimerkiksi näihin ongelmiin voi olla ratkaisuna verovapaat sosiaalipalvelut. Asiakas on oikeutettu verovapaisiin sosiaalipalveluihin, jos hän ei todetusti selviä arjestaan ilman apua. Syynä voi olla esim. ikääntyminen, sairaus, sairaudesta toipuminen tai vamma. Meidän tarjoamia arvonlisäverottomia palveluita ovat muun muassa siivous, vaatehuolto, kauppa- ja muu asiointipalvelu, saattajapalvelu, kylvetys- ja saunotuspalvelu ja sosiaalista kanssakäymistä edistävät palvelut.

Kuinka toimin?

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme p. 040 9633 866 tai asiakaspalvelu@kotipuhtaaksi.fi ja sopia maksuttoman kotikäynnin.

Kotikäynnillä asiakkaan kanssa käydään läpi palvelujen tarve ja laaditaan yhdessä palvelusuunnitelma, josta käy ilmi miksi apua tarvitaan. Palvelusopimukseen kirjataan mitä palvelua tarvitaan ja kuinka usein. Kun nämä edellytykset täyttyvät, voimme laskuttaa asiakkaalta suoritetut palvelut ilman arvonlisäveroa. Yrityksen edustaja varmistaa asiakkaan toimintakyvyn alentumisen palvelusopimusta laatiessaan. Jos hankit palvelua läheisellesi, on sinun hyvä olla paikalla sopimusta laadittaessa. Palvelun voi hankkia niin, että käymme säännöllisin väliajoin asiakkaan luona sovittuna aikana esim. käynti 1 viikon välein tai kertaluontoisena palveluna..

Tulotasolla tai varallisuudella ei ole merkitystä palvelun myöntämiselle, ainoastaan avun tarve on kriteerinä. Arvonlisäveron maksuvapauden voi saada tilanteesta riippuen myös määräajaksi. Lisäksi arvonlisäverovapaa palvelumaksu on kotitalousvähennyskelpoista kulua (-45% verotuksessa). Kädet

 

Jaa tämä artikkeli!

Tuoreimmat artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.