NETTISIVU-UUDISTUS – Haluamme jakaa enemmän tietoa

Henri Haho
Henri Haho

Moikka taas!

Innostuimme hieman päivittämään nettisivujamme. Meitä kiinnostaa ihan mahdottomasti, mitä sinä pidät uudistuksista. Siksipä ajattelin, että jaetaan 4h ikkunanpesu yhdelle onnekkaalle kommentoijalle. Osallistut arvontaan kommentoimalla meidän nettisivujemme blogeja. Toivon kehittäviä kommentteja, eli palautetta nettisivu-uudistuksesta. 

Ohjeet arvontaan osallistumiseen:

 1. Jätä komentti tämän tai jonkun muun blogitekstin alla olevalla lomakkeella.
 2. Varmista, että kirjoitit sähköpostiosoitteen oikein, jotta saamme sinut kiinni.
 3. Paina jätä kommentti – nappia lähettääksesi kommentti.
 4. Odota ensiviikon torstaihin 13.4.2017, jolloin voittaja julkaistaan.

Säännöt:

 1. Ikkunanpesu tapahtuu 21.4.2017 toimialueellamme, jos asut muualla voit lahjoittaa ikkunanpesun ystävällesi.
 2. Arvonta suoritetaan torstaina 13.4.2017 kello 12:00, arvontaan otetaan mukaan jokainen nettisivujen kommentoija
 3. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi
 4. Facebook ei ole osallinen arvontaa
 5. Yrityksen työntekijät perheineen eivät voi osallistua
 6. Jos kysyttävää, kysy se kommenttikentällä (=

 

Facebook kilpailu pieni kopio

Meillä on visio

Haluamme tuottaa mahdollisimman paljon hyötyä toiminnallamme. Me nautimme siitä, että saamme auttaa ihmisiä arkisissa haasteissa ja tehdä arjesta luksusta. Nyt katseemme suuntautui nettisivuihin ja pohdimme porukalla miten niistä voisi olla kaikille mahdollisimman paljon hyötyä.

Tulimme siihen tulokseen, että meidän kannattaa tehdä näistä helppokäyttöiset ja jakaa mahdollisimman paljon siivousvinkkejä, hauskoja kertomuksia ja elämänmakuisia tarinoita. Niin ja tietenkin ARPOA KOTISIIVOUKSIA <3

Nettisivu-uudistus on nyt ottanut ensimmäisen isomman askeleen ja toivottavasti tykkäätte uudistuksista. Kommentoikaa rohkeasti näihin postauksiin ajatuksianne.

 

NYT VOIT KOMMENTOIDA

Huomasitko jo, että tähänkin blogipostaukseen voi kommentoida. Alla on kenttä mihin voit jättää viestisi. Haluamme jatkossa herättää enemmän keskustelua niin facebookissa kuin täällä nettisivuillamme. HUOM! Ensimmäinen kommenttisi tulee näkyviin hieman viiveellä, mutta seuraavat julkaistaan heti automaattisesti.

 

SIIVOUSBLOGI

Navigointipalkkiin on ilmestynyt SIIVOUSBLOGI. Olemme kasanneet sinne vuosien varrelta kaikki blogi-päivitykset, vaikka vähän ujostutti jättää kaikki alkuaikojen väkerrykset näkyville. Apua!

SIIVOUSBLOGIIN tullaan julkaisemaan entistä parempia siivousvinkkejä, tarkastuslistoja suurempiin siivouksiin, arvontoja ja meidän avoimia aatoksia arjesta. Jos sinä tarvitset tietoa kodinsiivoukseen liittyen, niin kysy kommenttikentällä, niin pyrimme vastaamaan sinulle mahdollisimman pian.

Klikkaa itsesi tästä SIIVOUSBLOGIIN

VIDEOVINKKEJÄ

Haluamme tarjota siivousvinkit teille myös mahdollisimman nopeassa ja helpossa muodossa. Siksi loimme tämän VIDEOVINKKI-osion. Tälle sivulle on koostettu kaikki meidän videot helposti selailtavaan muotoon.

 

Klikkaa itsesi tästä VIDEOVINKKEIHIN

 

AUTA MEITÄ

Anna meille rohkeasti palautetta näistä päivityksistä. Tulisin myös iloiseksi, jos kertoisit avoimesti, mikä kiinnostaa Sinua eniten. Kenties siivousvinkit- mihin aihealueeseen? Arvontoja, vai aivan jotain muuta? Sana on vapaa, anna palaa!! Kiitos jo etukäteen kommentistasi <3

Keväisin terveisin, Henri Haho / Koti Puhtaaksi Oy

 

 

 

Jaa tämä artikkeli!

Tuoreimmat artikkelit

64 thoughts on “NETTISIVU-UUDISTUS – Haluamme jakaa enemmän tietoa

 1. Liisa says:

  Todella selkeät sivut! Paljon hyödyllistä tietoa (vinkit) ja esim. hinnasto hyvä ohjeineen kotitalousvähennyksestä. Ja henkilöstön esittely kiva juttu!

 2. Pirjo A. Lahtinen says:

  Hei, selasin ny tätä uutta sivustoo, uurelta näyttää, mutta toimivuus tuntuu raskaalta, ainakin ny ekakerralla. Tutustuminen vie paljon aikaa ja paneutumista. Jouruin paljon ettiin, et mihin ny meninkä, kuinkas pääsen takas. Mut voi olla mun omaa osaamattomuuttani.
  Vireot katoin läpi, monipualista tarjontaa oli. Plokeja lueskeli.
  Mutta perusasiat olis löyrettävä helposti, kuten yhteystiarot ja hinnasto ja millasta siivousta tarjootte.
  Paras mainos on kylä laarukas jälki ja puhtaus, jota tarjootte ja jota voi suasitella kavereilleen ????????!!
  Kaverini kehuista löysin teirät ja olen kehunut teitä erelleen kavereilleni ja heistä moni ovat ny asiakkaitanne ????!!

  • Henri Haho says:

   Kiva kommentti Pirjo! <3 Saat myös yllärin meiltä. Laitoin kommenttisi ylös nettisivujen kehityskohteista ja koitamme parantaa näitä entisestään. (=

 3. Elvi Hokkanen says:

  Kiinnostaisi saada vinkkejä saunan pesuun, kun netissä on niin monenlaisia ohjeita. Saako lauteet huuhdella joka saunomisen jälkeen? Pitääkö saunan ovi avata heti löylyjen jälkeen vai päinvastoin pitää hetken kiinni? Yms

 4. Maija Tusa says:

  En ihan päässyt perille tämän sivuston tarkoituksesta ja rakenteesta. Johtuikohan siitä, että,luin iPadilta, joka tapauksessa osallistuisin arvontaan! Meillä on hirmu likaiset ikkunat!

 5. Kati says:

  Itselleni ei ole tarvetta ikkunanpesuun, mutta antaisin palkinnon lahjaksi siskolleni, jolla on ongelmia käsiensä kanssa eikä oikein pysty tekemään edes perussiivouksia. Hänen talossaan on HURJA määrä ikkunoita, niissä menisi tovi ????.

  Toivoisin nettisivuille enemmän vinkkejä miten saada kotikonstein esim kalkki – ja rasvatahrat veks. Ohjeita pikkunikseihin ????

 6. Anna Hänninen says:

  Vinkit ärsyttäviin kotiputsauspuuhiin videoiden muodossa ja muuten ovat kyllä tervetulleita! Hyvä idea. :)

 7. Saija Isrikki says:

  Paras mahdollinen kotisivu on selkeä ja helppokäyttöinen. Ei liikaa tekstiä ja jaarittelua. Hyvä on olla pikkuesittely työntekijöistä tai ainakin kuvat. Ennen ja jälkeen siivouksen kuvia olisi kiva nähdä, siis aitoja sellaisia, ei lavastettuja ????.

 8. Sanna-Mari Leivonniemi says:

  Tulis kyllä tarpeeseen ammattilaisen tekemä ikkunapesu… kolmen pojan kanssa kun noita saa kesän mittaa täsmäpestä tuon tuosta! ???? Terassin oven ikkuna on nytkin vuorattu kuralla!

 9. Johanna says:

  Hyvä rakenne ja helppo löytää hinnat ja palvelut. Hieman jouduin hakemaan karttaa toimialueesta. Etusivulla voisi jo olla maininta tai ko. kartta. Pystyykö sivulla tekemään hakuja, en löytänyt tätä toimintoa, tarpeellinen kun sisältöä alkaa tulla lisää. Entä km-korvaukset, laskutatteko niistä ja matka-ajasta? Lisää videoita :)

  • Henri Haho says:

   Kiitos kehittävästä kommentista, saat ylläri lahjan. (= Laitakko henri@kotipuhtaaksi.fi osoitteesi niin lahja löytää perille.

   1. Haku – ominaisuus on olemassa, mutta ei esillä. Hyvä idea! Todennäköisesti laitamme sen johonkin kivasti esille.
   2. Meillä 9€ käynti maksu, joka sisältää aineet ja toimistokulut. Muuten laskutamme vain tehokkaista työtunneista, eli ei ole km-korvauksia eikä siirtymäkorvauksia.
   3. Niitä tulee. (=

 10. Marjo says:

  Selkeät, asiakaslähtöiset sivut! Hienoa, että jaetaan vinkkejä! Erityisesti odottaisin sellaisia vinkkejä, mitkä helpottaisi omaa siivousta, kun ei ole ammattilaisten aineita tai välineitä. ????????

 11. Hanne Hirvonen says:

  Tarpeeseen tulisi ikkunanpesu. En itse viitsi alkaa rätin ja jakkaran kanssa heilumaan, kun on masussa sen verran kallis lasti :)

 12. Auli Laitinen says:

  Hyvä että on kerrottu kotitalousvähennyksestä, se kun on monelle epäselvä asia.

 13. Piritta says:

  Kivat sivut ja paljon asiaa. Vinkkejä ihan perusssiivouksiin kuten ikkunanpesuun ja tahranpoistoon erityisesti. Ehkä voisi vielä selkeyttää niin että löytyisi helpommin juuri se aihealue josta tietoa etsii.

 14. Elina says:

  Todella kattavat ja monipuoliset sivut, mutta väritys tuo lähinnä mieleen tamperelaisen lätkäjoukkueen ????

 15. Katja says:

  Melko toimivat sivut mutta piirun verran selkeyttä kaipaisin.Helppoja siivousvinkkejä ja tehokkaita pesuaineita-niistä voisi olla juttua.

 16. Suvi says:

  Kotisivuille on tullut aika paljon materiaalia. Kannattaa olla tarkkana, ettei sivuille tule liikaa asiaa tai joudu liikaa vierittämään palkkia, jolloin asiat hukkuvat. Tämän kommenttikentän löytäminen oli vähän hankalaa. Videot ovat kivoja ja siivousblogi on hyvä. Sivustolta löytyvät tarpeelliset perusasiat myös.

  • Henri Haho says:

   Kiitos kommentista. Hienoa, että nostit kommenttikentän löytämisen tapetille. Siirrämme kommenttikentän heti blogin alle ja sen jälkeen vasta kommentit. (= Laitan sulle tulee kiitokseksi pikkusen yllätyksen postin kautta.

 17. Tiina Roininen says:

  Olisipa mahtavaa voittaa tuota ikkunanpesua????…. senverran palautetta,että esim tätä kommenttikenttää joutuu näin mobiilissa säätelemään,et ihan täydellisesti ei näytä mukautuvan laitteen mukaan ?

  • Henri Haho says:

   Olisipa mahtavaa voittaa tuota ikkunanpesua????…. senverran palautetta,että esim tätä kommenttikenttää joutuu näin mobiilissa säätelemään,et ihan täydellisesti ei näytä mukautuvan laitteen mukaan ?

   Todella hyvä huomio. Oliko sinulla mikä puhelin? Koetamme korjata tämänkin ongelman. Saat kehittävästä kommentista pienen yllätyksen. Laitatko mulle osoitteesi henri@kotipuhtaaksi.fi. (=

 18. Pia K says:

  Visuaalisesti selkeät sivut. Toimii ”vähemmän on enemmän” -periaatteelle. Sisältö asiallista ja informatiivista, kuvika ei tarvitse olla paljoa tämän tyyppisillä sivuilla. Ehkä jotain hyvä liittää havainnollistamaan jotain, mutta ylipäätänsä porrasteisella ohjeistuksilla yms. vinkkilistoilla saa tuotettua sisältöä kohderyhmälle ja niille, jotka tämäntyyppisiltä sivuilta tietoa hakevat.

  Vinkkinä vielä, että erilaisia puhtaanapidon ohjeita kaivataan liittyen muun muassa eri asumismuotoihin ja siivouskohteisiin: omakotitalo, rivitalo, kerrostalo, kesämökki, kylpyhuoneet, paljut, kesäkeittiöt jne.

  Ja ikkunanpesua odottelen kovasti! ;)

 19. Hanna says:

  Vierailin sivuilla ensimmäistä kertaa: kaikkiin kysymyksiin löytyi valikon kautta vastaus ja ilmanpuhdistus alkoi kiinnostaa. Toimialueenne löysin vain yhteystietojen alta karttakuvasta. Saatamme hyvinkin tilata teiltä siivouksen tulevaisuudessa. Nyt kelpaisi ilmainen ikkunanpesu????

  Tänne vastaaminen oli haastavaa, (puhelimellani?), etenkin robottivarmennuksen ohittaminen.

 20. Anni says:

  Selkeät sivut! Helppo lukea! Ja ilahtuisin jos joku muu taho hoitaisi ikkunan pesun tånä keväänä. ????

 21. Johanna Viikki says:

  Nettisivut on toimivat. Ehkä rakentaisin vielä jonkun houkuttavamman osion ”tiesitkö” tms. Jonka taakse voisi piilottaa milloin vinkkejä, milloin tarjouksia.

 22. Olis mahtava lahja! Itsellä synttärit 21.4 niin kyllä kelpais!! says:

  Olis mahtava synttärilahja!!

 23. Johanna Saari says:

  Rupee niin pirusti ärsyttään kun ikkunat on likaiset enkä voi tehdä asialle mitään kun pari viikkoa sitten olin lonkkaleikkauksessa. Joten mulle tulisi tosi isoon tarpeeseen toi kilpailun voitto.

 24. Nina says:

  Olisi ihan mahtavaa voittaa ikkunanpesua 4 h. Kolmen lapsen äitinä, joista vielä yksi on erityislapsi tapaa kädet olla sidottuna muuhuin kun ikkunanpesuun.

 25. Sanna Suikki says:

  Siivousvinkkinne ovat todella hyviä, kiitos siitä :)

  Ikkunanpesu tulisi todella tarpeeseen mutta jos voitto osuu kohdalleni niin lahjoitan sen Äidilleni <3

 26. Susanna Leinonen says:

  <3 Ikkunanpesu tulisi todella tarpeeseen. Nettisivut näyttää toimivan tabletillakin ok. Aika paljon on palveluita tarjolla.

 27. Elina Toivonen says:

  Hyvä sivusto! Etenkin selkeä hinnasto on plussaa. Myös videolinkit olivat mielenkiintoisia. Ja se ikkunanpesu tulisi todella suureen tarpeeseen. ????

 28. Pia Niinimäki says:

  Kävin ensimmäisen kerran sivuillanne ja mielestäni sivut ovat selkeät ja hyvin toteutetut.

 29. Sanna Väättänen says:

  Minusta verkkosivunne ovat selkeät. Haluttu tieto löytyy helposti ja tietoa on saatavilla runsaasti.
  Blogit ovat hyviä, aihepiirit yllättävän laajoja ja videovinkit kivoja: niistä ymmärtää vinkatun asian konkreettisemmin.

 30. Mira Lahtinen says:

  Hei,
  Tutustuin uusiin sivuihinne ja muutama kommentti:
  – sivut selkeät ja kaikki löytyy helposti, myös yhteystiedot ja PUHELINNUMERO on selkeästi näkyvillä, joskus sitä nimittäin on hankala löytää.
  – hlökuntakuvat aivan mainio juttu, teette tästä hlökohtaisempaa
  -hinnasto selkeä ja ymmärrettävä
  – paljon tietoa mm.kotilausvähennysinfo – tilasin itsellenikin. Näin kannattaa jo valmiiksi kuluttajaa infota, kynnys tilata palvelu laskee huomattavasti.
  – pikku siivousvinkit arkeen, HIENOA!
  – puhelimella toiminnot jäykempiä ja vaikeammin löydettävissä, iPadilla toimii loistavasti!
  -referenssiosio erinomainen idea, asikkailtanne! mikä kertoo paljon yrityksen tasosta ja työn jäljestä.
  – lahjakorttiosionkin olitte jo laittaneet
  – ajanvarauskin jo netin kautta mahdollista..

  En oikein keksi mitään uutta mitä teillä ei jo olisi, työn jälki ja hyvä maine- pitäkää siitä kiinni- ja olette menestyneen yrityksen omistajia!

  Terkuin Mira

  Ai niin, se ikkunan pesu- tarpeen toki, jos arpa suosii, hienoa!

 31. Anni says:

  Kivat sivut, antaa yrityksestä helposti lähestyttävän vaikutelman. Siivousvinkit ovat ihan loistavia, jään odottelemaan jatkoa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.