Noora Pietiläinen eli “Nossu” on Koti Puhtaaksi Oy:n vakiokasvo, joka on päivittäin kentällä ja osallistuu usein myös uusien työntekijöiden perehdyttämiseen. Hän on rauhallinen ja ystävällinen ihminen, jonka kanssa uusienkin ihmisten on helppo tulla toimeen. Kokoaikaisena siistijänä hänellä on liuta vakioasiakkaita, joiden kodit hän tuntee kuin omat taskunsa: hän onkin ollut meillä työntekijänä jo vuoden päivät, joten tietoa kaikenlaisista käytänteistä, asiakkaiden mieltymyksistä ja työtavoista on ehtinyt kertyä aika paljon.

Noora on kotoisin Kangasalta ja kahden pienen lapsen äiti. Meille tullessaan hänellä oli jo kokemusta kotisiivouksesta ja muistakin töistä, mutta aiemmissa työpaikoissaan hän ei ollut oikein viihtynyt. Kun sitten eräs Nooran ystävä rekryttiin meille ja suositteli paikkaa Nooralle, päätti hän kokeilla, josko ruoho olisi vihreämpää aidan toisella puolen. Noora pääsikin meille heti haastattelun jälkeen. Noora kertoo, että Koti Puhtaaksi Oy:lle siirtyminen oli helppoa ja vaivatonta, uuden työn aloittamiseen liittyvä alkukankeus tosi vähäistä ja hän tunsi itsensä alusta asti tervetulleeksi yritykseen.

Nooran mielestä parasta hänen omassa työssään on se, kun saa selkeästi nähdä kättensä jäljen. Työssä viihtyvyyttä lisää myös luottamus siihen, että asiat toimivat ja menevät oikein. Hän lisää myös, että jos jotain kehitettävää löytyy niin siihen suhtaudutaan vastaanottavaisesti ja tosissaan. Jos jokin idea ei sitten päädy toteutukseen saakka, niin sille löytyy aina selkeät perustelut: kenenkään asioita ei lytätä suoralta kädeltä tai kiireen vuoksi.

”Kenenkään asioita ei lytätä suoralta kädeltä tai kiireen vuoksi.”

Kotona ollessaan Noora Pietiläinen lukee mielellään; muita hänen harrastuksiaan ovat piirtäminen, värittäminen ja kalligrafia. Suurin osa vapaa-ajasta kuluu kuitenkin lasten kanssa puuhastellessa.

Ilman Nooran vakaata, rauhallista olemusta, hymyä ja tarkkaa työn jälkeä Koti Puhtaaksi Oy:lta puuttuisi paljon. Mukavaa, että hän on joukossamme – siitä ovat varmasti yhtä mieltä niin asiakkaat kuin työkaveritkin!

Jaa tämä artikkeli!

Uutiset ja vinkit helpompaan arkeen!