Digitaaliset valuutat tulevat mullistamaan maksamisen ja omistamisen tapoja. Haluamme olla tässä kehityksessä edelläkävijöitä ja samalla tarjota asiakkaillemme ja henkilöstöllemme mahdollisuuden vaurastua korkeasta inflaatiosta huolimatta.

 

Mikä ihmeen Koti Puhtaaksi -kolikko®?

Koti Puhtaaksi -kolikko® on Bitcoinin tapainen virtuaalivaluutta, jota voi käyttää maksamiseen Ethereum-alustan luottokortin avulla kaikkialla missä normaalit korttimaksut ovat mahdollisia.

Koti Puhtaaksi -kolikon® avulla voi suojautua tehokkaasti inflaatiota vastaan ja todennäköisesti myös ansainta kolikon arvon nousun avulla.

Koti Puhtaaksi -kolikko® toimii modernin Ethereum-lohkoketjutekniikan päällä ja tämän ratkaisun avulla kolikon tekninen toteutus täyttää vaativimmatkin tietoturvanormit. Ethereum-alusta mahdollistaa myös kolikon pääsyn maailman suurimmille virtuaalivaluuttojen kauppapaikoille. Olemme tehneet jo yhteistyösopimuksen maailman suurimman virtuaalivaluuttojen välittäjän Binancen kanssa, ja Binancen kautta kaupankäynti Koti Puhtaaksi -kolikolla® alkaa 21.6.2022.

Tutustu Koti Puhtaaksi -kolikkoon

Koti Puhtaaksi -kolikkoja® on rajattu määrä ja sinulla on mahdollisuus merkitä kolikkoja ennakkoon

Koti Puhtaaksi -kolikkoja® on laskettu liikenteeseen kymmenen miljoonaa kappaletta ja Koti Puhtaaksi Oy:n sidosryhmät saavat mahdollisuuden merkitä kolikkoja ennakkoon hintaan 0,10€/kolikko. Näin ollen valuutan pre-market cap on miljoona euroa.

Olemme myös sitoneet 10% prosenttia Koti Puhtaaksi Oy:n osakkeista Koti Puhtaaksi kolikkoon. Näin miljoonan euron pre-value on hyvin edullinen ja varma sijoitus niin henkilöstöllemme, asiakkaillemme kuin yhteistyökumppaneillemme.

Ohjeet kolikoiden merkitsemiseen

Jaa tietoa ystävillesi! 🧡

Mihin Koti Puhtaaksi -Kolikoita® voi käyttää?

Palkan voi nostaa Koti Puhtaaksi -kolikoina®

Aloitamme kesällä palkkojen maksamisen Koti Puhtaaksi -kolikoilla. Työntekijämme voivat vapaasti valita haluavatko nostaa palkkansa euroina vai Koti Puhtaaksi -kolikoina®. Henkilöstömme on hyvin innoissaan omasta virtuaalivaluutasta ja uskomme, että tämä tulee nostamaan työhyvinvointia hyvin voimakkaasti.

Siivouksia voi maksaa Koti Puhtaaksi -kolikoina®

Koti Puhtaaksi Oy:n laskut voi maksaa myös Koti Puhtaaksi -kolikkojen® avulla 21.6.2022 alkaen. Laskun maksaminen on hyvin helppoa myöhemmin keväällä lanseerattavan Koti Puhtaaksi -lompakon avulla®. Koti Puhtaaksi -lompakko® on verkkopankkisovellus, jonka avulla voi hallinnoida omia Koti Puhtaaksi -kolikkoja®. Koti Puhtaaksi -lompakko® on rakennettu edistyksellisen Etherium Wallet -teknologian avulla.

Kotisiivousta ostamalla saat Koti Puhtaaksi Kolikkoja®

Aloitamme 21.6.2022 kampanjan, joka kestää vuoden 2022 loppuun asti. Saat jokaisesta Koti Puhtaaksi Oy:lle maksetusta siivoustunnista saa 100 Koti Puhtaaksi -kolikkoa® cashbackinä eli käteispalautuksena.

Koti Puhtaaksi -kolikko® mediassa

Koti Puhtaaksi kolikon virallinen julkaisu tapahtui MTV3:n suorassa live lähetyksessä klo 06:00 1.4.2022. Livessä oli mukana tietoturva-asiantuntija Petro Mäntylä, joka kommentoi kolikon teknisiä ratkaisujen olevan maailman huippuluokkaa.

“Nojautuminen teknisesti virtuaalivaluutta jätti Etheriumiin on älykäs ratkaisu. Se takaa, että kolikon tietoturva on automaattisesti parhaalla mahdollisella tasolla.” Petro Mäntylä

Katso MTV-live

Koti Puhtaaksi -kolikkoa® hallinnoi oma osakeyhtiö

Olemme perustaneet Tilit Puhtaaksi Oy -nimisen osakeyhtiön, joka hallinnoi Koti Puhtaaksi -kolikkoa® ja Koti Puhtaaksi -lompakkoa®. Osakeyhtiön tavoitteena mullistaa maksaminen ja sijoittaminen Suomessa.

Virtuaalivaluutat ovat olleet tähän mennessä pienen vähemmistön harrastus ja haluamme omalta osaltamme luoda suomalaisille onnellisempaa arkea kolikko kerrallaan. 🧡

Jaa tämä artikkeli!

Uutiset ja vinkit helpompaan arkeen!